2009-es újdonságok a Hondánál

2009-06-18 16:42:50 |

Mint ahogy azt már minden évben megszokhatták a Honda termékek iránt érdeklődők, a cég a 2009-es évre is tartogat megannyi újdonságot és meglepetést. A teljesen új fejlesztések mellett a már jól bevált modelleket is tovább finomította a vásárlói igényeknek megfelelően.

Új Honda fűkaszák

Az idei évben a magyar vásárlók számára is elérhetővé váltak a Honda által teljesen átdolgozott négyütemű UMK fűkaszák. A háti modell kivételével mindegyik típus jelentős változásokon esett át, hogy megfeleljenek a legszigorúbb elvárásoknak is.
Első ránézésre a masszívabb, tartósabb felépítés az, ami rögtön szembe tűnik, aminek köszönhetően minden eddiginél tartósabbá és akár profi felhasználásra is alkalmassá váltak. A fogantyú új borításának és az ergonomikus kialakításának köszönhetően hosszú távon se okoz problémát vele a munka.
Szintén ezt a célt hivatott szolgálni a szár és motor találkozásánál található alumínium ház, valamint a gumicsuklóval ellátott tengelycsatlakozó. A megnövelt terelő használatával többé nem kell aggódni az esetleg felverődő kövek, kavicsok miatt. A száron elhelyezett rögzítő pillangócsavarral gyorsan és könnyedén beállítható az U alakú szarv dőlésszöge a legmegfelelőbb munkapozícióhoz.

Honda HRX 537 VKE fűnyíró

Idén májustól kerül a boltokban a HRX 537 TDE modellt leváltó új HRX 537 VKE önjáró fűnyíró. Az elsősorban 350-700 négyzetméteres területek karbantartására ajánlott gépet számos hasznos tulajdonsággal ruházták fel. Az elvárásoknak megfelelően ez a fűnyíró is automata szivatós lett, ami könnyebb indítást tesz lehetővé. A legnagyobb újdonság, hogy ezt a modellt is felszerelték a Honda által fejlesztett Smart Drive rendszerrel, melynek hála akár a hüvelykujjunkkal is beállíthatjuk a kívánt menetsebességet, miközben a vágókések fordulatszáma állandó, ezzel is tökéletes vágást eredményezve.
A szintén Honda által szabadalmaztatott Clip Director használatával, egy kar segítségével válthatunk a fűnyíró 3 funkciója között. Legyen szó mulcsozásról, fűgyűjtésről vagy esetleg levélszedésről, ebben a gépben mindent megtalál.
A Xenoy fűnyíróház rendkívül masszív, ugyanakkor nem korrodálódik. Az 53 cm-es vágószélesség, a dupla pengés vágókések, a kerekenként állítható 7 vágási magasság és a 88 literes fűgyűjtő lehetővé teszik, hogy minden körülmény között megállja a helyét.

Honda HF 2315 fűnyírótraktor

A Honda középkategóriás fűnyíró traktora is átesett apróbb javításokon. A látványos külső módosítások mellett áttervezték a belső elemeket is, így megnőtt a légáramlás hatékonysága, ami még jobb fűnyírást eredményez. A megbízható V-twin léghűtéses motor, a hidrosztatikus hajtás, valamint a LED kijelzésű ellenőrző tábla továbbra is biztosítják a gép versenyképességét kategóriájában.

További információ a honlapon: www.hondakisgepek.hu vagy hívja a (06-24) 444-971-es központi telefonszámot.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

AL-KO elektromos fűnyírók

Félreérthetetlenül közeledik a tavasz, és lassan a fűnyírás szezonja is beköszönt. Érdemes tehát körülnézni, hogy régi gépünket esetleg milyen új fajtára cserélhetjük. Már az év elején jeleztük,...


Jótállás, szavatosság

Mit tehetünk, ha az általunk vásárolt termék nem, vagy nem megfelelően működik? Hol és hogyan reklamálhatunk...