Ultrahangos készülékek állatok ellen

2008-08-05 18:30:33 | Módosítva: 2014-02-11 12:22:52

Fél a kutyatámadástól?

Az ultrahangos kutyariasztó hatékonyan és biztosan megvédi Önt és családtagjait kutyatámadás esetén. A kutyariasztó ultrahang segítségével riasztja el a támadó kutyát, sőt akár egyszerre több kutyát is. Az állandó kibocsátott hangfrekvenciának köszönhetően már a működtetés első pillanatától kezdve kifejti a kívánt riasztó hatást, akár 20-25 méterről (gyakorlati tapasztalat). Bár a kiváltott hatás a kutya számára nagyon kellemetlen, de nem okoz károsodást!

Tudta, hogy ha egyszer már járt az autójában egy nyest, akkor vissza fog térni oda?

Ha egy nyest bejut egy autó motorterébe, akkor elhelyezi ott a szagnyomát, melyet újból és újból megtalál, folyamatos problémát okozva az autó tulajdonosának. Sőt nemcsak az autóban, de alatta és a környékén is mindenhol nyomot hagy.
Az ultrahanggal működő autós nyestriasztó készülék egyaránt alkalmas személyautók és teherautók motorteréből történő riasztásra. A nyestriasztó készülék 4 db hangszórójának különböző helyekre történő felszerelésével lehetővé válik a hangárnyékok kialakulásának elkerülése, így teljes védelem biztosítható.

Utazásgátló a kutyáknak

Az ugatásgátló készülék hatékonyan elcsendesíti a saját vagy akár a szomszéd kutyát is! A készülék akkor is működik, ha Ön nincs jelen, automatikusan "válaszol" a kutyaugatásra. A kibocsátott ultrahang az állatot nem bántja, de a kiváltott kellemetlen hatást a kutyák hamar megtanulják kapcsolatba hozni az ugatással. Így a készülék az Ön távollétében fokozatosan "veszi rá" őket az ugatás befejezésére.

Vegyszermentes kártevőriasztás

Egy ultrahangos és elektromagnetikus készülék működési elvének köszönhetően alkalmas hangya, egér, patkány, bolha és denevér belső térből való távoltartására és falból történő kiriasztására. Hatékonysága 95%-os, szemben a hagyományos vegyszeres riasztás (irtás) 50%-os hatékonyságával. A vegyszeres kezelés csak max. 2-3 hónapig hatásos, utána újból ki kell hívni a gázmestert és fizetni kell a kártevőirtásért. Az ultrahangos készüléket - újabb egér, patkány, hangya, denevér vagy bolha megjelenése esetén -elég újból bedugni a konnektorba és nem kell fizetni senkinek.
Működtetéséhez mindössze 220 V szükséges, nincs semmilyen káros vegyi anyag párolgás. A különböző kártevőkre egyszerre fejti ki a riasztó hatást, nem szükséges további beállítás. 3-4 hét után eltűnik a problémát jelentő hangya, egér, patkány, bolha vagy denevér. A készülék veszélytelen az emberre, kutyákra, macskákra, halakra, madarakra és gyíkokra. Nem zavarja az elektromos berendezéseket sem. Védett terület: 200 m2. Fogyasztása egy 20W-os égőnek megfelelő.

Hívatlan állatok vannak kertjében?

Minden reggel kutya- és macskanyomok, összepiszkított kert és terasz látványa fogadja Önt? A területvédő kutya-macskariasztó segítségével egyszerűen oldhatja meg problémáját. A készülék automatikusan dolgozik! Az ultrahanggal és normál hanggal működik és beépített mozgásérzékelővel rendelkezik. Távol tartja a kellemetlenkedő kutyát, macskát, nyestet, rókát, és borzot. Könnyen felszerelhető, időjárásálló külső burkolattal rendelkezik, működtetéséhez elem szükséges.

Nyest és pele

Ha nyest vagy pele költözött a padlásra vagy a tetőtérbe, és zavarja éjszakai nyugalmát, tönkreteszi kábeleit és a tetőszerkezetet, nem kell elviselnie a hívatlan társbérlőt. A megoldás a rágcsáló és rovarriasztó készülék!
A készülék nem öli meg a kellemetlenkedő rágcsálót vagy rovart, nem szennyezi a környezetet, de távolságot tart az ember és az állat kötött. Működtetéséhez mindössze 220 V szükséges, nincs semmilyen káros vegyi anyag párolgás. A védett terület több mint 300 m2.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

alexandru avatarja

alexandru        

Tapasztalat! Az eddig ismert és tesztelt riasztók nem érnek semmit! Egyetértek a lakatos-sal, hól lehet beszerezni garantált riasztót, függetlenűl az ártól ??? Alex

lakatos avatarja

lakatos         Aktualis

Hol lehet beszerezni az ultrahangos kutyariasztot?

Távfelügyeleti alternatíva

2008 év folyamán jelentős változás állt be a gazdasági életben. Ez a változás kihat a vagyonvédelmi szolgáltatásokra is. Egyre olcsóbb, és a konkurenciaharc miatt egyre jobb szolgáltatást kell...


Okosbiztonság

Az okostelefon és az okosotthon kifejezések általánossá válása után ma már minden „okos”. Nemmaradhat ki ezek közül a biztonság sem. Okosbiztonság alatt azonban nem csak a vagyonvédelmet,...