Pára az otthonában?

A magyar háztartások nagy részénél gondot okoz a magas páratartalom, ami az esetleges egészségi ártalmak mellett károsíthatja a falakat, a levegő dohos szagú és a ruhanemű nyirkos tapintású lehet. Mindezen problémákra nyújt megoldást a Ceresit STOP Pára páramentesítő készülék.

Az asztmában szenvedő gyermekeknél légzési nehézségeket, fulladást idézhet elő a levegő magas páratartalma, sőt még egészséges embereknél is asztmatikus tüneteket válthat ki. A magas páratartalom a lakásban azonban nem "csak" légzési rendellenességeknek, hanem bizonyos lelki problémáknak is okozója lehet. Megfigyelték, hogy frusztráció, szorongás, levertség, betegségtől való félelemérzet alakulhat ki. A páradús környezetben az ember reakció ideje lecsökken, valamint a bőrnek kellemetlen nyirkos tapintása lesz. A Ceresit STOP Pára magába szívja a levegőben lévő felesleges páramennyiséget, és ez által a helyiség páratartalmát az optimális szintre csökkenti. Más párátlanító berendezésekkel ellentétben nem szárítja túl a levegőt, így használatával a túl száraz levegő által kiváltott problémák is elkerülhetők.
Használata egyszerű és gazdaságos. Nem kell hozzá elektromos áram, éppen ezért bárhol üzemeltethető. A Ceresit STOP Pára páramentesítő készülék páragyűjtő tablettával működik. A páragyűjtő tabletta különlegesen erős nedvszívó képességű aktív kristályokból áll, amelyek biztosítják a tabletta hatékony működését. Ezek a kristályok magába szívják a levegő felesleges nedvességtartalmát, majd az sóoldat formájában kicsapódik a készülék tartályában. Amint a sóoldat mennyisége megtölti a gyűjtőtartályt, az oldatot a lefolyóba kell önteni.
A Ceresit STOP Pára a páramentesítés egyszerű és biztonságos módját kínálja mindazoknak, akik nem szeretnének erre a célra irreálisan nagy összeget költeni, mégis biztonságban szeretnék tudni családjukat és tulajdonukat a magas páratartalom káros hatásaitól. A Ceresit STOP Pára használható a lakás minden helyiségében, pincékben vagy hétvégi házban. Az egészségügyi bajokon túl védelmet nyújthat a penészedés, a vakolat mállása, a dohosodás ellen is. Kapható hipermarketekben és barkácsáruházakban.

További információk: www.stoppara.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: páratartalom

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Frunagy avatarja

Frunagy         Vizesedés, penészedés

https://www.moefsz.hu/infrafutes/
Ezen az oldalon olvasztam még valamikor hogy ha elég közel rakjuk a falhoz a fűtő fóliát akkor meg fog állni a penészedés a falnál. felhívtam őket és az egyikcall centeres csajszi mondta hogy nálluk is ez volt a probléma de ezzel megszűnt. megszűnhet ha csak meleget kap a fal?

zsuli avatarja

zsuli         páramentesítő

ha csak kicsit magas a páratartalom jó lehet a fent készülék. Ha azonban komoly a gond, pl beázás után, vagy új építésű ház nem száradt még ki, elektromos készülékkel lehet eredményt elérni. Irreálisan drágát mgésem kell megvenni, bérlelni is lehet, általában 1-3 hétig kell csak, ami töredéke a gép árának. www.paramentesitoberles.hu -t ajánlom sok információ is segíti a választást. zsuli voltam :)

Mit lehet tenni a penész ellen

A penész megjelenése a lakásban nem csak esztétikai problémákat okoz, hanem ártalmas egészségünkre is. Éppen ezért fontos, hogy megakadályozzuka penész kialakulását, vagy ha már kialakult, akkor...


Egészségtelen a penész a lakásban

Ha a nyári szabadságról kipihenten hazatérve a lakáspenész árnya kezd máris lelki szemeink előtt lebegni, azonnali cselekvésre van szükség! Általában már az őszi fűtési szezon elején megjelennek...