Praktikum és esztétikum a lakásunkban

A Praktiker három, Európa legnagyobb gyártói közé tartozó partnerének termékeiből az ország egyik legszélesebb lamináltpadló választékát kínálja Önnek.

Rohanó világunkban egyre nagyobb igény van az egyszerű és gyorsan alkalmazható termékekre. A padlóburkolás körében erre jelenthet eszményi megoldást a lamináltpadló lerakása. Tökéletes kombinációja a praktikumnak és az esztétikumnak. Nem csak könnyen lerakható, de a természetes fához képest zsebbarát ára miatt is unikumnak számit a többi melegburkolat körében.
A korábban alkalmazott faburkolatok természetközeli hangulatát idézik, de a fára jellemző esetleges hátrányos sajátosságok (pl.: kiszáradás) nélkül. A fantasztikus színválaszték is folyamatosan bővülő tendenciát mutat. Nem csak a fautánzatú dekorok közül választhatunk, hanem csempe és márványminták is megtalálhatók az egyes cégek által kínált termékek között.
Ma már nem csak az alsó és közép kategóriás padlóburkolatok találhatóak meg a Praktikerben, hanem a legmagasabb kopásállóságú és a különleges bevonatotokkal ellátott termékek is. A speciális felületkezelésének és az egyre jobb ár-érték aránynak köszönhetően egyre keresettebbek az A32 hő és karcállósággal fémjelzett burkolatok, amelyek sima és rusztikus felületekben is széles választékban kaphatóak.
Több újdonsággal is kedveskedik vásárlóinak a Praktiker. Elsőként említhető az A32 kopásállóságú antibakteriális és antisztatikus bevonattal ellátott burkolat, amely tisztántarthatóság terén már vetekszik a természetes fa padlóburkolatokkal. A lépészaj csökkentő réteggel ellátott lamináltpadló akár felére redukálhatja a hallható zajokat. Felső kategóriába sorolhatjuk a "Professional" fantázianévvel ellátott lamináltpadlót, amely 8 mm vastagú és A33 kopásállóságú.
Csúcsminőségnek számít az A33 kopásállóságú "Floordream" nevezetű termék, melyet 12 mm-es vastagsága tesz egyedivé. Emeli még ennek a burkolatnak a színvonalát, hogy lépészaj-csökkentő réteggel, antisztatikus bevonattal és twin clik-es rendszerrel is el van látva.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: laminált, padló

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Padlószőnyeg csere helyett felújítás

A német Innoprop GmbH által kifejlesztett széndioxidos BIO tisztítási technológia forradalmasítja a padlószőnyegek, kárpitok tisztítását, a foltok eltüntetésének módját. A közismert és a...


A hidegburkolat megtervezése

Egy szép lakás egyik legmeghatározóbb része a szépen, jól burkolt fürdőszoba és konyha, ehhez érdemes tudatosan hozzáállni már a tervezésnél. A jól burkolt nem egyenlő avval, hogy a lapok...