Minden helyzetben gyors és hatékony

Két új Metabo ütvefúró

Az építőipar profi felhasználói mindig "gazdasági csodára" várnak. Ez alatt olyan szerszámokat értenek, amelyek a fúrási és a csavarozási munkákat a különféle anyagú felületeken gyorsan és pontos fúrási haladással végzik el. Éppen ezen a területen nyújt jobbat a két új ütvefúró gép, nyilatkozta a Metabo cég.

Az "SBE 610" és az "SBE 610 Impuls" a megmunkálandó anyagtól (beton, falazat, tégla, csempe, gipszkarton, fa vagy acél) függetlenül nagyon pontosan fúr, és egyúttal "rendkívül gyors és hatékony".
A 600 Wattos osztályban olyan fúrási teljesítményük van, amit eddig még egyetlen gép sem ért el. Ennek receptjét a gyártó a magas ütésszám és az ütési energia közötti, műszaki szempontból kiérlelt összjátékban látja. A betonnál végzett összehasonlító fúrási teljesítmény ezt világosan megmutatja: Az "SBE 610 Impuls" 6 mm-es furatátmérőnél 30%-kal túlszárnyalja a legjobb versenytársat is a fúrási teljesítmény terén. A hivatalosan közölt adata szerint 10 mm-es fúrási átmérőnél éppen 20%-os a teljesítménytöbblet.
Az extrém stabil, alumínium présöntvényből készült hajtóműházból az elhasznált levegőt elől és alul vezetik ki, hogy a fejmagasságban végzett munkáknál ne kerüljön por a felhasználó szemébe. A gépek jó kiegyensúlyozása és a mindössze 1,7 kg-os tömeg egyaránt hozzájárul a kényelmes, kevés fáradsággal járó munkavégzéshez.
Az "SBE 610 Impuls" kiegészül a Metabo impulzustechnológiával is. Egy könnyen kezelhető kapcsoló használatával a sima felületeket pontosan lehet fúrni vagy a sérült, illetve beragadt csavarokat könnyedén ki lehet csavarni. Az újratervezett kézifogantyú, a két részre osztott gumírozás és az ergonómikus arányok garantálják a biztos fogást, és ezáltal elkerülhető a nyomásfoltok vagy hólyagok kialakulása a kézen.

Metabo Hungária Kft.
Noszlopy u. 30.
H - 1103 Budapest
http://www.metabo.hu ,
metabo@metabo.hu
Telefon: (36-1) 434-2220
Fax: (36-1) 434-2221

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: ütvefúró, fúrás, fúró

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fürdőszobai kiegészítők fúrás nélkül

Biztos ön is járt már úgy, hogy belépett a gyönyörű fürdőszobájába, ahol az új csempére kellett volna felszerelnie a fürdőszobai kiegészítőket. Egyik kezében a szappantartó, a másikban falfúró...


Egylépcsős fúrás vasbetonba

A világ 30 legnagyobb vállalata közt helyet foglaló Hitachi-nak csupán az egyik üzletága a kéziszerszámgép gyártás, ám a 10 éve a hazai piacon is elérhető gépek minősége, megbízhatósága hamar...