SikoSTOP® jégmentesítő család

2018-01-16 08:32:27 | Módosítva: 2018-01-16 08:39:55

Téli viszonyok közt az utakon, járdákon és egyéb járófelületeken a jegesedés okozta közlekedési problémák kezeléséhez kínál útszóró anyagokat a Sipőcz Kft.


2010. szeptember 1-től hatályos a 346/2008. (XII.30.) számú kormányrendelet azon része (a fás szárú növények védelméről), amely szabályozza, hogy a közutak kivételével a belterületi közterületeken nem lehet olyan anyaggal csúszásmentesítést végezni, ami kárt okoz a fáknak és fás szárú növényeknek. Ennek megfelelően szeretnénk megismertetni olvasóinkkal a jégmentesítő termékcsalád legújabb termékét, amely a jövőbe mutat komplex hatásával!

SikoSTOP® KÁLCZISÓ, zeolit nélküli jégmentesítő

Előnye többek közt, hogy teljes mértékben feloldódik, gyors jégolvasztó hatású, gazdaságos, mert kis mennyiség is elegendő belőle, és jégolvasztó hatását nagyon alacsony hőmérsékletig kifejti.

A SikoSTOP® KÁLCZISÓ az útszóró só gyors olvasztó tulajdonságát ötvözi a kalcium-klorid alacsony hőfokig történő jégolvasztó hatásával. Az elmúlt évtizedekben több országban is vizsgálták a nátrium-klorid, és a kalcium-klorid keverékének növényekre kifejtett hatását. Több vizsgálat is bizonyította, hogy a kalcium-klorid jelenlétében a klorid ionok gyökéren keresztüli felszívódása gátolva van.


A SikoSTOP® KÁLCZISÓ felhasználása javasolt ott, ahol a csúszásmentesítést biztosító zeolit nem fontos, illetve ahol a zeolit elkerülése a cél. 10 kg-os szelepes PE zsákban, illetve 1000 kg-os egységben, EUR raklapon elhelyezve egyaránt megvásárolható.

Az újdonságon kívül továbbra is rendelkezésre állnak, illetve megvásárolhatók a zelolit tartalmú csúszásmentesítő anyagok. A SikoSTOP® zeolitos keverékek egyik összetevője mechanikus csúszásmentesítést biztosít, a másik alkotó pedig a jégolvasztást hivatott elvégezni. A zeolit kiváló tapadást biztosít a csúszós felületen. Ilyen zeolitos keverék a SikoSTOP® ANTIKLORID, a SikoSTOP® RAPID, SikoSTOP® EKO+ és a SikoSTOP® Útszóró zeolit.

www.sikostop.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Porhó elleni védekezés

A magas tetős épületeket leggyakrabban ún. kiselemes fedőanyagok védik az esőtől és a hótól. Az ilyen tetőfedő anyagok vízzárók, ami annyit jelent, hogy a lejtés és kereszt irányban is a...


A csúszásmentesítés új generációja

Téli viszonyok közt az utak, járdák és járófelületek jegesedés okozta közlekedési problémák kezeléséhez útszóró anyagokat gyárt, illetve forgalmaz a Sipőcz Kft. A síkosság elleni küzdelemben...