HALLTEX

Új lehetőség mozi- és zeneszobák professzionális burkolására

2008-12-31 12:15:01 | Módosítva: 2012-11-07 09:46:12

Az otthoni zenehallgatás szerelmesei, a házimozi rajongók anyagi lehetőségeik függvényében a szórakoztató elektronika rendkívül széles palettájáról válogathatják készülékeiket. Kevesebb szó esik azonban a felületekről, burkolatokról, amelyek a kifogástalan megszólalásban legalább annyira fontosak, mint maga a technika.

Itthon még új, de Finnországban már régóta alkalmazott termék erre a célra a Halltex hangszigetelő panel. A termék komoly előnyöket ötvöz egyetlen, könnyen felszerelhető és belsőépítészetileg is dekoratív panelben.
A Halltex panel átlagos hangszigetelési szintje 22 dB egy bizonyos tartományban, ami azt jelenti, hogy magánházakban a család mással foglalkozó tagjait meg lehet kímélni a szórakozásunk keltette hanghatásoktól, társasházakban pedig a szomszédok pihenését nem fogjuk zavarni. Más megközelítésben kissé feljebb állíthatjuk a hangerőt, anélkül, hogy bárki haragját kihívnánk.
A Halltex panel ugyanakkor kiváló abszorpciós tulajdonságokkal is rendelkezik. Megvéd a visszhangok, erős reflexiók zavaró hatásától, használatával közel tökéletesen reprodukálható a nagytermi (beállított hangzású) moziban élvezett hanghatás.

A panel több mint húszféle tapéta burkolattal készül, akusztikai szempontból a bordázott textil felület ideális. Ezekből tízféle van forgalomban, sötét árnyalatú is, ha például a fényvisszaverődés is egy megoldandó feladat.

A felrakás nem igényel szaktudást, az instrukciók alapján kis kézügyességgel bárki maga is felragaszthatja a lapokat, és további kezelést nem igénylő, dekoratív felületet kap, amely a szoba normál használatakor is gyönyörködteti a szemet.

Világos panelekre digitális képek nyomtathatók, kellő felbontás esetén akár több panel szélességben. Az illusztrációk egy különleges hifi készülékeket és rendszereket kínáló üzletben készültek, ahol kihasználják a panel kiváló akusztikai tulajdonságait és a nyomtathatóság adta dizájn lehetőséget is.

További információk:
Budapest, Aulich u. 3., Telefon: (06-1) 302-1811
www.halltex.hu
info@halltex.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Papa avatarja

Papa         Varrógép

Velószinü öregszem egy zinger orsós ki akar fogni rajtam egydarabigkb10 15cm utánna vagy felsöcérna szakad vagy vagy össze gyürődik

Vállalati iroda és gyártócsarnok

Ezúttal egy Szombathelyen található multinacionális vállalat irodája és gyártócsarnoka zajvédelmi megoldását szeretnénk bemutatni. A A Knauf Insulation csapatának megkeresését a Medio-Tech Kft....


Hangelnyelő falazat a kézilabda csarnokban

Budapest IX. kerületében épül a kézilabda multifunkcionális csarnok, amely a 2022-es Kézilabda Európa Bajnokságra fog elkészülni. Mivel a multifunkciós csarnok az összes létező teremsportág...