Skil ICE

A Skil Europe, a hordozható elektromos kéziszerszámok gyártója, kifejlesztett egy olyan eszközt, amely egy háztartásban nélkülözhetetlen. Ez a tetszetős 4,8 V-os akkus "ICE" csavarozó egy kompakt és praktikus szerszám. Mutatós fémdoboz-csomagolásában egy 10 darabos csavarozó-bitkészlet is található. Ez a speciális csavarozó minden olyat tud, amire a férfi és női felhasználóknak szüksége lehet. Az "ICE" csavarozó 2006. szeptemberétől kerül majd forgalomba.

Kis helyet igénylő mérete és ergonómikus formája miatt kényelmes, valamint könnyen használható, még a nehezen hozzáférhető munkafelületeken is. A kényelmet szolgálják a 10 darabos csavarbehajtó készleten kívül egy praktikus előre/hátra kapcsoló, amivel befelé, illetve kifelé lehet csavarozni, valamint egy automatikus tengelyzár, amely a csavarok kézi megszorítását vagy meglazítását teszi lehetővé.
Műszaki adatai; 4,8 V-os, 1100 mAh-ás NimH akkumulátor (AA tipus), üresjárati fordulatszám 180/perc, max nyomaték 3,5 Nm.
Gyöngyházfényű ezüstös és hidegkék színeivel egyszerűen ellenállhatatlan.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: kéziszerszám

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Intelligens kéziszerszámok jönnek

Okostelefonon és számítógépen keresztül szabályozhatóak az ütvefúrók és csavarbehajtók, ésa felhőbe mentik az elhasználódásukra vonatkozó szervizadatokat. A Milwaukee® új technológiája megnöveli...


Ötletes eszközök, nagy segítségek

Kertünk ápolásához számos olyan eszköz kapható vagy készíthető, amelyek bár egy nagyon egyszerű ötleten alapulnak, ennek ellenére mégis óriási segítséget nyújthatnak munkánkhoz. Ezekből az ötletes...