Dryzone falszigetelő krém

2014-03-07 11:04:40 | Módosítva: 2014-03-07 11:13:43

A Dryzone szigetelőkrémmel 2003. évi bevezetése óta kb. 6 km falat szigeteltek – csak Magyarországon – a felszálló nedvesség ellen. Ez idő alatt soha semmilyen panasz nem érkezett a termékre. A Dryzone segítségével nagyon sok magánszemély oldotta meg házának szigetelését házilagosan, de nagyon népszerű anyag a szakkivitelezők körében is. Az évek során sok magánház mellett templomokat, óvodákat, művelődési házakat mentesítettek a felszálló nedvesség káros hatásaitól a Dryzone vízszigetelő krém használatával.


Alkalmazása egyszerű és házilagosan is lehetséges. A Dryzone-t a fal habarcsfúgáiba vízszintesen fúrt furatokba kell injektálni (a nedves vakolat eltávolítását követően) egy egyszerű kézi kinyomó pisztollyal. Az injektálás után szétterjed a falban, és megállítja a fal további nedvesedését.

Jól terjed tégla, terméskő, vályog, Ytong anyagú falakban, alkalmazható tömör vagy porózus, régi és új építésű, vízzel nagymértékben telítet falakban is. Műemlék épületekben is bevált.


A Dryzone szükséges mennyiségét a fal minőségének figyelembevételével pontosan meg lehet határozni. Hosszútávú tartós megoldás nyújt, 20 év garanciával. Nem tartalmaz oldószert vagy veszélyes anyagot.

További információkért, a Dryzone használatát bemutató videó film megtekintése érdekében keresse fel a www.nedvesfal-szigeteles.hu oldalt, vagy forduljon a Dryzone vízszigetelő krém forgalmazójához.

Bitimpex Kft.
1116 Budapest, Építész utca 8-12.
Telefon: (+36-1) 362-2473
E-mail: szigeteles@bitimpex.hu
www.bitimpex.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Teremtsünk csendet a földszintre!

Igazán családbarát háznál, ha meg akarjuk teremteni a kellemes légkört, nem árt, ha kiküszöböljük a házon belüli zajokat is. A válaszfalak szigetelése szükséges, de ha nagy a család és...


Multipor ExSal Therm

Hazánkban leggyakoribb falazati probléma a falszerkezet nedvesedése. Elégtelen vagy hiányzó hőszigeteléssel együtt ez a falazat salétromosodásához vezet. A salétromos fal nem csupán esztétikai...