Lapra szerelhető konténerek

2008-11-10 18:10:04 |

Hazánkban a konténerek felhasználása mára már nem csak az ipari, építészeti szegmensre korlátozódik, hanem a magán emberek is sok felhasználási formáját fedezték fel. Erre kiváló példa a lapra szerelhető konténer.

A konténerek horganyzott anyaga nem rozsdásodik, és ez igen ellenállóvá teszi a konténert. Mivel súlya jóval kisebb, mint acél társaié, kiválóan megfelel kerti tárolásra ez a konténer típus. Nem csak a kerti gépek elhelyezésére nyújt megoldást, de a hozzá kiegészítőképen kapható polc-szettek alkalmazásával egy kis sufninak is megfelel, hol a szerszámok tárolhatóak. Egyéb - főleg vidéken használatos - felhasználási módja kerti kistraktorok és rotációs kapák biztonságos és vízhatlan tárolása a földek szélén.
A konténer elhelyezése alapot nem igényel, csak a merevítések alá kell valamiféle alátámasztást tenni. Erre megfelelő a sokunk állttal ismert 40x40-es beton járólap, amivel minden régebbi építésű kertben találkozhatunk. Ezt sajnos a forgalmazónál a Rend A Container City Kft.-nél nem vásárolhatjuk meg. De ezen kívül a forgalmazó cég szinte mindenben segíthet a vásárlónak. Megoldható a konténer helyszínre szállítása, sőt az is hogy a végleges helyen rakják össze a konténert, és így szinte mindenhová befér.
Ha spórolni szeretnénk, az összeszerelést mi is elvégezhetjük, mivel ez nem igényel különös szaktudást, csupán egy 19-es és egy 21-es villás kulcsot. Egy barkácsolónak ez nem jelenthet akadályt.

Forgalmazó:
Rent A Container City Kft.
1097 Budapest, Petőfi utca 19/a
06-20-414-33-56
www.rentacontainer.hu
info@rentacontainer.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kerti építmények

A szépen gondozott növényeken kívül sok minden kell ahhoz, hogy kertünk rendezett és otthonos legyen. Ha valamilyen új kerti elemmel szeretnénk gazdagítani házunk táját, jól tesszük, ha idejekorán...


Kerti tippek nemcsak nyárra

Egy kert soha sincs kész – ahogy tartja a mondás. Aki egy üres telek növényekkel való benépesítésébe kezd, az nagy fába vágja a fejszéjét, de egy kertrészlet arculatának a megváltoztatása egy...