Felújítás könnyedén a prémium minőségű Héra termékekkel

Hódít és energizál a Sziéna

2012-07-23 11:33:06 | Módosítva: 2012-07-25 21:05:44

A lakásfestési trendekben is egyre markánsabban köszön vissza a divat fogalma: a falakat már csak kevesen festik fehérre, a pasztellek után most az erőteljes, meghatározó színek hódítanak.

Idén az első hónapok ingatlan adásvételeinek száma több, mint másfélszerese volt a 2011-es évinek. Ez nem csak a lakáspiac tekintetében örömteli változás, hanem az elmúlt években egyébként is egyre népszerűbb dekoratív festékek piacát is tovább bővítheti.

Magyarország piacvezető gyártójának kínálatában a rendkívül könnyen felhasználható selyem-, metál-, effekt és márványhatású beltéri falfestékek közül a klasszikus és modern stílus követői is megtalálják számításaikat, bárki egyedivé alakíthatja lakását akár egy fal, falrészlet vagy régi tapéta átfestésével is. A Héra Prémium Matt Színes Belső Falfesték új, 2012-es formulájának köszönhetően a festék akár egy rétegben is fed, a falfelület egyszerű és egyszeri festéssel is megújítható, a festés így gyorsabb és gazdaságosabb. (Az új formulás termékeket a csomagoláson lévő matricáról lehet felismerni.)

A Trilak folyamatosan fejleszt, hogy ezzel is hozzájáruljon a professzionális és hobbifestők sikereihez. A különböző szakterületek szakértőiből, mérnökökből, lakberendezőkből álló csapat mindig figyelembe veszi az aktuális színpreferenciákat is, hogy a divatnak megfelelő új árnyalatokkal jelenhessenek meg, lehetőleg a nemzetközi bejelentésekkel közel egy időben. A Héra így a színek világában is mindig korszerű, a legújabb irányzatokat követő termékei tartósak, kopásállók, dörzsállók, karcállók, moshatók, fertőtleníthetők, különböző felületeken is biztosan tapadnak, segítenek eltüntetni a fal hibáit, apróbb egyenetlenségeit, és biztosítják természetes szellőzést is.

Idén – a divatvilág és a lakberendezés szempontjából is meghatározó Pantone Color Institiue ajánlása alapján – a tavalyi élénkrózsaszín után a naplemente árnyalatait idéző mély narancssárga Tangerine Tango az év színe. Ez az intézet szerint ugyanis éppen azt a forró energiát sugározza, amelyre egy nehezebb időszakban szükségünk van.

Ez természetesen, Sziéna néven, a Héra kínálatában is szerepel, amely a tavalyi Mályva misztikuméhoz, Zöld pikantériáéhoz és Sárga bűvöletéhez hasonló sikeres fogadtatásra számíthat – a fenntarthatóság, a kereslet, a vásárlói igények és a trendek diktálta fejlesztések, újonnan bevezetett termékek és színek ugyanis mindig népszerűek. Manapság már tényleg csupán a képzelet szabhat határt!

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Akril festékek

Az akrilgyanta kiváló tulajdonságait a festékipar már régebben felfedezte. Művészfestékként éppen úgy ismertek, mint a körömdíszítő szakmában, de a bútoriparban az épület- és ­járműfestésben, sőt...


Speciális festékek Svédországból

Belső terek kialakításánál egyre inkább határozott cél, hogy a felület ne csak esztétikailag, hanem technológiájában is rendszerszerűen kapcsolódjon a többi szerkezethez. Az egyik legfontosabb...