Szerszám Világ

Idén májustól egy új üzletlánc kezdte meg működését, akkor még 14 szerszám szaküzlettel, szerte az országban. Az eltelt fél év alatt a Szerszám Világ üzleteinek száma megduplázódott, és a tervek szerint az intenzív növekedés folytatódik tovább. Egy-két év alatt 150-200 kisebb-nagyobb szerszámszaküzletből álló egységes üzletlánccá teljesedik ki.

A létrejött kereskedelmi lánc célja nem titkoltan az, hogy versenyképes alternatívát kínáljon a kis szerszámszaküzletek számára a nagy multikkal, áruházláncokkal szemben. Az egységes arculat már külsőségekben is megnyilvánul. Aki a "Szerszám Világ" logot meglátja egy üzleten, az tudhatja, hogy nem bóvli, akciós termékekkel, hanem minőségi árukészlettel, és kedvező árakkal találkozhat majd az üzleten belül. De abban is biztos lehet, hogy a szaküzletben szakképzett eladó szolgálja majd ki, aki nem csak a szükséges általános műszaki ismeretekkel rendelkezik, hanem a konkrét áruk (szerszámok, szerszámgépek, szerelvények, kerti szerszámok és még sok minden) kapcsán is minden fontosat tud. Erről gondoskodik az üzletlánc rendszeres központi képzések keretében.
A Szerszám Világ üzletláncnak persze a legfontosabb célja a versenyképesség megteremtése, egy beszerzési szövetség létrehozása. Nyílván olvasóink is érzik, tudják, hogy a gyártókkal, beszállítókkal szemben sokkal jobb feltételeket alakíthat ki egy nagy cég, mint egy kicsi. Nagy tételben vásárolni sokkal gazdaságosabb, mint kicsiben, ez megnyilvánul a szállítási és fizetési feltételekben, de legfőképpen az árakban. Egy üzletlánc központi árubeszerzése már diktálhatja a feltételeket a beszállítóknak, és e folyamat nyertesei végül is mi, vásárlók lehetünk, hiszen olcsóbban szerezhetjük be szerszámainkat, gépeinket, alapanyagainkat. A kereskedőtől pedig ugyanazt az egyénre szabott, szakszerű kiszolgálást kapjuk, amit, egy kis szerszámkereskedésben már megszoktunk. Ahol szinte a tulajdonos és családja szolgálja ki a vevőt, ott bizony más a bánásmód is.
Örömmel üdvözöljük tehát az új üzletláncot, és javasoljuk olvasóinknak is, hogy keressék a Szerszámvilág szaküzleteit. Folyamatosan növekvő árukészletük már most is figyelemre méltó.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: szerszámvilág

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Minőségi eszközök elérhető áron

Az ipari kisgépek körébe számos ipari felhasználású, kisebb méretű eszköz és kéziszerszám tartozik, például a fúrógép, a köszörű, a gyalugép, a sarokcsiszoló vagy a bontókalapács. Ezeket az ipar...


Egy tökéletes hely ezermestereknek

Képzelj el egy áruházat, ahol valamivel több mint százezer olyan hasznos termék található amelyik elengedhetetlen, ha kerted van, ha barkácsolsz, vagy ha ezermester vagy. Ráadásul ezek a...