2009-es újdonságok a Hondánál

2009-06-18 16:42:50 |

Mint ahogy azt már minden évben megszokhatták a Honda termékek iránt érdeklődők, a cég a 2009-es évre is tartogat megannyi újdonságot és meglepetést. A teljesen új fejlesztések mellett a már jól bevált modelleket is tovább finomította a vásárlói igényeknek megfelelően.

Új Honda fűkaszák

Az idei évben a magyar vásárlók számára is elérhetővé váltak a Honda által teljesen átdolgozott négyütemű UMK fűkaszák. A háti modell kivételével mindegyik típus jelentős változásokon esett át, hogy megfeleljenek a legszigorúbb elvárásoknak is.
Első ránézésre a masszívabb, tartósabb felépítés az, ami rögtön szembe tűnik, aminek köszönhetően minden eddiginél tartósabbá és akár profi felhasználásra is alkalmassá váltak. A fogantyú új borításának és az ergonomikus kialakításának köszönhetően hosszú távon se okoz problémát vele a munka.
Szintén ezt a célt hivatott szolgálni a szár és motor találkozásánál található alumínium ház, valamint a gumicsuklóval ellátott tengelycsatlakozó. A megnövelt terelő használatával többé nem kell aggódni az esetleg felverődő kövek, kavicsok miatt. A száron elhelyezett rögzítő pillangócsavarral gyorsan és könnyedén beállítható az U alakú szarv dőlésszöge a legmegfelelőbb munkapozícióhoz.

Honda HRX 537 VKE fűnyíró

Idén májustól kerül a boltokban a HRX 537 TDE modellt leváltó új HRX 537 VKE önjáró fűnyíró. Az elsősorban 350-700 négyzetméteres területek karbantartására ajánlott gépet számos hasznos tulajdonsággal ruházták fel. Az elvárásoknak megfelelően ez a fűnyíró is automata szivatós lett, ami könnyebb indítást tesz lehetővé. A legnagyobb újdonság, hogy ezt a modellt is felszerelték a Honda által fejlesztett Smart Drive rendszerrel, melynek hála akár a hüvelykujjunkkal is beállíthatjuk a kívánt menetsebességet, miközben a vágókések fordulatszáma állandó, ezzel is tökéletes vágást eredményezve.
A szintén Honda által szabadalmaztatott Clip Director használatával, egy kar segítségével válthatunk a fűnyíró 3 funkciója között. Legyen szó mulcsozásról, fűgyűjtésről vagy esetleg levélszedésről, ebben a gépben mindent megtalál.
A Xenoy fűnyíróház rendkívül masszív, ugyanakkor nem korrodálódik. Az 53 cm-es vágószélesség, a dupla pengés vágókések, a kerekenként állítható 7 vágási magasság és a 88 literes fűgyűjtő lehetővé teszik, hogy minden körülmény között megállja a helyét.

Honda HF 2315 fűnyírótraktor

A Honda középkategóriás fűnyíró traktora is átesett apróbb javításokon. A látványos külső módosítások mellett áttervezték a belső elemeket is, így megnőtt a légáramlás hatékonysága, ami még jobb fűnyírást eredményez. A megbízható V-twin léghűtéses motor, a hidrosztatikus hajtás, valamint a LED kijelzésű ellenőrző tábla továbbra is biztosítják a gép versenyképességét kategóriájában.

További információ a honlapon: www.hondakisgepek.hu vagy hívja a (06-24) 444-971-es központi telefonszámot.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Nem akarsz idén füvet nyírni?

Előre bocsátjuk, hogy soha, senkit nem beszéltünk le a fűnyírásról, ha az illető szeret füvet nyírni. Igen, vannak olyanok, akiknek ez igazi kikapcsolódás, akik élvezik a rendszeres és monoton...


EGO Power+: az erő, amiben megbízhat

Az EGO Power+ akkumulátoros termékek 2020 tavasza óta érhetők el Magyarországon. A számtalan szabadalmaztatott technológiai újdonságot felvonultató termékcsalád tökéletes megoldást nyújt a...