Locsolási mellékvízmérő használatával költséget takaríthat meg

Ne hagyja pénzét elfolyni!

2008-07-24 23:49:32 | Módosítva: 2008-07-30 16:27:15

A Fővárosi Vízművek folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével kényelmesebbé és egyszerűbbé teheti fogyasztói számára az ügyintézés folyamatát. Ennek egyik eleme a locsolási mellékvízmérővel kapcsolatos kedvezmény, melynek köszönhetően fogyasztóink költségei jelentősen csökkenhetnek. Ügyfeleinkben már többször felmerült a kérdés, miért kell csatornadíjat fizetniük a kertöntözésre használt víz után. Erre a felvetésre reagálva dolgoztuk ki azt a kedvezményrendszert, melyet most, a nyári időszak közeledtével ismét figyelmükbe ajánlunk.

A kerttulajdonosok két lehetőség közül is választhatnak a locsolási célra elhasznált ivóvíz után felszámolt szennyvízelvezetési díj csökkentése érdekében.
Igénybe vehetik a 10%-os átalánydíjas locsolási kedvezményt a szennyvízelvezetés díjából, vagy lehetőségük van arra, hogy - egy locsolási mellékmérő felszereltetését követően - a kertöntözésre felhasznál vízmennyiség után csupán a víz díját fizessék meg.

Kedvezmény locsolási mellékvízmérővel

Ha Ön locsolási mellékvízmérőt szereltet, költséget takaríthat meg!
Az igénybe vehető kedvezmény elszámolásának műszaki feltétele a házi ivóvízhálózat kerti vezetékére vagy kifolyójára szerelt hiteles locsolási mellékvízmérő.

A locsolási mellékvízmérő igénylésének folyamata

  1. Kérjen igénybejelentő lapot a Fővárosi Vízművek vagy a Fővárosi Csatornázási Művek ügyfélszolgálati irodájában, vagy töltse le a www.vizmuvek.hu oldalról.
  2. Töltse ki az igénybejelentő lapot, majd juttassa el a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. részére postán vagy személyesen. Az FCSM Zrt. a benyújtott igénylést elbírálja, majd kiadja a szerződést.
  3. Terveztesse meg mellékmérőjét, majd intézkedjen a tervjóváhagyásról a Fővárosi Vízművek Zrt.-nél (a teljes dokumentáció tartalma: FCSM Zrt. szerződés, műszaki leírás, tervrajz, tervjóváhagyási adatlap), a tervjóváhagyási díj befizetése.
  4. Szereltesse fel locsolási mellékvízmérőjét, majd kérjen szakszerűségi vizsgálatot!
  5. Számlázás indítása: társaságunk a mellékvízmérők adatait a partnerünk vagy alvállalkozónk által továbbított szerelési nyilatkozat vagy műszaki átvételi jegyzőkönyv alapján rögzíti nyilvántartási rendszerében.

Szakszerűségi vizsgálatot végző alvállalkozónk:

HEXAÉDER Kft.
Telefonszám: 236 3480, Fax: 236 3481
info@hexaeder.hu | http://www.hexaeder.hu/

Egyszerű ügyintézés Partnereink segítségével

A Fővárosi Vízművek segítséget nyújt az új locsolási célú mellékmérők felszereléséhez.
Partnereink a tervezéstől a műszakilag helyes beszerelésig a teljes folyamat lebonyolítását vállalják, így külön műszaki átvételre nincs szükség.

További információkért hívja a Fővárosi Vízművek Vízvonalát a 06 40-247-247-es számon, vagy látogasson el honlapunkra, a http://www.vizmuvek.hu/-ra.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Általános öntözési tanácsok

A kezdő szobakertészek általában naponta juttatnak néhány cseppnyi vizet a növényeiknek és az öntözés gyakoriságát még a tél beálltával secsökkentik. Amikor azután a levelek fonnyadni, sárgulni...


A növények nem mennek nyaralni

Nyáron sokan pár napra, vagy akár egy-két hétre elutaznak üdülni, hogy kizökkenjenek a hétköznapokból. A növényeinknek és háziállatainknak, azonban ekkor is szükségük van némi gondozásra...