Légtisztítóval az allergia ellen (is)

2014-05-15 10:33:00 | Módosítva: 2014-05-19 10:58:43

Számtalan lehetőség létezik az allergia kezelésére, tüneteinek mérséklésére. Gyógyszerek, száj–orr-maszk, orrspray, szemcseppek stb. Mindenkinél más-más válik be. Ugyanakkor hazánkban is egyre jobban elterjedő alternatív módszernek is nevezhető légtisztító készülékek jelenthetnek megoldást sok allergiás sorstársunk életében.


Hogyan működik?

A légtisztító segíti a szénanáthások, allergiások életét. A készülék átszívja a levegőt a különböző szűrőbetéteken, így jelentősen csökkenti a levegő por- és pollentartalmát. Ebből következik, hogy azokban a helyiségekben, ahol légtisztító működik, ott csökken a szervezet pollenterhelése, ami magával vonhatja az allergiás tünetek csökkenését, esetenként pedig teljes tünetmentes állapotot eredményez.

A levegőből nem csak a polleneket szűri ki, de a HEPA szűrő hatékonyan lép fel a por és poratkák ellen is. A HEPA szűrő, az elektronikus porgyűjtő, az UV lámpa, valamint az ionizáló feltartóztatják és megsemmisítik a baktériumokat, gomba spórákat, vírusokat. Az aktív szénszűrős technológia pedig eltávolítja a füstöt és a szagokat is a levegőből.

A légtisztítók hatékonyságát számtalan gyakorlati tapasztalat igazolja. A készülékek nem csak az asztmás és allergiás betegeknek jelentenek könnyebbséget tavasztól őszig, hanem olyan hatékonyan tisztítják a levegőt, hogy még a portörlések számát is csökkenteni lehet. Sok esetben hatékonynak bizonyult óvodás korú gyermekek mellett is, akiknél az első közösségi élmény gyakran orrfolyással, gyakori köhögéssel párosul.


Tudjon meg további részleteket a légtisztítókról: FG-TECH KFT

http://bolthely.hu/levegotisztito/

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Lakásunk illata

Számos légfrissítő kapható a boltokban, a választék szinte akkora, hogy alig lehet közöttük eligazodni. Érdemes azonban megismerni e termékkör adta lehetőségeket, hiszen egyesek közülük, csak...


Otthoni vízszűrés

A hálózati csapvíz köztudottan tiszta, ám közel sem olyan mértékben, mint az ideális lenne. A csapvíz tisztítását ugyanis klór hozzáadásával biztosítják a vízművek, amelyek többféle káros hatása is...