Szerszám Világ

Idén májustól egy új üzletlánc kezdte meg működését, akkor még 14 szerszám szaküzlettel, szerte az országban. Az eltelt fél év alatt a Szerszám Világ üzleteinek száma megduplázódott, és a tervek szerint az intenzív növekedés folytatódik tovább. Egy-két év alatt 150-200 kisebb-nagyobb szerszámszaküzletből álló egységes üzletlánccá teljesedik ki.

A létrejött kereskedelmi lánc célja nem titkoltan az, hogy versenyképes alternatívát kínáljon a kis szerszámszaküzletek számára a nagy multikkal, áruházláncokkal szemben. Az egységes arculat már külsőségekben is megnyilvánul. Aki a "Szerszám Világ" logot meglátja egy üzleten, az tudhatja, hogy nem bóvli, akciós termékekkel, hanem minőségi árukészlettel, és kedvező árakkal találkozhat majd az üzleten belül. De abban is biztos lehet, hogy a szaküzletben szakképzett eladó szolgálja majd ki, aki nem csak a szükséges általános műszaki ismeretekkel rendelkezik, hanem a konkrét áruk (szerszámok, szerszámgépek, szerelvények, kerti szerszámok és még sok minden) kapcsán is minden fontosat tud. Erről gondoskodik az üzletlánc rendszeres központi képzések keretében.
A Szerszám Világ üzletláncnak persze a legfontosabb célja a versenyképesség megteremtése, egy beszerzési szövetség létrehozása. Nyílván olvasóink is érzik, tudják, hogy a gyártókkal, beszállítókkal szemben sokkal jobb feltételeket alakíthat ki egy nagy cég, mint egy kicsi. Nagy tételben vásárolni sokkal gazdaságosabb, mint kicsiben, ez megnyilvánul a szállítási és fizetési feltételekben, de legfőképpen az árakban. Egy üzletlánc központi árubeszerzése már diktálhatja a feltételeket a beszállítóknak, és e folyamat nyertesei végül is mi, vásárlók lehetünk, hiszen olcsóbban szerezhetjük be szerszámainkat, gépeinket, alapanyagainkat. A kereskedőtől pedig ugyanazt az egyénre szabott, szakszerű kiszolgálást kapjuk, amit, egy kis szerszámkereskedésben már megszoktunk. Ahol szinte a tulajdonos és családja szolgálja ki a vevőt, ott bizony más a bánásmód is.
Örömmel üdvözöljük tehát az új üzletláncot, és javasoljuk olvasóinknak is, hogy keressék a Szerszámvilág szaküzleteit. Folyamatosan növekvő árukészletük már most is figyelemre méltó.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: szerszámvilág

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Pára, hőszigetelés, szellőzetlenség, penész

Nem először és bizonyára nem utoljára írunk penészes lakásokról, gombás falakról, rossz levegőjű otthonokról. Az érdekes az, hogy ez a probléma nem szűnőben van, hanem inkább egyre növekszik, és...


Minőségi eszközök elérhető áron

Az ipari kisgépek körébe számos ipari felhasználású, kisebb méretű eszköz és kéziszerszám tartozik, például a fúrógép, a köszörű, a gyalugép, a sarokcsiszoló vagy a bontókalapács. Ezeket az ipar...