Már ipari felhasználásra is

Levegő-víz hőszivattyú

2012-01-04 21:52:35 | Módosítva: 2012-01-06 18:36:53

A családi házakhoz alkalmas hőszivattyúk elterjedése után egyre nagyobb az érdeklődés a hotelek, társasházak, irodák részéről, hogy létezik-e megoldás az ő számukra is? Léteznek-e nagyobb teljesítményű alternatív fűtőberendezések?

A „nagyfogyasztók” számára is felmerül a kérdés, hogy vajon jövőre mennyi lesz a gáz ára? Biztosított lesz-e az ellátás? A bizonytalanságok miatt évről évre nő a megújuló energiájú fűtési rendszerek utáni érdeklődés, de ezzel együtt szaporodnak a kérdések is.

Megéri telepíteni a hőszivattyút? Lehet nagy tereket is fűteni, hűteni? Valóban spórolok az energián? Tényleg kevesebb lesz a fűtésszámlám?
A válasz egyértelműen: igen!

A jól kiválasztott hőszivattyú, a szakszerű telepítés és a kedvezményes áram-tarifák együttesen akár 50-60%-os megtakarítást jelentenek!
Az új tervezésű épületeknél ideális, de a meglevő fűtési rendszerekhez is egyszerűen illeszthető a levegő víz hőszivattyú, és ez igaz az „ipari” méretekkel és teljesítménnyel rendelkező HISEER LSQ66R2 hőszivattyúra is. (A hőszivattyú sorba építésével több ezer négyzetméter sportcsarnok is fűthető, hűthető.) Kiemelkedően jó ár-érték aránya, gazdaságossága, megbízhatósága garantálja a gyors megtérülést. Az ország nagyvárosaiban referenciahelyek beépítésénél a gyártó rendkívüli kedvezményekkel segíti a gazdaságos megvalósulást.
További hőszivattyú típusokkal ismerkedhetnek meg a www.rifeng-hoszivattyu.hu oldalakon. Viszonteladók, szerelők jelentkezését várjuk az ország egész területéről!

Tervezési és installációs segítséget kérhet:
Sulyok Tibor
(+36-30) 939-2200

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Tartsuk bent a meleget

A tavalyi télen a magyar családok 40%-a havi 30 ezer forintnál is többet költött fűtésre, 15%-uk pedig 45 ezer forint feletti fűtésszámlát volt kénytelen otthona melegére költeni. Ennek...


Heatkeeper panelek

Energia megtakarítás és a költségcsökkentés mindennapjaink döntő kérdései. Az emberek jövedelmük egyre nagyobb hányadát költik közüzemi díjakra. Mindenki részéről fokozottabban jelentkezik az...