Lapra szerelhető konténerek

2008-11-10 18:10:04 |

Hazánkban a konténerek felhasználása mára már nem csak az ipari, építészeti szegmensre korlátozódik, hanem a magán emberek is sok felhasználási formáját fedezték fel. Erre kiváló példa a lapra szerelhető konténer.

A konténerek horganyzott anyaga nem rozsdásodik, és ez igen ellenállóvá teszi a konténert. Mivel súlya jóval kisebb, mint acél társaié, kiválóan megfelel kerti tárolásra ez a konténer típus. Nem csak a kerti gépek elhelyezésére nyújt megoldást, de a hozzá kiegészítőképen kapható polc-szettek alkalmazásával egy kis sufninak is megfelel, hol a szerszámok tárolhatóak. Egyéb - főleg vidéken használatos - felhasználási módja kerti kistraktorok és rotációs kapák biztonságos és vízhatlan tárolása a földek szélén.
A konténer elhelyezése alapot nem igényel, csak a merevítések alá kell valamiféle alátámasztást tenni. Erre megfelelő a sokunk állttal ismert 40x40-es beton járólap, amivel minden régebbi építésű kertben találkozhatunk. Ezt sajnos a forgalmazónál a Rend A Container City Kft.-nél nem vásárolhatjuk meg. De ezen kívül a forgalmazó cég szinte mindenben segíthet a vásárlónak. Megoldható a konténer helyszínre szállítása, sőt az is hogy a végleges helyen rakják össze a konténert, és így szinte mindenhová befér.
Ha spórolni szeretnénk, az összeszerelést mi is elvégezhetjük, mivel ez nem igényel különös szaktudást, csupán egy 19-es és egy 21-es villás kulcsot. Egy barkácsolónak ez nem jelenthet akadályt.

Forgalmazó:
Rent A Container City Kft.
1097 Budapest, Petőfi utca 19/a
06-20-414-33-56
www.rentacontainer.hu
info@rentacontainer.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Szerszámtároló házak

Ha kertes házban laksz szükséged lesz egy olyan – többfunkciós kerti házra, szerszámtárolóra –melynek segítségével egyszerre tudsz rendet tartani a kertben, és megvédi a szerszámaidat,...


Kerti tippek nemcsak nyárra

Egy kert soha sincs kész – ahogy tartja a mondás. Aki egy üres telek növényekkel való benépesítésébe kezd, az nagy fába vágja a fejszéjét, de egy kertrészlet arculatának a megváltoztatása egy...