Mindig valami új

A célszerűség és minőség jegyében

Ha valaki minőségi szerszámmal dolgozik, fontos hogy azok tárolását , szállítását praktikusan megoldja. A piaci kínálat igen nagy, de néhány próbálkozás után a speciális igények és tartósság kerül előtérbe.

A STANLEY rolling garázsai elsőként jelentek meg még évekkel ezelőtt a piacon. Idén változatos kialakítású, nagyon erős, speciális anyagból készült szövettáskák közül válogathatunk. A FATMAX jelöléssel ellátott típusok a legmagasabb igényeket is kielégítik, vízhatlan, erős talpkialakításuk a stabilitást, a zsebek és egyéb rögzítési lehetőségek a táskán kívül és belül a könnyű átláthatóságot biztosítják.
A vállra akasztható kivitel nem csak itt, de a legújabb szortimenternél is hasznos kiegészítő.
A mobil munkapad, a szállításra is alkalmas molnárkocsi egyetlen mozdulattal stabil munkapaddá alakítható, melyet egyben nagy fesztávra nyitható satupadként lehet használni.
A nagyméretű, 28"-os, habosított polisztirolból készült vastag falú szerszámláda, vízhatlan kialakítása nyitott platón vagy nedves helyen való tárolásnál biztosít a szerszámoknak megfelelő, védett helyet.
A gipszkarton, vagy a tetőfedő és szigetelőanyagok jelentősen igénybe veszik a vágására használt penge élét. Ez nemcsak a pengék gyakori cseréje szempontjából hátrányos, de pontatlan vágást, balesetveszélyt is okozhat. Egy teljesen új gyártási folyamat révén az ún. ASB (felhasználás specifikus) pengék megduplázzák az élettartamot, és precíz vágást tesznek lehetővé. Ezek a pengék tördelhető, trapéz és kampós penge formájában egyaránt elérhetők az adott feladatnak megfelelően. A hozzá javasolt kések ergonómikus kialakításúak, és tökéletes biztonságot nyújtanak.
A STANLEY vésőt, gyalut használó asztalosok, fával dolgozó szakemberek számára a szorítok teljesen új családja, az egyszerű műanyag és nagyon erős fém ragsztócsipeszektől a speciális sarokszorítóig nyújt változatos felhasználási lehetőséget, megőrizve a minőség iránti elkötelezettséget.

További információ:
www.stanleyworks.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: kéziszerszám

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Intelligens kéziszerszámok jönnek

Okostelefonon és számítógépen keresztül szabályozhatóak az ütvefúrók és csavarbehajtók, ésa felhőbe mentik az elhasználódásukra vonatkozó szervizadatokat. A Milwaukee® új technológiája megnöveli...


Ötletes eszközök, nagy segítségek

Kertünk ápolásához számos olyan eszköz kapható vagy készíthető, amelyek bár egy nagyon egyszerű ötleten alapulnak, ennek ellenére mégis óriási segítséget nyújthatnak munkánkhoz. Ezekből az ötletes...