Távvezérelt kapunyitók

Az olasz DITEC kapuautomatizálási eszközök már 17 éve jelen vannak Magyarországon, viszonteladói hálózatuk az egész országot lefedi. Termékeik egyaránt jól használhatók a lakossági, az ipari és a kereskedelmi szektorban.

Egy kényelmes otthon az automatizált kapunál kezdődik. Egyetlen gombnyomásra szabad az út; a legzordabb időjárásban is élvezheti autójának kényelmét, hiszen ki sem kell szállnia, s így nem tartja fel a forgalmat mialatt Ön nyitja vagy zárja a kaput. A DITEC cég a következő megoldásokat kínálja Önnek kényelme érdekében.

CROSS kapunyitó automatika család, toló kapukhoz

A DITEC a CROSS toló kapu motorok széles skáláját gyártja. Az automatikák 300 kg-tól egészen 3000 kg-os kapukat tudnak megbízhatóan mozgatni. Beépített vezérlővel és integrált négycsatornás rádióvevővel rendelkeznek. Mechanikájuk önzáró, hogy a kapu zárása biztosítva legyen. A motorokat ellátták kulcsos kioldóval, ezért áramszünet esetén is mozgatható a kapu, természetesen a kiegészítő akkumulátor készlet esetén erre nincs szükség. Kiegészítő eszközök széles skálája választható hozzájuk.

GLOBE garázskapu nyitó automatika

A Globe motort a magas minőségi követelményeknek megfelelő elemei alkalmassá teszik, hogy bármilyen garázsajtóra felszerelhető legyen, új és már meglévő garázsajtók esetében egyaránt.
Az összes Globe terméket önzáró, 24 V-os DC meghajtómotorral, vezérlő panellel, integrált rádióvevővel, mozgató mechanizmussal, megvezető sínnel, kézi kioldóval és a mennyezetre való felerősítésre szolgáló szerelvényekkel látták el. Végállás ütközők helyett enkódert használ, mely a beüzemelésnél megtanulja a végállás pontokat, és a későbbiekben ezen pontok között mozog változó sebességgel, úgy, hogy a nyomatékot folyamatosan kontrolálja.
Használható lakossági és ipari környezetben. Kétféle kivitelben választható: láncos és bordás szíjas változatban. Áramkimaradás esetén is működtethető, kiegészítő akkumulátoros szett segítségével.

OBBI nyílókapu automatika

Az Obbi kapuautomatikát elegáns és esztétikus megjelenés, valamint megbízható működés jellemzi. A fogaskerekes motort a hagyományos csiga/csigakerekes áttételcsökkentés elvén tervezték. A kapunyitó kialakítása könnyű szerelést biztosít. Mechanikája önzáró, külön zárat nem igényel. Akkumulátoros készlet alkalmazásával szünetmentessé tehető.
Vezérlőjét az igényeknek megfelelően lehet programozni. Végállás kapcsolót nem igényel; a mozgás befejezését nyomatékra vagy időre lehet beállítani. Akadály érzékelésekor a vezérlő megállítja a mozgást, nehogy kár keletkezzen a mozgó kapuszárnyak útjába került tárgyakban (pl. autó) vagy az automatikában.
Az Obbi-t elegáns formája és lekerekített körvonalai alkalmassá teszik a legkülönbözőbb kialakítású, esztétikájú nyílókapukhoz, s ezáltal családi házak környezetben - legyen az modern vagy hagyományos - kiválóan alkalmazható.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Helyi zápor a kertben

Fülledt nyári napokon gyakran kívánjuk: add már, uram az esőt! Ám az enyhet adó zápor nem megrendelhető szolgáltatás, hacsak nincs a nyári párásítókhoz hasonló, saját készítésű esőztető...


Rádió-távvezérelt világítás a lakásban

A tévé és számos szórakoztató elektronikai készüléket megszokottan távvezérelve működtetünk, ám ezen kívül számos egyéb területen is szokványos a rádió-távvezérelés, pl. a gépkocsiknál, garázs...