Minden helyzetben gyors és hatékony

Két új Metabo ütvefúró

Az építőipar profi felhasználói mindig "gazdasági csodára" várnak. Ez alatt olyan szerszámokat értenek, amelyek a fúrási és a csavarozási munkákat a különféle anyagú felületeken gyorsan és pontos fúrási haladással végzik el. Éppen ezen a területen nyújt jobbat a két új ütvefúró gép, nyilatkozta a Metabo cég.

Az "SBE 610" és az "SBE 610 Impuls" a megmunkálandó anyagtól (beton, falazat, tégla, csempe, gipszkarton, fa vagy acél) függetlenül nagyon pontosan fúr, és egyúttal "rendkívül gyors és hatékony".
A 600 Wattos osztályban olyan fúrási teljesítményük van, amit eddig még egyetlen gép sem ért el. Ennek receptjét a gyártó a magas ütésszám és az ütési energia közötti, műszaki szempontból kiérlelt összjátékban látja. A betonnál végzett összehasonlító fúrási teljesítmény ezt világosan megmutatja: Az "SBE 610 Impuls" 6 mm-es furatátmérőnél 30%-kal túlszárnyalja a legjobb versenytársat is a fúrási teljesítmény terén. A hivatalosan közölt adata szerint 10 mm-es fúrási átmérőnél éppen 20%-os a teljesítménytöbblet.
Az extrém stabil, alumínium présöntvényből készült hajtóműházból az elhasznált levegőt elől és alul vezetik ki, hogy a fejmagasságban végzett munkáknál ne kerüljön por a felhasználó szemébe. A gépek jó kiegyensúlyozása és a mindössze 1,7 kg-os tömeg egyaránt hozzájárul a kényelmes, kevés fáradsággal járó munkavégzéshez.
Az "SBE 610 Impuls" kiegészül a Metabo impulzustechnológiával is. Egy könnyen kezelhető kapcsoló használatával a sima felületeket pontosan lehet fúrni vagy a sérült, illetve beragadt csavarokat könnyedén ki lehet csavarni. Az újratervezett kézifogantyú, a két részre osztott gumírozás és az ergonómikus arányok garantálják a biztos fogást, és ezáltal elkerülhető a nyomásfoltok vagy hólyagok kialakulása a kézen.

Metabo Hungária Kft.
Noszlopy u. 30.
H - 1103 Budapest
http://www.metabo.hu ,
metabo@metabo.hu
Telefon: (36-1) 434-2220
Fax: (36-1) 434-2221

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: ütvefúró, fúrás, fúró

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Lyukfúrás kertben, parkban, edőben

A ház körül a kertben nemcsak füvet nyírni, ásni és a növényeket ápolni kell, hanem különböző célokra gödröket, lyukakat is kell készítenünk. Legtöbbször kerítésoszlopok helyét kell kialakítanunk,...


Zárak, zárszerkezetek

Lakásunkat még akkor is ajánlatos zárva tartani, ha otthon tartózkodunk. Ha pedig távol vagyunk, a bejárati ajtóra és a felszerelt zárakra bízzuk otthonunk védelmét. Nem mindegy tehát, hogy milyen...