Áttörés az elektromos úton történő vízkezelésben!

Vízkő...? Vegyszer...? Felejtse el!

A tények. A HydroFLOW új, szabadalmazott technológiája jelentős áttörés a vízkezelésben. A HydroFLOW megakadályozza a vízkő kialakulását, és a legtöbb esetben fel is oldja a már meglévő vízkövet. Teljesen függetlenül az átfolyás mennyiségétől és a hőmérséklettől, folyamatosan fejti ki hatását, üzembiztos és nincs karbantartási igénye.
Hogyan működik? A készülék véletlenszerűen változó életromos impulzusokat bocsát a vízbe, melyek a teljes vízrendszerben végig haladnak. Ennek eredménye, hogy a vízvezeték-rendszerben kiválási pontokat képez, azaz az ionok kristályokká rendeződnek. A víz felmelegítésekor azoknak a kicsapódó részecskéknek a mennyisége, amelyek általában a felszínen lerakódnak, fokozatosan nő az oldatban, és ezek távoznak a vízárammal. Az impulzusok a vizet és a központi fűtési rendszerben a primer kört is kezelik. Az így kezelt víz általában néhány hét alatt feloldja a rendszerben korábban lerakódott vízkövet.
A vízkő hatása. A vízkő lerakódik a hőcserélőkben, csövekben, szivattyúkban, bojlerekben és a rendszerhez csatlakoztatott készülékekben, berendezési tárgyakon. Ennek következtében csökken az áramlási keresztmetszet, romlik a hatékonyság ami a különböző részegységek idő előtti meghibásodását okozza. A berendezési tárgyakról nehezen távolítható el. A vízkő és a biofilm réteg a vízrendszerben megtalálható Legionella és egyéb baktériumok kedvenc táptalaja, eltávolításával felszámolható a károkozók jelentős része.
Specifikációk: A HydroFLOW megfelel az angol és európai normáknak. Nem tartalmaz mozgó alkatrészt. 12 VAC 100 mA, maximum 1,2 W, súlya kb. 180 g. Magassága 110 mm, szélessége 67 mm, vastagsága 30 mm.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: vízkő

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

FLODRAVIN Aquatív

A háztartások egyik legnagyobb és legalattomosabb ellensége, a vízkő. A Flodravin elektromos vízkőmentesítő készülék Magyar találmányként és gyártmányként indult 1996-ban. Merőben új eljárásnak...


Hogyan növelhetjük meg csaptelepeink élettartamát?

A kerámiabetétes csaptelepek hosszú ideig és megbízhatóan képesek működni, ha a belsejükbe nem kerül szennyeződés, vízkő. Külsőleg sem mindegy, hogy mivel tisztítjuk őket.