MultiMatic csuklós létra a KRAUSE-tól

Sokszor előfordul, hogy a lakásban, házban ill. a ház körül szükség van egy olyan eszközre, amely segítséget nyújt a magasban végezendő munkákhoz. Ha helyet akar megtakarítani, és szüksége van egy olyan multifunkcionális eszközre, ami otthonában, illetve otthona körül egyaránt segítőtársa, akkor bemutatunk egy kiváló KRAUSE terméket.

A KRAUSE több mint 105 éves tapasztalatának és tökéletesítéseinek eredményeként megalkotta a MultiMatic csuklós létrát. Az univerzális MultiMatic csuklós létra, mint a nevéből is kiderül, egy sokfunkciós létra, mely 3 különböző állásban használható, támasztó létraként, állólétraként, illetve állványként.
Ha a csatornával, vagy a tetővel akad problémája, a létrának - 3 részbe kihajtható tulajdonságának köszönhetően (mint támasztólétra) - akár a 4,7 m munkamagasság sem jelent akadályt. Állólétraként 3 m érhető el, akár a kertben gyümölcsszedéskor, akár nagyobb belmagasságnál ablakpucoláskor.
A csuklós létra 2 darab csúszásmentes felületű járólap segítségével állvánnyá alakítható, melyről akár 3 méteres magasság is elérhető.
A létra csuklóit szabadalmazott mozgatóelem köti össze, átalakítása és rögzítése egyetlen mozdulattal, egy kézzel történhet. Ezt a rögzítést olyan módon hozták létre, hogy egy háziasszony számára is könnyen alakítható legyen, és megóvja a kezet a becsípődéstől.
A peremezett, körbebordázott és csúszásgátló fokok biztonságos munkavégzést garantálnak. A kétkomponensű lábdugókkal ellátott, széles kitámasztók megnövelt stabilitást biztosítanak.
Az összehajtott létra tárolása és szállítása egyszerű, akár egy gépkocsi csomagtartójában is elfér. A MultiMatic univerzális létra 3x4 fokos változatban vásárolható meg.
A KRAUSE Kft. termékeinek széles kínálata a www.krause-systems.hu weboldalon megtekinthető.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: létra

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Eldugható konyhai fellépő

Ne kérje számon rajtunk Kedves olvasó, ha ezt a szellemes konyhai fellépőt nem találja hazai boltban. Pedig annyira szellemes megoldás, hogy biztosan lenne piaca itthon is. Az eredeti egy...


Fellépők

Szükséges egy megfelelő méretű létra, ám bizonyos szintek eléréséhez elég a 2-3 fokos fellépő is. Ezek végső soron hasonlóak alétrákhoz, csak néhány fokosak, csekélyebb a helyigényük, és legfeljebb...