Felöltöztetjük fürdőszobáját

Roltechnik

2012-11-04 18:27:45 | Módosítva: 2012-11-10 20:38:25

Egy hosszú, kimerítő nap után nincs is kellemesebb annál, mint amikor elmerülhetünk a forró, illatos habokban, és leáztathatjuk magunkról az aznapi stresszt és fáradtságot. Sokszor azonban ez csupán egy illúzió marad, pénz, vagy épp megfelelő kád hiányában. A Roltechnik márka és a mögötte dolgozó lelkes csapat erre kínál megoldást: az álomfürdőszobát valósággá teremti, méghozzá elérhető áron. Ráadásul, nem csak a fürdés élményét garantálja, hanem az időtálló, kiváló minőséget is.

A Roltechnik 1991 óta szerepel a kelet-európai piacon, mint zuhanyfülkéket, kádakat és hidromasszázs berendezéseket gyártó vállalat. A kiindulópontja Csehország, ahol a termékek mai napig is készülnek. Az idők során azonban terjeszkedésnek indult a cég, így ennek köszönhetően, többek között hazánkban is elérhetőek a kényelmet és örömteli lubickolást szolgáló portékák. Rengeteg lehetőség közül lehet választani, ráadásul a termékek egy részét tágas bemutatótermünkben is megtekinthetik a kedves vásárlók Budapesten. A választást segítik még a weboldalunkon található online katalógusok is, melyben mindenki megtalálhatja a neki és családjának legmegfelelőbb árucikket.

Az egyszerű fehér zuhanykabinoktól az igazi jacuzzi-hangulatot megteremtő, hatalmas kádakig minden megtalálható széles kínálatunkban. A Roltechnik arra sem rest, hogy egyedi berendezéssel lepje meg Önt, hiszen a termékeket akár a fürdőszoba méreteihez is igazítják szakembereink. Az álmoknak és a lubickolásnak tehát nincs akadálya. Egyes zuhanyfülkéink még USB-funkcióval is rendelkeznek, így kedvenc slágereink szólhatnak tusolás közben, melyekre bátran karaokézhatunk egy jót.

A Roltechnik mottójához híven tehát kész arra, hogy ne csupán felöltöztesse fürdőszobáját, de azt oly módon tegye, hogy Önnek a lehető legmegfelelőbb legyen. Így már nem kell aggódni a dolgos mindennapokban, hiszen az esti kényeztetés nem marad el. Ezt a kényelmet pedig olyan termékek szolgáltatják, melyek méltán szereztek elismerést az európai piacon. A Roltechnik egy minőségi, mégis elérhető márka, amely képes mindig megújulni, és meglepni a vásárlókat. Munkatársaink minden nap azért dolgoznak, hogy az Ön és családja fürdőszobájáról megfelelően gondoskodjanak. A szorgos kezektől kezdve a csehországi gyárban, egészen a budapesti kollégákig mindenki megteszi a tőle telhetőt azért, hogy a Roltechnik még sokáig öltöztesse fürdőszobáját.
Ideje, hogy a csehekről ne csak a sör jusson eszünkbe, hanem a Roltechnik is!

 

Molnár Noémi

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: roltech, fürdőszoba

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Zuhanyszűrők

Azt mindenki tudja, hogy fertőtlenítés miatt a vezetékes csapvizet pontosan meghatározott mennyiségű klórral kezelik. Ez a hálózati rendszerek fertőtlenítése miatt szükséges, és a közeli jövőben ez...


Tükröm, tükröm

Mindennap használjuk, szinte rutinszerűen többször rápillantva ellenőrizzük a ruházatunkat, a frizuránkat és ezek összhatását. A tükrök így mindennapos kellékei otthonunknak. Valójában azonban...