Dryzone falszigetelő krém

2014-03-07 11:04:40 | Módosítva: 2014-03-07 11:13:43

A Dryzone szigetelőkrémmel 2003. évi bevezetése óta kb. 6 km falat szigeteltek – csak Magyarországon – a felszálló nedvesség ellen. Ez idő alatt soha semmilyen panasz nem érkezett a termékre. A Dryzone segítségével nagyon sok magánszemély oldotta meg házának szigetelését házilagosan, de nagyon népszerű anyag a szakkivitelezők körében is. Az évek során sok magánház mellett templomokat, óvodákat, művelődési házakat mentesítettek a felszálló nedvesség káros hatásaitól a Dryzone vízszigetelő krém használatával.


Alkalmazása egyszerű és házilagosan is lehetséges. A Dryzone-t a fal habarcsfúgáiba vízszintesen fúrt furatokba kell injektálni (a nedves vakolat eltávolítását követően) egy egyszerű kézi kinyomó pisztollyal. Az injektálás után szétterjed a falban, és megállítja a fal további nedvesedését.

Jól terjed tégla, terméskő, vályog, Ytong anyagú falakban, alkalmazható tömör vagy porózus, régi és új építésű, vízzel nagymértékben telítet falakban is. Műemlék épületekben is bevált.


A Dryzone szükséges mennyiségét a fal minőségének figyelembevételével pontosan meg lehet határozni. Hosszútávú tartós megoldás nyújt, 20 év garanciával. Nem tartalmaz oldószert vagy veszélyes anyagot.

További információkért, a Dryzone használatát bemutató videó film megtekintése érdekében keresse fel a www.nedvesfal-szigeteles.hu oldalt, vagy forduljon a Dryzone vízszigetelő krém forgalmazójához.

Bitimpex Kft.
1116 Budapest, Építész utca 8-12.
Telefon: (+36-1) 362-2473
E-mail: szigeteles@bitimpex.hu
www.bitimpex.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Vizes falak szigetelése

Legyen hatásos és hasson gyorsan Legyen egyszerűen és gyorsan kivitelezhető (kisebb hibalehetőség) Legyen pontosan kiszámolható az anyagmennyiség Eredményezzen egyenletes minőséget...


Vizesedő vázkerámia anyagú falak?

Napjainkban az utólagos falszigetelésselfoglalkozó szakembereknek egyre többször kell szembesülni azzal a problémával, amit a hibás vízszigetelésű, égetettvázkerámia falazóelemekből készült...