HALLTEX

Új lehetőség mozi- és zeneszobák professzionális burkolására

2008-12-31 12:15:01 | Módosítva: 2012-11-07 09:46:12

Az otthoni zenehallgatás szerelmesei, a házimozi rajongók anyagi lehetőségeik függvényében a szórakoztató elektronika rendkívül széles palettájáról válogathatják készülékeiket. Kevesebb szó esik azonban a felületekről, burkolatokról, amelyek a kifogástalan megszólalásban legalább annyira fontosak, mint maga a technika.

Itthon még új, de Finnországban már régóta alkalmazott termék erre a célra a Halltex hangszigetelő panel. A termék komoly előnyöket ötvöz egyetlen, könnyen felszerelhető és belsőépítészetileg is dekoratív panelben.
A Halltex panel átlagos hangszigetelési szintje 22 dB egy bizonyos tartományban, ami azt jelenti, hogy magánházakban a család mással foglalkozó tagjait meg lehet kímélni a szórakozásunk keltette hanghatásoktól, társasházakban pedig a szomszédok pihenését nem fogjuk zavarni. Más megközelítésben kissé feljebb állíthatjuk a hangerőt, anélkül, hogy bárki haragját kihívnánk.
A Halltex panel ugyanakkor kiváló abszorpciós tulajdonságokkal is rendelkezik. Megvéd a visszhangok, erős reflexiók zavaró hatásától, használatával közel tökéletesen reprodukálható a nagytermi (beállított hangzású) moziban élvezett hanghatás.

A panel több mint húszféle tapéta burkolattal készül, akusztikai szempontból a bordázott textil felület ideális. Ezekből tízféle van forgalomban, sötét árnyalatú is, ha például a fényvisszaverődés is egy megoldandó feladat.

A felrakás nem igényel szaktudást, az instrukciók alapján kis kézügyességgel bárki maga is felragaszthatja a lapokat, és további kezelést nem igénylő, dekoratív felületet kap, amely a szoba normál használatakor is gyönyörködteti a szemet.

Világos panelekre digitális képek nyomtathatók, kellő felbontás esetén akár több panel szélességben. Az illusztrációk egy különleges hifi készülékeket és rendszereket kínáló üzletben készültek, ahol kihasználják a panel kiváló akusztikai tulajdonságait és a nyomtathatóság adta dizájn lehetőséget is.

További információk:
Budapest, Aulich u. 3., Telefon: (06-1) 302-1811
www.halltex.hu
info@halltex.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Papa avatarja

Papa         Varrógép

Velószinü öregszem egy zinger orsós ki akar fogni rajtam egydarabigkb10 15cm utánna vagy felsöcérna szakad vagy vagy össze gyürődik

URSA hő- és hangszigetelés beépítésének menete

Ajánlatos legalább 2 réteg hőszigetelés alkalmazása, összesen minimum 25 cm vastagságban!


Halltex - Hangszigetelő, visszhangmentesítő finn technológia

Finnországban szinte minden lakberendezési-, belsőépítészeti- és barkácsáruház kínálatában ott vannak az ottani piacon már 60 éve jelenlévő Halltex paneleket. A márkanév beívódott a köztudatba, és...