Összeszerelési útmutató: néhány lyuk a falba, egy konnektor és kész is!

Komplett fűtési rendszer saját kezüleg egy nap alatt

2010-12-29 16:38:37 |

Az ADAX elektromos radiátorokat ilyen könnyű felszerelni. "Elektromos radiátorok??? De hiszen az Elektromos fűtés méregdrága" - hangzik az általános vélekedés. Ezzel szemben a tény az, hogy a Norvég ADAX radiátorok 100%-os hatékonysággal alakítják hővé az elektromos energiát. Az ADAX fűtőpaneleket úgy fejlesztették ki, hogy nem izzószál van bennük, hanem egy speciális fémötvözetű fűtőbetét, ami alacsonyabb hőmérsékleten működik, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt.

A Központi fűtésrendszerek töredékéért kiépíthető. Összehasonlítva más fűtési módokkal sokkal alacsonyabb bekerülési- és karbantartási költségekkel jár alkalmazása.
Az éjszakai áram használata további megtakarítást eredményezhet. Szinte minden szolgáltatónál elérhető az úgynevezett vezérelt áram. A legtöbb esetben akár napi 8 órában is elérhető ez az olcsóbb áram.
A forgalmazó 5 éves teljeskörű és 7 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal a termékre.

"Drágám, írj egy SMS-t a háznak, hogy fűtse fel magát mire odaérünk"
A Symphony vezérlőrendszerre akár 16 különböző fűtési zóna egyedi programozását teszi lehetővé, akár egy hétre előre időzítve. Mindez a GSM modullal pedig akár sms-ben is programozható.

Roik Gábor és családja 1 éve fűt az ADAX rendszerével. "A barátaim azt hitték megőrültem, amikor elmeséltem, hogy nekem bizony elektromos fűtésem lesz. A villanyszámla aztán engem igazolt. A 80 négyzetméteres házamat még a legkeményebb télben is havi 25.000 Ft ból tudom fűteni."

További részletek és tanácsok:
Szász János
Nádland Kft.
Kis- és nagykereskedés
(+36-70) 430-4284
szasz.janos@nadland.hu
www.fut.hu
Viszonteladók jelentkezését is várjuk.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: adax, fűtés, radiátor

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Gépészeti rendszerek szigetelése

Az épületek homlokzati és magastető szigeteléseiről szerencsére már egyre több szó esik, van azonban egy ritkábban előkerülő téma: a különböző épületgépészeti elemek, vezetékek és...


Átmeneti fűtések, nyaralófűtés

Az átmeneti évszakokban gyakran alternatív fűtési módszerek után nézünk. Szükség lehet erre alassan beüzemelő nyaralókban, de akár az állandó fűtési rendszerű lakásokban is, ahol a központi...