Összeszerelési útmutató: néhány lyuk a falba, egy konnektor és kész is!

Komplett fűtési rendszer saját kezüleg egy nap alatt

2010-12-29 16:38:37 |

Az ADAX elektromos radiátorokat ilyen könnyű felszerelni. "Elektromos radiátorok??? De hiszen az Elektromos fűtés méregdrága" - hangzik az általános vélekedés. Ezzel szemben a tény az, hogy a Norvég ADAX radiátorok 100%-os hatékonysággal alakítják hővé az elektromos energiát. Az ADAX fűtőpaneleket úgy fejlesztették ki, hogy nem izzószál van bennük, hanem egy speciális fémötvözetű fűtőbetét, ami alacsonyabb hőmérsékleten működik, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt.

A Központi fűtésrendszerek töredékéért kiépíthető. Összehasonlítva más fűtési módokkal sokkal alacsonyabb bekerülési- és karbantartási költségekkel jár alkalmazása.
Az éjszakai áram használata további megtakarítást eredményezhet. Szinte minden szolgáltatónál elérhető az úgynevezett vezérelt áram. A legtöbb esetben akár napi 8 órában is elérhető ez az olcsóbb áram.
A forgalmazó 5 éves teljeskörű és 7 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal a termékre.

"Drágám, írj egy SMS-t a háznak, hogy fűtse fel magát mire odaérünk"
A Symphony vezérlőrendszerre akár 16 különböző fűtési zóna egyedi programozását teszi lehetővé, akár egy hétre előre időzítve. Mindez a GSM modullal pedig akár sms-ben is programozható.

Roik Gábor és családja 1 éve fűt az ADAX rendszerével. "A barátaim azt hitték megőrültem, amikor elmeséltem, hogy nekem bizony elektromos fűtésem lesz. A villanyszámla aztán engem igazolt. A 80 négyzetméteres házamat még a legkeményebb télben is havi 25.000 Ft ból tudom fűteni."

További részletek és tanácsok:
Szász János
Nádland Kft.
Kis- és nagykereskedés
(+36-70) 430-4284
szasz.janos@nadland.hu
www.fut.hu
Viszonteladók jelentkezését is várjuk.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: adax, fűtés, radiátor

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Pro és kontra

A FŐTÁV hírlevelét több mint 250 ezren kapták meg csak Budapesten. Arra gondoltunk, hogy a benne foglalt állításokkal biztosan vitába szállnának a gázfűtésben érdekelt cégek szakemberei. Íme hát az...


Vaskályhák sajátosságai

Hétvégi vagy családi házba, kiegészítő fűtésként, a cserépkályha vagy a kandalló olcsóbb alternatívája lehet az öntöttvas kályha. Néhány dologra érdemes odafigyelni vásárláskor, bekötéskor és...