A HONDA segítségével megvalósulnak az álmok

A világ egyik vezető technológiai márkájaként a Honda különösen nagy felelősséget érez a jövő iránt. Valamennyi terméke ebben a szellemben készül. Legyen szó akár kerti vagy ipari berendezésekről, hókotróról, motorkerékpárról vagy autóról, a Honda márkanév garancia arra, hogy a jövő embere számára a technológia még nagyobb kényelmet, megbízhatóságot és biztonságot jelentsen.

A Honda elkötelezte magát a legmodernebb négyütemű technológia mellett. Ennek következtében folyamatosan fejlesztik azokat az előnyös tulajdonságokat, amelyek megkülönböztetik a kétütemű társaiktól és a konkurens motor típusoktól. A Honda aggregátorok ennek köszönhetően hatékonyak, takarékosak, kevés káros anyagot és zajt bocsátanak ki, emellett könnyen indíthatók.
A hazai és európai áramfejlesztő piaci helyzet a tájékoztatás terén elég zavaros. A vásárlók gyakran félrevezető információkat kapnak. A felnagyobbított teljesítményadatok miatt a kommunikált és valós értékek nincsenek összhangban. A Honda 50 éves piaci tapasztalatára alapozva, mint piacvezető az élére állt egy olyan kezdeményezésnek, illetve mozgalomnak, ami valós teszteredményeket alapul véve, pontos teljesítmény adatokat tüntet fel a gépek adattábláján, is és azok típusszámában is. A Honda filozófiájához hozzá tartozik a mindenkori pontos tájékoztatás, ezzel is megerősítve az ügyfelek bizalmát és megelégedettségét!
Magyarországon közel 20 éve vannak forgalomban Honda áramfejlesztők. Hivatalos márkakereskedőkön keresztül terjedtek el a magyarországi közintézményekben, de előszeretettel használják magán felhasználók is, megbízhatóságuk és könnyű használhatóságuk miatt. A széles és változatos termékpalettából minden felhasználó megtalálhatja a neki legmegfelelőbb típust, a - mindössze 13 kg-os - hordozható kiviteltől kezdve a professzionális, burkolt változatig.
Napjaink szélsőséges időjárásának köszönhetően, egyre sűrűbben találkozunk Honda áramfejlesztőkkel és szivattyúkkal katasztrófavédelmi vagy éppen kármentesítési helyzetekben. A berendezések efféle zord körülmények között is kiválóan teljesítenek, ami a méltán elhíresült japán minőségnek köszönhető.
A Honda elítéli és harcol is azon gyártók és importőrök ellen, amelyek másolt - többségében Kínából származó - gépeiket (áramfejlesztőiket) a Honda márkanév alá rejtve árulják, így törekedve piaci pozíciók elérésére. Az eredeti Honda vásárlói biztosak lehetnek abban, hogy a kiváló minőségű és élettartalmú gépükhöz 3 év garanciát, kiépített alkatrészellátást és szervizhátteret is kapnak, bárhol is legyenek a világban.

A Honda célkitűzéseiről és termékeiről még többet lehet megtudni a www.honda.hu, a www.hondakisgepek.hu és a www.hondamarine.hu internetes honlapokon.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: honda

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

2009-es újdonságok a Hondánál

Mint ahogy azt már minden évben megszokhatták a Honda termékek iránt érdeklődők, a cég a 2009-es évre is tartogat megannyi újdonságot és meglepetést. A teljesen új fejlesztések mellett a már jól...


Honda az „álmok ereje”

Március végén a németországi Elresee városában a Honda Akadémián vendégeskedtünk. Ejeles esemény apropója az volt, hogy 20 évvel ezelőtt, április 1-jén kezdte meg működését a MOTOR.PEDO Kft., mint...