DECOSA dekorációs termékek

A Praktiker áruházakban kapható polisztirol díszlécekkel otthonunkat fantáziadúsan és stílusosan fel tudjuk díszíteni.

Díszlécekkel nemcsak dekorálhatjuk, szépíthetjük otthonunkat, hanem praktikus okai is lehetnek felhelyezésüknek. A díszlécekkel el lehet rejteni a tapéták összeillesztéseit, az utólag behúzott kábeleket, de rejtett világításhoz és függönykarnisok elbújtatásához is kitűnően alkalmasak. Annak érdekében, hogy mindenki a saját stílusának megfelelően alakíthassa ki környezetét, tradicionális, modern és klasszikus formatervezésű díszlécek, rozetták és mennyezeti burkolók közül válogathatnak az érdeklődők a Praktiker áruházakban.
A polisztirol díszlécek és rozetták könnyű súlyuknak köszönhetően egyszerűen kezelhetők: vághatók, ragaszthatók, könnyedén és gyorsan szállíthatók. A polisztirolból készült termékek formatartók, nem érzékenyek a nedvességre és jól tapadnak az építőiparban használatos legtöbb felületre.
A DECOSA poliuretánból készült gerendautánzataival mediterrán hangulatot varázsolhatunk lakásunkba. Az álgerendák a díszléchez hasonlóan egyszerűen fűrésszel vághatók és univerzális ragasztóval erősíthetők a falhoz. Üreges szerkezetének köszönhetően akár kábeleket is elrejthetünk mögötte. A DECOSA márka legújabb fejlesztésű duropolimer oldalfali díszléceit és padlószegélyeit első osztályú minőség, stabilitás és ütésállóság jellemzi, ezért is forgalmazza őket a Praktiker. Felületük nagyon ellenálló és kemény, emiatt ajánljuk a termékeket az oldalfalakra, ahol esetleges sérüléseknek lehetnek kitéve. Az oldalfali díszlécek felhasználása többféle lehetőségeket biztosít, legyen szó a képek kereteinek elkészítéséről, kazetták kialakításáról a falon, a mennyezeten (ehhez kaphatóak a díszlécekhez illeszkedő sarokívek is), vagy például ajtók, illetve más berendezési tárgyak dekoratív keretbe foglalásáról.
A díszlécek felrakása nagyon egyszerű, a kevésbé gyakorlottak számára sem jelent problémát, ráadásul oldószermentes festékkel a felragasztás előtt és utána a kívánt színre átfesthetők. Az ecsettel vagy hengerrel történő teljes átfestés mellett egyszerű ötletek segítségével is dekoratív hatást érhetünk el. A DECOSA díszlécekből széles választék található a Praktiker áruházakban az ország tizenöt pontján.

www.praktiker.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: dekoráció, díszléc

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Festés helyett tapétázás?

A lakások falainak felújítása általában nagy felfordulással jár. A falak hibáinak kijavítása, majd csiszolása - ami előfeltétele a szép felületnek - köztudottan sok piszokkal jár. És akkor még...


Előtétfalak

A lakóhelyiségek berendezésének stílus változásával – kevesebb bútordarab, tágasabb elrendezés – még az alacsonyabb belmagasságú helyiségekben is jelentős fal­felületek maradnak üresen. Különféle...