Lakásfelújítás "tetőtől-talpig"

Amikor a ház, vagy lakás fogalma szóba kerül, mindenkinek a fal, a tető, a nyílászárók látványa jelenik meg. Talán nem is gondolunk arra, hogy a fő elemek mellett, a részletek, az apró dolgok mennyire fontosak lehetnek.
Egy rosszul felragasztott csempe, vagy tapéta, nem megfelelő minőségű festék, egy rosszul tömített vízvezeték, zuhanytálca, fürdőkád, vagy mosdó jelentős anyagi kárt is okozhat, különösen akkor, ha egy lakóközösségben az alattunk, mellettünk lakók is szenvedő alanyaivá válnak a hibának. A konkrét anyagi kár mellett a bosszúság, a javítással - sok esetben bontással - járó kosz, felfordulás, mind olyan dolgok, amit egyikünk sem él át szívesen.
Lapunk hasábjain is évek óta törekszünk arra, hogy bemutassuk az olvasóknak; a Materiál Vegyipari Szövetkezet termékeivel könnyen, gyorsan, jó eredményt érhetünk el.

A kültéri diszperziós festékek kínálatában kiemelkedik megbízható minőségével az Akropenta termékcsalád. Időjárás-, víz- és UV álló az Akropenta szilikon + Homlokzat festék, az Akropenta penészgátló alapozó pedig a felület előkészítését segíti. Nem csak a fal, hanem a lábazat és a régebbi építésű házak pala tetőszerkezete is újjávarázsolható az Akropenta pala- és lábazatfestékkel.Az úgynevezett üvegszövet tapéták egyre inkább közkedveltté válnak a lakások, családi házak felújítása során is. A tökéletes eredmény eléréséhez ajánljuk az Akrolux termékcsalád alkalmazását. Az Akrolux speciális üvegtapéta ragasztót a falfelületre kell kenni! A tapéták festéséhez a márka azonos Akrolux speciális üvegtapéta festék használatát javasoljuk. Bár ezt a terméket speciálisan az üvegszövet tapétákhoz fejlesztették, hagyományos beltéri falfelületek festésére is alkalmas.
A fürdőszoba szanitereinek és a konyha vizesblokkjának nélkülözhetetlen tömítői a Fugaszil BN, a Fugaszil BF Szaniter extra tömítő, valamint a Fugaszil Standard Szilikon szilikonbázisú tömítők. A Fugakril szilikonmentes festhető akril különösen ajánlott a jelenlegi lakásdíszítési trend szerinti dekorációs lécek, csíkok rögzítésére.
Az Akrimat H csemperagasztó előnyösen alkalmazható a hagyományosan, vagy előre gyártott betonelemekből készült lakó- és üdülőépületek belsőtéri - különféle csempékkel, metlachilapokkal történő - burkoló szakipari munkálatai során. A Matofoam poliuretán hab nyílászáró szerkezetek (ajtók, ablakok) beépítésénél hézagkitöltésre és rögzítésre, faláttörések, csővezetékek, kábelek körüli és még számtalan a beépítés során keletkező üreg kitöltésére alkalmas.
A Gumiám paszta szilikon bázisú tömítőanyag, vízvezetékrendszerek menetes elemeinek klasszikus tömítőanyaga. A Gumiám G speciálisan gázvezetékek menetes szerelvényeinek tömítéséra való. Ennél a terméknél nem győzzük hangsúlyozni, hogy a saját és környezetünk élet és vagyonbiztonsága érdekében a gázkészülékek és szerelvények javítását, szerelését mindig bízzuk szakemberre! Ez az a terület, ahol nincs helye barkácsolásnak!


Az F.BS 100 % szilikon tartalmú, speciális ecetsav rendszerű egykomponensű ragasztó és tömítő. Legfontosabb tulajdonsága, hogy széles hőmérséklet tartományban is megtartja előnyös tulajdonságait.
A Materiál Vegyipari Szövetkezet kiváló minőségű magyar termékekkel áll minden barkácsoló kedvű érdeklődő, és a minőségre igényes szakember rendelkezésre. Keresse ezeket a termékeket a szakkereskedésekben, kérdéseivel pedig forduljon telefonon, vagy e-mailben a szövetkezet dolgozóihoz, akik készséggel segítenek Önnek abban, hogy mindig a célnak legmegfelelőbb anyagot választhassa.

MATERIÁL VEGYIPARI SZÖVETKEZET
1239 Budapest, Ócsai út 10.
Telefon: 286-0363, 286-0365, Fax:286-0364
www.material.hu
E-mail: info@material.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: lakásfelújítás

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Referencia lakás I.

Ebben az évben az Ezermester két speciális vállalkozásba is belekezd, illetve már bele is kezdett. Az egyik egy kis méretű lakás felújítása, a másik valamivel nagyobb volumenű; egy meglevő...


Régi pult felújítása csempével

A régi, megkopott felületű laminált munkapultok, asztalok felületét elég nehéz újra cserélni. Sokkal könnyebb, ha a felületüket alapos csiszolást követően csempével fedjük le.