MultiMatic csuklós létra a KRAUSE-tól

Sokszor előfordul, hogy a lakásban, házban ill. a ház körül szükség van egy olyan eszközre, amely segítséget nyújt a magasban végezendő munkákhoz. Ha helyet akar megtakarítani, és szüksége van egy olyan multifunkcionális eszközre, ami otthonában, illetve otthona körül egyaránt segítőtársa, akkor bemutatunk egy kiváló KRAUSE terméket.

A KRAUSE több mint 105 éves tapasztalatának és tökéletesítéseinek eredményeként megalkotta a MultiMatic csuklós létrát. Az univerzális MultiMatic csuklós létra, mint a nevéből is kiderül, egy sokfunkciós létra, mely 3 különböző állásban használható, támasztó létraként, állólétraként, illetve állványként.
Ha a csatornával, vagy a tetővel akad problémája, a létrának - 3 részbe kihajtható tulajdonságának köszönhetően (mint támasztólétra) - akár a 4,7 m munkamagasság sem jelent akadályt. Állólétraként 3 m érhető el, akár a kertben gyümölcsszedéskor, akár nagyobb belmagasságnál ablakpucoláskor.
A csuklós létra 2 darab csúszásmentes felületű járólap segítségével állvánnyá alakítható, melyről akár 3 méteres magasság is elérhető.
A létra csuklóit szabadalmazott mozgatóelem köti össze, átalakítása és rögzítése egyetlen mozdulattal, egy kézzel történhet. Ezt a rögzítést olyan módon hozták létre, hogy egy háziasszony számára is könnyen alakítható legyen, és megóvja a kezet a becsípődéstől.
A peremezett, körbebordázott és csúszásgátló fokok biztonságos munkavégzést garantálnak. A kétkomponensű lábdugókkal ellátott, széles kitámasztók megnövelt stabilitást biztosítanak.
Az összehajtott létra tárolása és szállítása egyszerű, akár egy gépkocsi csomagtartójában is elfér. A MultiMatic univerzális létra 3x4 fokos változatban vásárolható meg.
A KRAUSE Kft. termékeinek széles kínálata a www.krause-systems.hu weboldalon megtekinthető.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: létra

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Emeletes és magas ágyak

Régebben a panellakások kisméretű félszobái tették szükségessé, hogy a gyerekeknek emeletes ágya legyen. Manapság újra divatba jöttek, kimondottan multifunkciós bútordarabként. A magasított...


Miben más a kerti létra, állvány?

A megszokott háztartási, valamint a kerti létrával szemben támasztott elvárások közül a legfontosabbak a stabilitás, az egy-, ill. kétkezi tevékenység lehetősége és a munka tárgyának elhelyezése.