LED világítás az otthonunkban

2014-03-11 09:00:03 | Módosítva: 2014-03-11 09:05:03

A lakás egyik legfontosabb pontja a világítás. Nemcsak a fény minősége, hanem annak ára is fontos, hiszen nem mindegy mennyi energiát fogyasztunk el. Sokan az ár miatt nem merték eddig lecserélni régi izzóikat LED-re, az M-TECH LED termékei viszont 70%-kal kedvezőbbek a többi gyártóhoz képest.


Különböző formájú és típusú LED-ekkel biztosíthatjuk az otthoni terek megvilágítását. A konyhát, előszobát irányított fényű (spot) izzókkal, a nappalit és a garázst szórt fényű (global), a hálószobát hangulatos gyertya alakú LED-ekkel világíthatjuk meg. A külső terekhez (medence, terasz) használhatunk változatos színű, vízálló LED szalagot, melyhez többféle kiegészítőt (pl. távirányítót) kínál a gyártó. A mozgásérzékelős reflektorral biztosíthatjuk, hogy hazatéréskor erős fénnyel megvilágítsuk a bejáratot.

A LED izzók előnyei

– Akár 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos izzók.

– Minimum 10 évig működnek (a hagyományos izzók 1-2 évig).

– A szinte zéró hőtermelés miatt biztonságos működésűek, mivel nincs gyulladásveszély.

– A gyakori fel-, lekapcsolás nem csökkenti az élettartamát, felkapcsolás után azonnal teljes fényerőn világít.

– Az új LED fényforrások használhatók a régi típusú foglalatokban.

– Széles színhőmérséklet-választék.

– A gyártó már 890 Ft-tól kínál minőségi LED izzót.

– 0,05% meghibásodási arány.

Minőség és garancia

Az M-TECH LED termékekre 2 év cseregaranciát biztosít a gyártó, valamint a legszigorúbb európai szabványoknak megfelelő TÜV-CE minősítéssel rendelkezik.

Az elégedett, visszatérő otthoni vásárlók mellett egyre több cég választja az M-TECH izzóit: a Katonai Főügyészség és a Szent János Kórház összes blokkjában M-TECH LED izzók világítanak.

A ledizzok.hu weboldalon még többet megtudhatunk a termékekről, valamint meg is vásárolhatjuk azokat. A Fogyasztás kalkulátorral kiszámolhatjuk, mennyit spórolhatunk, ha lecseréljük jelenlegi, hagyományos izzóinkat.

Mercury Magyarország Zrt.
1044 Budapest, Óradna u. 4.
info@ledizzok.hu
www.ledizzok.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Karácsonyi bazár

A karácsonyi ajándékozás jó alkalom arra, hogy olyasmit is megvásároljunk magunknak, szeretteinknek vagy barátainknak, amelyekre év közben nem költenénk. És arra is jó alkalom, hogy az ajándékon...


Autóled szabályok

Néhány gyártó már most LED-es nappalifény világítással dobja piacra autóit, de a régebbi modellekre is fel lehet szerelni a LED-sort. Nem mindegy azonban, hogy mi hova és hogyan kerül fel a...