LED világítás az otthonunkban

2014-03-11 09:00:03 | Módosítva: 2014-03-11 09:05:03

A lakás egyik legfontosabb pontja a világítás. Nemcsak a fény minősége, hanem annak ára is fontos, hiszen nem mindegy mennyi energiát fogyasztunk el. Sokan az ár miatt nem merték eddig lecserélni régi izzóikat LED-re, az M-TECH LED termékei viszont 70%-kal kedvezőbbek a többi gyártóhoz képest.


Különböző formájú és típusú LED-ekkel biztosíthatjuk az otthoni terek megvilágítását. A konyhát, előszobát irányított fényű (spot) izzókkal, a nappalit és a garázst szórt fényű (global), a hálószobát hangulatos gyertya alakú LED-ekkel világíthatjuk meg. A külső terekhez (medence, terasz) használhatunk változatos színű, vízálló LED szalagot, melyhez többféle kiegészítőt (pl. távirányítót) kínál a gyártó. A mozgásérzékelős reflektorral biztosíthatjuk, hogy hazatéréskor erős fénnyel megvilágítsuk a bejáratot.

A LED izzók előnyei

– Akár 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos izzók.

– Minimum 10 évig működnek (a hagyományos izzók 1-2 évig).

– A szinte zéró hőtermelés miatt biztonságos működésűek, mivel nincs gyulladásveszély.

– A gyakori fel-, lekapcsolás nem csökkenti az élettartamát, felkapcsolás után azonnal teljes fényerőn világít.

– Az új LED fényforrások használhatók a régi típusú foglalatokban.

– Széles színhőmérséklet-választék.

– A gyártó már 890 Ft-tól kínál minőségi LED izzót.

– 0,05% meghibásodási arány.

Minőség és garancia

Az M-TECH LED termékekre 2 év cseregaranciát biztosít a gyártó, valamint a legszigorúbb európai szabványoknak megfelelő TÜV-CE minősítéssel rendelkezik.

Az elégedett, visszatérő otthoni vásárlók mellett egyre több cég választja az M-TECH izzóit: a Katonai Főügyészség és a Szent János Kórház összes blokkjában M-TECH LED izzók világítanak.

A ledizzok.hu weboldalon még többet megtudhatunk a termékekről, valamint meg is vásárolhatjuk azokat. A Fogyasztás kalkulátorral kiszámolhatjuk, mennyit spórolhatunk, ha lecseréljük jelenlegi, hagyományos izzóinkat.

Mercury Magyarország Zrt.
1044 Budapest, Óradna u. 4.
info@ledizzok.hu
www.ledizzok.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

LED a kompakt fénycsövek és a hagyományos izzók ellen

A LED termékek bevezetésével párhuzamosan az Óbudai Egyetem közreműködésével vizsgálták a hazai fogyasztói szokásokat, a korszerű fényforrások használatát. Mintavétel alapján felmérték a magyar...


LED a munkapult felett

A LED szalagok felhasználási lehetősége végtelen. A sok közül egy könnyen kivitelezhető megoldás a konyhapult felé szerelhető helyi világítás meleg fényű LED 5050 SMD szalaggal.