Az "Év Kisáruszállítója 2009" cím büszke tulajdonosa

Citroën Nemo, az ügyes kis furgon

2009-01-19 16:01:29 | Módosítva: 2009-01-19 16:05:15

citroenA Nemo tökéletes haszongépjárműnek bizonyul a modern városi közlekedés nehézségeinek leküzdésére. Visszafogott méreteivel könnyen talál parkolóhelyet, mozgékonysága pedig ideális szállítóeszközzé teszi a sűrű városi forgalomban is. Ötletes megoldásainak köszönhetően helykínálata optimális. Gazdaságos, környezetkímélő motorjaival, praktikusan alakítható rakterével az új, megnyerő stílusú modell maximálisan megfelel a kompakt kisteherautókat kereső ügyfelek elvárásainak. Ráadásul a Nemo nem csupán egy furgon a sok közül - megjelenése cinkos rokonszenvet ébreszt, ami pozitívan hat vissza az autó vezetőjére, sőt a gépkocsit használó cégre is.

A Citroën típuskínálatába szervesen illeszkedő Nemo egyedi stílusával szimpatikus benyomást kelt, ezzel is fokozva a benne rejlő értékek hatását. Modern, erőt sugárzó vonalvezetése kiemeli a kishaszongépjármű 2,5 m3-es hasznos térfogatát és rendkívül praktikus használatát. Ráadásul, a "kocka alakú" raktér külső oldala teljesen sík, így tökéletes felületet biztosít a vállalkozás emblémájának vagy reklámüzenetének jól olvasható feltüntetéséhez.
Magasra helyezett fényszóróinak és robusztus lökhárítóinak köszönhetően a Nemo ellenáll a kisebb városi koccanásoknak ezzel is kímélve gazdája pénztárcáját.

raktérA Citroën Nemo utastere kényelmes, személyautós munkakörnyezetet biztosít. nagy üvegfelület világosabbá teszi a belső teret, amely ettől tágasabb hatást kelt. A vezetőfülkében akár 12 rakodóhely is kialakítható az ügyfelek legkülönfélébb igényeihez igazodva, ami egy modern gépjárműnél elengedhetetlen. A kormány és a vezetőülés különböző beállítási lehetőségeinek köszönhetően bármilyen testfelépítésű vezető számára biztosított az optimális vezetési pozíció. A jó hangulatú munkavégzést az opcióként kínált, kiváló minőségű audio rendszer garantálja négy hangszóróval. A biztonságos telefonálást segíti, hogy a Nemóhoz Bluetooth(r) telefon előkészítési lehetőség is rendelhető.

A kényelmes beszállás és a rakomány egyszerű berakása, a Nemo használatát megkönnyítő legfontosabb előnyök közé számít. A Nemo által kínált számtalan vonzó megoldás - mint pl. a barátságos és kényelmes vezetőtér, az egy vagy két nagyméretű oldalsó tolóajtó, az aszimmetrikus, kétszárnyú hátsó ajtó és az alacsony rakodási küszöb -, tökéletesen kielégíti a vevők igényeit, és megkönnyíti mindennapi életüket.

műszerfal Ötletes kialakításának köszönhetően, a Nemo meglepő szolgáltatásokat kínál. Az opcióként rendelhető Extenso utasülés például a hasznos térfogatot 2,8 m3-re, a rakodási hosszt pedig közel 2,5 m-re növelheti egy modul elválasztó rács segítségével.
A szimpatikus kis Citroën Nemo a praktikus használatot biztosító okos megoldások és a kényelmet növelő szolgáltatások mellett kompromisszumok nélküli biztonságot nyújt. Az ügyes kis járműnek nemcsak az ára, hanem a fenntartási költségei is kedvezőek a jól bevált, kis fogyasztású motoroknak (a HDi motor esetében 4,5 l/100 km), valamint az optimalizált karbantartási intervallumoknak (30.000km vagy 2 év) és költségeknek köszönhetően. Ráadásul környezetünket is kíméli, hiszen a HDi változat CO2 kibocsátása mindössze 119 g/km, ami rekord teljesítménynek és egyben referenciának is számít a kisteherautók piacán.

év kisáruszállítója

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Napelemes ponyva

Egy francia autóipari startup, a Gazelle Tech napelemes ponyva fejlesztésével foglalkozik, amely védi, és egyszerre tölti is az elektromos illetve plug-in hibrid autót.


Csúcstechnológia a kertben

A kertben sok mindent automatizálhatunk, hiszen a technikai itt is rohamosan fejlődik. E cikk keretében a részletekre nehéz lenne kitérni, deötletadónak talán jó lesz, hogy ki-ki eldöntse, kerti...