Ezzel nem tévedhet!

Univerzális ragasztó - MESTER SZUPER: Megoldás A-Z!

2008-11-03 16:48:50 |

Házon kívül, házon belül számos dolgot ragasztunk, tömítünk. Építkezünk, felújítunk, szépítjük, díszítjük lakókörnyezetünket, barkácsolunk. Munkánkhoz válasszunk olyan anyagot, amellyel nem tévedhetünk! Amely egyesíti magában a többi anyag előnyeit, azok hátrányai nélkül. A MESTER SZUPER megoldást nyújt A-Z-ig.

Kitűnően tapad a legtöbb felületen, például: acél, alumínium, réz, beton, tégla, csempe, kerámia, fa, gipszkarton, márvány, természetes- és műkövek, polisztirén, PVC (kemény), tükör, üveg.
Olyan helyzetekben és felületekre is használható, ahol más anyagok nem. Sokféle teendőhöz alkalmazható, és ettől válik egyben a leggazdaságosabbá is. Nem kell megvennünk 3-4 különféle anyagot, hogy elvégezzük az otthoni teendőket, egyféle anyaggal megcsinálhatunk mindent.
A MESTER SZUPER Mindent Ragasztó gyorsan köt, és nagy ragasztóerőt biztosít. A MESTER SZUPER Mindent Tömítő fehér és szürke színben kapható.
A MESTER SZUPER Víztiszta Ragasztó ott használható, ahol a ragasztási és tömítési feladatoknál fontos szempont az átlátszóság. Kristálytiszta.
Mindhárom MESTER SZUPER anyag használható enyhén nedves felületekre is. Hosszú távon ellenáll az időjárási behatásoknak, UV-álló, hőálló. Átfesthető. Rugalmas és jól terhelhető. Anyagában gombaölő. Oldószert nem tartalmaz, nem veszélyes készítmény.

További információ, műszaki és biztonsági adatlapok:
www.mester.hu
Vevőszolgálat:
Optima Forma Kft.
(06-1) 430-2920

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fény-egészség

A téli hónapok hosszú estéi és rövid nappalai sokak kedélyállapotára negatívan hatnak. A nálunk északabbra fekvő országok lakósságának jelentős része télen szinte depresszióba esik, aminek...


Gyors javítások nyaraláskor

Mindenki nyaralni készül, és otthonuktól távol előadódhatnak apróbb javítások is. Varrókészletet általában visznek magukkal az útra kelők, azonban jól jöhet még az erős ragasztószalag, a...