Hőszigetelő és falburkoló lap

2014-04-09 10:25:23 | Módosítva: 2014-04-30 10:42:10

Az előre gyártott, egyesített hőszigetelő és falburkoló lapokkal egyszerre lehet burkolni és hőszigetelni.


Hőstoplap

Külső oldala mészkő vagy homokkő színű műkőbeton, belső oldala sztirol hőszigetelő. A lapok szilárd felületre gyorsan, könnyen, egy lépésben (mint egy csempe), akár házilagosan felragaszthatók hagyományos pur vagy sztirol ragasztóval. A ragasztás nagyon erős, utólag csak leszakítani lehet a falfelületről.

Az EPS lapok 50x25 cm és 50x50 cm méretben készülnek, 4-6-8-10-12 cm hőszigetelési vastagsággal. Az XPS lapok 50x25-ös méretben, 4 és 6 cm hőszigetelési vastagsággal készülnek.

A Hőstoplap – felrakva – a legolcsóbb burkolási-szigetelési megoldás. A kivitelezés gyorsan, egyszerűen, csekély szaktudással végezhető. A Hőstoplapot az építkezések nagy részénél fel lehet használni, be lehet építeni. Gyorsan, egyszerűen lehet alkalmazni tégla-, kő-, beton-, fém- vagy faházak utólagos vagy építéskori szigetelésére, és homlokzati burkolására. Felhasználható lakó és üdülő épületek, óvodák, iskolák, üzletek, középületek stb. együttes hőszigetelésére és burkolására – jelentős esztétikai és anyagi értéknövekedéssel. A helyszíni munka gyors, az állványozási költség minden más burkolási-szigetelési módnál olcsóbb, az épületet nem kell vakolni, az épület esztétikai és használati értéke jelentősen megnő.


Homlokzati felület kemény, a lapok darabolhatók, fagyállók, UV állók, utólagosan cserélhetők, pótolhatók. A termék mintából megrendelés nyomán kerül értékesítésre.

A lapok nem környezetszennyezők, nem tűzveszélyesek. Az ÉMI minősítése jelenleg két szintig engedélyezi a felhasználást. A lapok szabadalmi oltalommal védettek. Vállaljuk a lapok gyártását, valamint az épületek kivitelezését, a felületek burkolását, szigetelését.

A burkoló lapok megtekinthetők a www.hostoplap.hupont.hu weboldalon!

Hőburkolat Kft.
Email: art.stone@upcmail.hu
Telefon: +36-70-627-8946

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Építkezzünk: felkészülten és zölden

Az impulzusvásárlók hirtelen ötlettől vezérelve dobnak a kosárba termékeket, minden előzetes utánajárás nélkül, ami igazolhatná, hogy valóban az-e a céljaiknak legmegfelelőbb. Ez vagy jól sül...


Télikert vagy többfunkciós üvegszoba

A télkert ma már nem feltétlenül csak növények téli tároló helye, olyan „üvegszobát” iskialakíthatunk, ami teljes értékű szobai funkciókkal rendelkezik amellett, hogy nagyon világos, ígyanövények...