PEROBE burkolatfűtési rendszerek kiegészítő fűtésként

Meleg láb, hideg fej!

2011-01-10 18:17:20 |

A helység másik falához érve elvágjuk a fűtőszőnyeget, úgy hogy a fűtőkábel ne sérüljön A Perobe energiatakarékos burkolatfűtési rendszert akár utólag is beépítheti lakása helységeibe. Miért ajánljuk ezt a modern, korszerű fűtési technikát? Mert, kellemes komfortérzetet biztosít a kiegészítő fűtésként szolgáló padlófűtési rendszer. Ezek a termékek alkalmasak gyermek- és fürdőszobák, konyhák, nyaralók és kerti pavilonok, irodahelységek, azaz minden olyan helység temperálására, amelytől lakályosságot és meghitten otthonos légkört várunk el.

A padlófűtés a 80-as évek óta egyre népszerűbb, amiben nagy szerepe van az energiaköltség-megtakarítás lehetőségének. Ezek a A fűtőszálat és a fűtőszőnyeget visszafordítjuk és kitekerjük az ellenkező iránybakiegészítő-fűtésre alkalmas termékek széleskörűen felhasználhatók.
A padlófűtés a helység teljes alapterületét lefedi, a nagy felületnek köszönhetően a hőmérsékletváltozás sokkal kisebb, az egyedi fűtőtestekkel történő fűtéshez képest. A kis hőméréskelt különbség a padló és helység levegője között kellemes közérzetet biztosít.

A padlófűtési termékek előnyei közé tartozik, hogy energia hatékonyságuk miatt gazdaságosak, gyors felfűtési idővel rendelkeznek, és a helységben lévő port nem A megszáradt felületre vigyünk fel a padlófűtéshez megfelelő flexibilis csemperagasztót és fektessük le a burkolatot - kész!kavarják fel, ill. a levegőjét nem szárítja ki, és biztosítják a helység egyenletes melegét. Különösen alkalmas részfelületek fűtésére.
A burkolat csekély szerkezeti magassága mindenütt lehetővé teszi az utólagos beszerelést ott, ahol már meglévő fűtés van. A padlófűtés beszerelése felújításnál saját kezűleg is megoldható.
Kereskedelemben forgalmazott padlófűtési rendszerek között található vizes és elektromos fűtési rendszer is, melyet járólapok, csempék, vagyis hideg burkolatok alá ajánlunk. Ezen felül kínálnak még speciális fűtési lehetőséget, ami laminált padlóburkolat alá helyezhető.

 

Watertherm (vizes rendszer)
A meglévő fűtési rendszerre köthető, szövethálóra rögzített fűtőcsövekkel, csőátmérője csak 8 mm
15 m2 felületnagyságig egy szabályzóra köthető
Elektrotherm (elektromos rendszerű)
Szövethálóra rögzített fűtőkábel, fűtőkábel átmérője 2,8 mm, teljesítmény 160 W/m2
15 m2 felületnagyságig egy szabályzóra köthető
Perofilm
Fűtőfólia padlófűtésre alkalmas lamináltparketta alá
Fóliavastagsága 0,4 mm, teljesítmény 80 W/m2
15 m2 felületnagyságig egy szabályzóra köthető

Az esetleges szükséges további technikai információkért forduljon Saarpor Hungária Kft-hez, illetve keresse termékeinket a barkácsáruházak és szakkereskedők polcain.
Saarpor Hungária Kft.
1239 Budapest, Ócsai út 1-3.
www.saarpor.hu,
saarpor@saarpor.hu
Telefon: (+36-1) 287-0242, (+36-1) 287-0229

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: padlófűtés, fűtés

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Melyik megoldás a leggazdaságosabb?

Hogyan tudunk a legokosabban fűteni? Mi kerüljön a kazánba: fabrikett, szén vagy fa? A fűtési szezon derekán, ám az első igazán hideg napokat követően az újHÁZ Centrum szakértői ezúttal azt...


A korszerű a költséghatékony!

Lanyhuló lendület jellemezte a2023-as év építőipari helyzetét. A beruházók visszafogottabban vágtak bele mind épület-felújításokba, mind új építésekbe. Mindenki próbált kivárni, amígteret...