Felöltöztetjük fürdőszobáját

Roltechnik

2012-11-04 18:27:45 | Módosítva: 2012-11-10 20:38:25

Egy hosszú, kimerítő nap után nincs is kellemesebb annál, mint amikor elmerülhetünk a forró, illatos habokban, és leáztathatjuk magunkról az aznapi stresszt és fáradtságot. Sokszor azonban ez csupán egy illúzió marad, pénz, vagy épp megfelelő kád hiányában. A Roltechnik márka és a mögötte dolgozó lelkes csapat erre kínál megoldást: az álomfürdőszobát valósággá teremti, méghozzá elérhető áron. Ráadásul, nem csak a fürdés élményét garantálja, hanem az időtálló, kiváló minőséget is.

A Roltechnik 1991 óta szerepel a kelet-európai piacon, mint zuhanyfülkéket, kádakat és hidromasszázs berendezéseket gyártó vállalat. A kiindulópontja Csehország, ahol a termékek mai napig is készülnek. Az idők során azonban terjeszkedésnek indult a cég, így ennek köszönhetően, többek között hazánkban is elérhetőek a kényelmet és örömteli lubickolást szolgáló portékák. Rengeteg lehetőség közül lehet választani, ráadásul a termékek egy részét tágas bemutatótermünkben is megtekinthetik a kedves vásárlók Budapesten. A választást segítik még a weboldalunkon található online katalógusok is, melyben mindenki megtalálhatja a neki és családjának legmegfelelőbb árucikket.

Az egyszerű fehér zuhanykabinoktól az igazi jacuzzi-hangulatot megteremtő, hatalmas kádakig minden megtalálható széles kínálatunkban. A Roltechnik arra sem rest, hogy egyedi berendezéssel lepje meg Önt, hiszen a termékeket akár a fürdőszoba méreteihez is igazítják szakembereink. Az álmoknak és a lubickolásnak tehát nincs akadálya. Egyes zuhanyfülkéink még USB-funkcióval is rendelkeznek, így kedvenc slágereink szólhatnak tusolás közben, melyekre bátran karaokézhatunk egy jót.

A Roltechnik mottójához híven tehát kész arra, hogy ne csupán felöltöztesse fürdőszobáját, de azt oly módon tegye, hogy Önnek a lehető legmegfelelőbb legyen. Így már nem kell aggódni a dolgos mindennapokban, hiszen az esti kényeztetés nem marad el. Ezt a kényelmet pedig olyan termékek szolgáltatják, melyek méltán szereztek elismerést az európai piacon. A Roltechnik egy minőségi, mégis elérhető márka, amely képes mindig megújulni, és meglepni a vásárlókat. Munkatársaink minden nap azért dolgoznak, hogy az Ön és családja fürdőszobájáról megfelelően gondoskodjanak. A szorgos kezektől kezdve a csehországi gyárban, egészen a budapesti kollégákig mindenki megteszi a tőle telhetőt azért, hogy a Roltechnik még sokáig öltöztesse fürdőszobáját.
Ideje, hogy a csehekről ne csak a sör jusson eszünkbe, hanem a Roltechnik is!

 

Molnár Noémi

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: roltech, fürdőszoba

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fürdőszoba átgondoltan

Fürdőszobát tervezni sokkal komolyabb megfontolást igényel, mint egy átlagos lakószobát, mert minden berendezési tárgy fix helyet kap, és mindezekhez falon belüli egységek is tartoznak. Utólagos...


Hidegburkolási hibák

Ezt a munkát – helytelenül – többnyire csempézésnek szokták nevezni, bár általában kerámiából és járó­lapokból ragasztott burkolatok is ebbe a kategóriába tartoznak. Elkészítésük köztudottan nem...