Leslie L. Lawrence izgalmas és szövevényes krimije az idei nyár slágere

A villogó fények kolostora I.

2011-08-18 01:08:11 | Módosítva: 2016-02-07 16:37:31

Dőljön hátra ismét és élvezze ki a nyomozás minden egyes, rejtélyekkel övezett pillanatát, hogy újra részese lehessen egy zseniálisan megírt történetnek.

Leslie L. Lawrence tollából ismét izgalmas regényfolyam született. A nepáli Ngagpa kolostorban a történet főhőse, Blobzang rinpócse különös események középpontjában találja magát. A kolostorban kísértetek járnak. Egy hajdan lerombolt démonfal egyik pillanatról a másikra felépül, titokzatos kék fény villogása látszik, vörös lángok csapnak fel az ablakokban, egy halott kísértet pedig tigrisháton lovagolva borzolja a kedélyeket. Sorozatgyilkosság van kibontakozóban, miközben újabb rejtélyes és misztikus dolgok kerülnek elő. Hősünk kalapácsot fedez fel egy halott fejében, múmiákat talál egy dobozban, a kolostor apátjának holtteste pedig egy kondérból kerül elő. Vajon sikerül megtalálni a gyilkost ennyi, rejtéllyel övezett különös haláleset közepette és a látszólag összefüggéstelen események ellenére? A kihagyhatatlanul izgalmas regényfolyam még a gyakorlott Leslie L. Lawrence rajongóknak is okoz meglepetéseket.


További információ az alábbi linken.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: lawrence

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.