Ezzel nem tévedhet!

Univerzális ragasztó - MESTER SZUPER: Megoldás A-Z!

2008-11-03 16:48:50 |

Házon kívül, házon belül számos dolgot ragasztunk, tömítünk. Építkezünk, felújítunk, szépítjük, díszítjük lakókörnyezetünket, barkácsolunk. Munkánkhoz válasszunk olyan anyagot, amellyel nem tévedhetünk! Amely egyesíti magában a többi anyag előnyeit, azok hátrányai nélkül. A MESTER SZUPER megoldást nyújt A-Z-ig.

Kitűnően tapad a legtöbb felületen, például: acél, alumínium, réz, beton, tégla, csempe, kerámia, fa, gipszkarton, márvány, természetes- és műkövek, polisztirén, PVC (kemény), tükör, üveg.
Olyan helyzetekben és felületekre is használható, ahol más anyagok nem. Sokféle teendőhöz alkalmazható, és ettől válik egyben a leggazdaságosabbá is. Nem kell megvennünk 3-4 különféle anyagot, hogy elvégezzük az otthoni teendőket, egyféle anyaggal megcsinálhatunk mindent.
A MESTER SZUPER Mindent Ragasztó gyorsan köt, és nagy ragasztóerőt biztosít. A MESTER SZUPER Mindent Tömítő fehér és szürke színben kapható.
A MESTER SZUPER Víztiszta Ragasztó ott használható, ahol a ragasztási és tömítési feladatoknál fontos szempont az átlátszóság. Kristálytiszta.
Mindhárom MESTER SZUPER anyag használható enyhén nedves felületekre is. Hosszú távon ellenáll az időjárási behatásoknak, UV-álló, hőálló. Átfesthető. Rugalmas és jól terhelhető. Anyagában gombaölő. Oldószert nem tartalmaz, nem veszélyes készítmény.

További információ, műszaki és biztonsági adatlapok:
www.mester.hu
Vevőszolgálat:
Optima Forma Kft.
(06-1) 430-2920

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Megalakult az Ezermester Magyar Barkács Kft.

A barkácspiac hazai barkácsboltjainak összefogására 2009. Július 6-án megalakult az Ezermester Magyar Barkács Kft., melynek célja a barkácsüzletek piaci versenyképességének megőrzése a...


Ragasztott órák a falon

Hazai és külföldi webshopokban, itthoni szaküzletekben nagy választékban kaphatók falra ragasztható óriásórák. Óraszerkezetük a mutatókkal egy önálló elem, és rendszerint önálló elemek a számok,...