Csúcsminoségű szobatermosztátok a Siemenstől

„Egyedileg szabályozható fűtés” – szól a varázsige a mai magyar
lakáspiacon. A házak, lakások üzemben tartásának
költségét legnagyobb részt általában a fűtési költségek
teszik ki. Jogos tehát az igény, hogy Ön a saját
igényeinek megfelelően, mégis takarékosan fűtsön.

A műszaki tartalom mellett manapság egyre nagyobb szerepet kapnak az esztétikai szempontok is. Ez érthető, hiszen valóban fontos, hogy egy olyan termék, ami nap mint nap szem előtt van, ne egy ipari jellegű berendezés látszatát keltse, hanem, akár a nappali dísze is lehessen.
A Siemens szakemberei hosszú évek tapasztalatait kamatoztatva alkották meg a REV200 érintőképernyős termosztátot, amelyet nem csak a különleges, háttérvilágított képernyő tesz technikai csemegévé, hanem az ún. öntanuló szabályozás is, mely segítségével Ön pontosan a kívánt értéken tarthatja a helyiség hőmérsékletét, és energiát is takaríthat meg.
A telefonon átkapcsolható fűtési rendszerek speciális szobatermosztátot igényelnek, olyat, amelyek távvezérelhetőek egy modem segítségével. Ez egyszerűen megoldható a Siemens REV200 típusú érintőképernyős termosztáttal és egy modem segítségével (Siemens TEL30.4 analóg modemmel, vagy a TELGD06GSM típusú GSM modemmel).
Pár évvel ezelőtt még a kazántermosztát tekergetése jelentette a szabályozást, de az építési kultúra fejlődésével ez már a múlté. A számítógépek és a mobiltelefonok korában egyre több és több ember ismeri fel, hogy ezeknek a berendezéseknek a működtetése nem is olyan ördöngös dolog. Érdemes hosszabb távon gondolkodni, mert egy pontosan működő szobatermosztátot és néhány megfelelően beállított termosztatikus radiátorszelepet magába foglaló viszonylag kis beruházást a későbbi megtakarítás biztos tudatában érdemes megtenni.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: termosztát, Siemens

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

vargavillszer avatarja

vargavillszer         Termosztát

Van egy pár szoba termosztát ami nagyon tettszik. Légyszi ird meg hol találom az árakat.
Köszönöm

Energiahatékony fűtésszabályozás otthonra

Az okoseszközök – telefonok és táblagépek – már beköltöztek otthonunkba, és segítik mindennapi életünket. Már nem csak internetezünk, chat-elünk, zenét hallgatunk, de ha szeretnénk akár a tv...


Az okos fűtés szabályai

Összegyűjtöttek néhány olyan fűtési praktikát, amellyel a még nem szigetelt családi házak tulajdonosai is látványosan tudják csökkenteni fűtésszámlájukat és épületeik szállópor kibocsátását.