Arbiton

Gumiperemes PVC szegélyléc kábelcsatornával

2007-ben debütált a Decora legújabb terméke, egy, a maga nemében egyedülálló PVC szegélyléc. Parkettához vagy laminált padlóhoz egyaránt ideális választás. Természetesen a kiegészítők a szegélylécekkel azonos színekben, sőt, Magyarországon egyedülálló módón, azonos faerezettel készülnek!

Az LM 55 a szélein kialakított, speciális gumielemeinek köszönhetően tökéletesen hozzásimul még az egyenetlen fal-, illetve padlófelülethez is, ezáltal nemcsak sokkal esztétikusabb látványt nyújt, mint a korábbi, keményebb anyagból készült modellek, hanem tökéletesen el is zárja a szennyeződések elől a szegélyléc alatti területeket. Az LM55 szegélyléc nem csupán esztétikus, praktikus és hosszú élettartamú termék, de igen könnyen fel is szerelhető. A beépítés villámgyors, minimális fúrással jár, így a munkaterület tiszta marad, ami fontos momentum lehet a megrendelő szemében. Nincs többé törmelék, por, hisz nem kell a falat kivésni, nem kell a padlót megfúrni. Egyszerűen csavarokkal a falhoz kell rögzíteni a szegélylécet, majd felpattintani a kábelcsatorna takaróelemét. A csavarok helye nincsen előre meghatározva, így mindenkor a helyi adottságokhoz lehet azt igazítani.
Rendkívül praktikus, hiszen az említett takaróelem egy mozdulattal bármikor levehető majd újra felhelyezhető. Így a könnyen hozzáférhető kábelcsatornába - akár utólag is - egyszerűen új vezetékek fektethetők. Nem kell többé kivésni a falat, és oda rejteni a kábeleket, ahhoz, hogy azok ne legyenek szem előtt. Nincs többé kusza kábelrengeteg!
Bővebb információra lenne szüksége az LM55 szegélyléccel kapcsolatban? A termékekről illetve a Decora termékeket forgalmazó boltok folyamatosan frissülő listájáról az alábbi elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet!


Decora Hungária Kft.
2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozási Terület, Hrsz.: 058/66
Telefon: (06-29) 537-990
Telefax: (06-29) 537-999
decora@decora.hu
www.decora.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: arbiton, kábelcsatorna

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Vezetékek kábelcsatornákban

Minden lakásnak van beépített elektromos hálózati rendszere. Ez mindenkor a falba süllyesztve kerül kiépítésre, ám a különféle kapcsolók, csatlakozó aljzatok számát idővel bővíteni kell. Ilyen...


Vezetékrejtő csatornák

A lakás elektromos szerelvényei – azaz a kapcsolók és dugaszoló aljzatok – nem mindig kerülnek a bentlakó számára ideális helyekre. Szinte elkerülhetetlen, hogy az egyre gyarapodó elektromos...