Skil ICE

A Skil Europe, a hordozható elektromos kéziszerszámok gyártója, kifejlesztett egy olyan eszközt, amely egy háztartásban nélkülözhetetlen. Ez a tetszetős 4,8 V-os akkus "ICE" csavarozó egy kompakt és praktikus szerszám. Mutatós fémdoboz-csomagolásában egy 10 darabos csavarozó-bitkészlet is található. Ez a speciális csavarozó minden olyat tud, amire a férfi és női felhasználóknak szüksége lehet. Az "ICE" csavarozó 2006. szeptemberétől kerül majd forgalomba.

Kis helyet igénylő mérete és ergonómikus formája miatt kényelmes, valamint könnyen használható, még a nehezen hozzáférhető munkafelületeken is. A kényelmet szolgálják a 10 darabos csavarbehajtó készleten kívül egy praktikus előre/hátra kapcsoló, amivel befelé, illetve kifelé lehet csavarozni, valamint egy automatikus tengelyzár, amely a csavarok kézi megszorítását vagy meglazítását teszi lehetővé.
Műszaki adatai; 4,8 V-os, 1100 mAh-ás NimH akkumulátor (AA tipus), üresjárati fordulatszám 180/perc, max nyomaték 3,5 Nm.
Gyöngyházfényű ezüstös és hidegkék színeivel egyszerűen ellenállhatatlan.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: kéziszerszám

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Akkus kéziszerszámgépek

Egy gondozott kertben nem elég végigtolni a fűnyírót kéthetente a gyepen, számtalan feladat van, ami még talán fáradtságosabb is, mint a fűnyírás. Ezeket a feladatokat sokan kéziszerszámokkal...


Nyomatékhatárolós kéziszerszámok

Az otthoni szerszámok között ma már szinte nélkülözhetetlenek az akkus csavarbehajtók, amelyeken az ún. nyomatékhatároló tárcsa segítségével szabályozható a maximális nyomaték, és ami...