Megnyitotta harmadik magyarországi szakáruházát a BAUHAUS!

2011-10-16 23:27:05 | Módosítva: 2011-10-16 23:27:05

Most már Maglódon is várja Vásárlóit a BAUHAUS! A 20 ezer négyzetméteres szakáruház a megszokott magas minőséget garantálja a vásárlóknak, akik több mint 120 ezer termék közül válogathatnak.

A BAUHAUS-nál, a ház, a kert és a kivitelezés szakértőjénél a minőségi termékeket, megfizethető árakat és a szakszerű kiszolgálást kereső vásárlók biztosan megtalálják azt, amire szükségük van!

A BAUHAUS szakáruházak a szakképzett, segítőkész munkatársak mellett számtalan szolgáltatással várják a vásárlókat: kivitelezési szolgáltatás, profi gépkölcsönző, lapszabászat, speciális festékeket és lakkokat is színező festékkeverő központ, kulcsmásolás, és 120 ezer különböző minőségi terméket átölelő választék áll a vásárlók rendelkezésére. A szolgáltatások és a termékek a következő szakterületeket ölelik fel: építési elemek-építőanyagok, faáru, fűrészáru, csempe, szaniter, víz- és gázszerelvények, Fürdők Világa, villanyszerelési termékek, világítástechnika (BAUHAUS Lighting), Városi kert, belső dekoráció, festékek, szerszámok és gépek, vasáru, autó-felszerelés.

A kiváló minőségű szakválasztékot speciális szolgáltatások egészítik ki. Teljesen speciális szolgáltatást nyújt a szakembereknek és a házépítőknek a DRIVE-IN ARENA. Az alapelv nagyon egyszerű: Behajt! Felpakol! Kihajt! A DRIVE-IN ARENA-ban a vásárlók könnyen és gyorsan vásárolhatják meg az építési anyagokat és építési elemeket. A vásárló az autójával (akár teherautóval is) behajthat az épület ezen részébe, ahol közvetlenül a járműbe teszi a kiválasztott árukat, majd a fizetés is az autóból történik, így a nagy terjedelmű, súlyos építési anyagok átpakolások nélkül kerülnek az autókba.

Hasonlóan komplex szolgáltatást nyújt a Fürdők Világa osztály, ahol a BAUHAUS szakemberei 3D-s tervezés segítségével tervezik meg a megálmodott fürdőszobát, majd igény szerint helyi szakemberek bevonásával meg is valósítják azt, természetesen mindezt BAUHAUS garanciával. A Fürdők Világa osztályon bemutatott különböző stílusú mintafürdőszobák számtalan ötlettel szolgálnak a vásárlóknak.

A BAUHAUS-nál a kert és növények szerelmeseinek sem kell csalódniuk. A Városi kert részleg szakáruházanként közel 5000 négyzetméteren kül- és beltéri növények, kerti szerszámok, kerti gépek, kerti kiegészítő termékek széles választékával várja a kertészkedni vágyókat. Az ide betérő vendégek mindig az időszaknak megfelelő áruválasztékkal találkozhatnak a nyári bútoroktól kezdve a szökőkutakig.

A BAUHAUS-ban a belső dekoráció is nagy hangsúlyt kapott. A klasszikustól a legfrissebb trendekig minden stílushoz talál megfelelő lakástextíliát, dekorációt, képkeretet, de még tapétát is! És hogy minden összhangban legyen, a világítástechnika (BAUHAUS Lighting) is ugyanezt a széles választékot kínálja, hiszen több mint 1000-féle lámpa számtalan stílusban áll a rendelkezésére, hogy otthona megfelelő világítást, kedvenc tárgyai kiemelt „figyelmet” kapjanak.

Az új, maglódi szakáruházban egy új szolgáltatást is bevezetett a BAUHAUS, a Profil Express-t, melynek keretében több mint 100-féle különböző profilt, zárt szelvényt, csövet kínálnak, amelyeket igény esetén helyben méretre is vágnak. A BAUHAUS számára a legjobb reklám az elégedett vásárló. 120.000 minőségi termék kiválasztása során különösen ügyeltek a termékek magas színvonalára és a legkedvezőbb árakra. A minőséget szavatolja az 5 év garancia és az, hogy a termékeket problémamentesen visszacserélik. 12 hónapon belül blokk ellenében kicserélik a terméket, vagy visszafizetik az árát, amennyiben bármilyen probléma lenne pl. a BAUHAUS-nál vásárolt és szakszerűen ápolt fával, cserjével, rózsával vagy bokorral!

Bonyolult akciós ajánlatok helyett a BAUHAUS mindig fenntartja a legjobb ár garanciát. Beszerzőik folyamatosan a tartósan alacsony árakon és a változatlan minőségen fáradoznak. A legjobb ár garancia azt jelenti, hogy amennyiben a vásárlástól számított 14 napon belül azonos gyártó minden paraméterében megegyező termékét máshol olcsóbban találja meg, és ezt igazolja, úgy a szóban forgó terméket 12%-kal olcsóbban kapja meg a versenytárs áránál. Kivételt képeznek az interneten közzétett ajánlatok, illetve az egyedileg készített ajánlatok.

Ha nem a megfelelő terméket vásárolta meg, a vásárlást követő 4 héten belül problémamentesen kicserélik. A sértetlen terméket eredeti csomagolásban a pénztárblokkal együtt kell bármelyik, logikusan a legközelebbi BAUHAUS szakáruházba visszavinni. Ebben az esetben a vevő vásárlási utalványt kap, vagy visszatérítik a pénzt. (Ez nem vonatkozik a megrendelt termékekre.)

A BAUHAUS minden elektromos- és motorhajtású készülékre a vásárlás időpontjától számított 5 évig garanciát vállal, kivételt képeznek ez alól az akkumulátorok, elemek, világító eszközök és a kopó alkatrészek. Amennyiben egy készülék a garanciaidő alatt hibásodik meg, a BAUHAUS ezt a hibát korrigálja. Vagy megjavíttatja a készüléket, vagy kicseréli egy másikra, vagy a termék visszaszolgáltatásakor megtéríti a vételárat. A garanciából további igények nem vezethetők le. A vásárló a garancia feltételeknek megfelelő igényét a vásárlástól számított 5 éven belül bármely BAUHAUS szakáruházban érvényesítheti, amennyiben bemutatja a készüléket és a vásárlást igazoló eredeti pénztárblokkot. A vásárló törvényes szavatossági jogait a garancia nem érinti.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: bauhaus, bolt

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Barkácsbemutató

A cím egy kicsit félrevezető lehet, hiszen az Ezermester hálózat egyik üzletének a bemutatásáról van szó.


Elektromos szerszámgépek piaca Magyarországon

A gazdasági válság a magyarországi elektromos szerszámgéppiacon is érezteti hatását. A hazánkban kiemelkedő jelentőséggel bíró szerszámgép-kereskedő boltok forgalma jelentősen visszaesett a...