Gardrób vasalatok

2009-11-01 21:47:47 |

A korszerű lakásberendezés ma már kihagyhatatlan motívuma a gardrób helyiségek kialakítása. A helyiség berendezése speciális bútorokat, még inkább speciális szerelvényeket igényel. Ezek az összes előforduló öltözet tárolását meg kell, hogy oldják. A szükséges vasalatok régóta elérhetők az alkatrészpiacon, legnagyobb választékban a Forest Hungary Kft. kínálatában, például a fém vállfatartók, különböző cipőtartók vagy a nyakkendő és övtartók. Az optimális megoldást a gardrób szerelvény rendszerek jelentik, amelyek az összes szükséges tárolási feladatra megoldást kínálnak. Tekintsük át ezeket funkciójuk szerint!

Az összehajtható ruhadarabok tárolását különböző mélységű kihúzható kosarakkal oldjuk meg. Ezek méretei a tárolt ruhák méreteihez igazodnak. A kosarak a Forest kínálatában kapható, teljesen kihúzható teleszkópos tartókeretekhez illeszthetők, melyek egyfelől nem határolják be szigorúan a szekrényelemek szélességét, más felöl többféle méretű- és rendeltetésű tálca kapcsolható hozzá. A fém és műanyag tálcákon és kosarakon kívül cipőtartó és nadrágtartó is csatlakoztatható a keretekhez.A szekrény belső oldalára szerelhető kihúzható szerkezetek száma is bőséges. Ezek közös tulajdonsága, hogy teljesen kihúzható kivitelben készülnek. A programban szerepel nadrágtartó, öv és nyakkendőtartó, valamint vállfatartó. Ezen kívül 3 emeletes cipőtartó és kihúzható, műanyag tálcával is ellátott polc is kapható. A rendszer a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelel, esztétikai és technikai oldalról egyaránt.

A gardróbszekrények méreteiből adódóan vannak magasabban fekvő tároló helyek is, amelyek nehezebben érhetők el. Ilyenkor célszerű az ún. gardrób liftek használata. Ezek olyan lehajtható vállfatartó rudak, amelyek komfortossá teszik a felső szekrényelemek használatát is. Szélességük lehetővé teszi különböző méretű szekrényelemekben való alkalmazásukat. Terhelt állapotban lecsukáskor alsó véghelyzetben marad, biztosítva az ingek és kabátok kényelmes pakolását.

Az alsószekrényekben elegendő rögzített rúd használata, de kényelmesebbé tehető a szerkezet, ha kihúzható változatot alkalmazunk. Tovább növeli a gardróbszekrény komfortját, ha beépített fénycsővel kombinált vállfatartó rudakat használunk.
A leggyakrabban használt cipőket az előszobában helyezzük el, a lehető legkisebb méretű szekrényben. A legjobb helykihasználást a lenyíló ajtós szekrénybe építhető műanyag cipőtartók biztosítják.

Bővebb információ:
Forest Hungary Kft.
8900 Zalaegerszeg, Hock János u. 90/a
Telelfon: (06-92) 507-800
Fax: (06-92) 507-890
info@foresteu.com
www.foresteu.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fém polcrendszerek

A polcok talán a leggyakrabban használt tároló eszközök. Kialakításuk mindenkor a célnak megfelelő, a választékuk pedig igen bőséges. Lakásokban éppen olyan megszokottak, mint üzletekben,...


Tolóajtós gardrób átgondoltan

Egy lakás igen fontos része egy gardróbszekrény. Minél kisebb a lakás mérete, annál inkább a gardróbszekrény hivatott elnyelni a család használatban lévő és szezonálisan éppen nem használt...