FOREST

Polcrendszerek könnyedén

2013-08-14 14:26:12 | Módosítva: 2013-08-16 08:30:25

A Nevato egy alumínium csövekből összeállított állványrendszer, a csomópontokban az alumínium színnel harmonizáló műanyag idomokkal. Ezek igen sokfélék lehetnek. Képezhetünk belőlük különböző hosszúságú lábakat, és a szerkezet rögzítését a falhoz vagy hátlaphoz is megoldhatjuk egy másik idommal. A polctartó műanyag elemek kisebb szekrényelemek rögzítésére is alkalmasak, így fiókos elemeket is, sőt szükség esetén asztallapokat is beépíthetünk a segítségükkel, ami a termék sokoldalúságát bizonyítja.


A gardróbok elengedhetetlen részei, a vállfatartó rudak, akárhol elhelyezhetők a rendszerben, a rúdtartó adapter segítségével. Az alumínium csövek a kívánt méretnek megfelelően vághatók, vagy egy idom segítségével toldhatók, habár erre ritkán van szükség, a három rendelkezésre álló csőhossz (1100, 2200, 2700 mm) a legtöbb igényt kielégíti. A rendszer teherbírása megfelel a gardróbokkal szemben támasztott elvárásoknak. A vásárlók a későbbiekben igényeiknek megfelelő kész szettekből is választhatnak majd.


Bővebb információ:

Forest Hungary Kft.
8900 Zalaegerszeg, Hock János út 90/A.
Telefon: (+36-92) 507-800
Fax: (+36-92) 507-890
E-mail: info@foresteu.com
www.foresteu.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: FOREST, polcrendszer

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Minden, ami alumínium

A minimál-design térnyerésével a stílushoz illő alumínium alkatrészek száma is egyre nőtt. Már nem csak a bútort formailag meghatározó ajtókeretek, fogantyúk vagy a világítástechnikai elemek...


Alumínium keret

A kortárs bútorok elterjedése hozta magával az alumínium trend előretörését a bútorgyártásban. A minimál dizájnhoz kapcsolódóan nehéz ma már elképzelni egy konyhabútort alumínium és alumínium színű...