Babfotel – A kényelem szigete!

Manapság ugyan már nem cseresznyemaggal töltik ezeket a zsákokat, de a lényegük változatlan: felveszik a test formáját, így tehermentesítik a gerincoszlopot. Kényelmes ülőhelyzetet és tökéletes ellazulást biztosítanak minden felnőttnek és gyermeknek.
A babzsákfotelek széles skáláját készíti és forgalmazza a családi vállalkozásként működő BAB, minden korosztály számára. A honlapon megtalálható szín- és anyagminták, valamint a méret és a forma kiválasztása után egyedi babzsákfotellel lephetjük meg magunkat vagy szeretteinket. Még különlegesebbé varázsolhatjuk fotelünket bármilyen hímzéssel vagy szitanyomattal. A BAB fotelek két rétegből állnak: egy vastag belső zsákból, ami a töltetet tárolja biztonságosan, valamint egy erős és esztétikus lezipzárazható és mosható külső huzatból, mely még az átlagosnál nagyobb erőhatásoknak is ellenáll. A töltet egy, a szigeteléstechnikában már ismert és jól bevált anyag, a habosított polisztirol gyöngy (népszerűbb nevén nikecell golyó). Ez egy könnyű és teljesen antiallergén anyag. Aprócska, 4-5mm átmérőjű fehér gyöngyök ezek, amik egymáson elmozdulva, elgurulva felveszik a fotelben ülő alakját.
Ez, valamint a gondos munkával kifejlesztett szabás az, ami miatt a babfotel olyan tökéletes kényelmet biztosít. A fotelek nagy előnye, hogy a benne található töltet mennyisége változtatható, így mindenki magának állíthatja be az optimális keménységet. A gyerekek is imádják, mert szabadon gyűrhetik, gyömöszölhetik a babfoteleket. Meglepően alacsony súlyának köszönhetően könynyedén áthelyezhető, egymásra pakolható, például a Szumó zsák (az ideális méret felnőtteknek) súlya csupán 5 kg.
A BAB hosszú távú célja, hogy megismertesse ezt a fantasztikus találmányt minél több emberrel. Ennek érdekében igyekszik jelen lenni az ország minden pontján és várja viszonteladók jelentkezését is. A BAB termékeihez legegyszerűbben a honlapon – www.babfotel.hu – keresztül juthat hozzá az érdeklődő, ami egyben webáruházként is működik. A megrendelt babfotelt házhoz is szállítják az ország egész területén. Aki a személyes kapcsolatot részesíti előnyben, az keresse a viszonteladókat.
Kérdéseiket és észrevételeiket az info@babfotel.hu e-mail címen vagy a +36-30-913-6072 számon várja a BAB csapata.

Információk:
Raktár: 1135 Budapest Tatai u. 9.
E-mail: info@babfotel.hu
Web: http://www.babfotel.hu
Tel: 06 (30) 913 6072
Fax: 06 (72) 702-000

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: fotel, babzsák, bab

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Téralakítás

Egy új otthon építésénél minden egyéni elvárások szerint kerül kialakításra, majd eltelik pár év, változik az életmód, gyarapodik a család, mások az igények, ezért szükségét érezzük a változtatásnak.


Óriástól a törpéig

Kertünk létesítésekor, majd amikor évről-évre újabb egyedeket ültetünk be, szükség van némi előrelátásra és logisztikai érzékre, térben és időben egyaránt. Hiszen eltelik néhány év, és a gyorsabban...