A fürdés szórakoztat

Kärcher nedves-száraz porszívó

A modern porszívók mindenekelőtt magas szívóerejükkel, optimális fordulékonyságukkal és egyre inkább komfortos különlegességeikkel fogják meg az érdeklődőket. Eddig minden rendben is volna. De mi van akkor, ha nem pusztán a szokásos házi porról van szó, hanem nedves szennyeződést vagy akár kiöntött folyadékot kell eltávolítani? Itt kerül bevetésre a legjobb teljesítményű nedves-száraz porszívó, amelyet a KÄRCHER, a világszerte vezető takarítógépgyártó cég ajánl.

A szennyeződés nem egyenlő a kosszal

Ahol csiszolási munkálatokat végezenek, ott forgács keletkezik. És ahol folyadékkal dolgoznak, ott bármikor kiömölhet valami. Egyik sem jelent gondot a KÄRCHER újgenerációs nedves-száraz porszívójának. A száraz szennyeződéstől kezdve a nedves szennyeződésen át egészen a folyadék felszívásáig ez a sokoldalú nedves-száraz porszívó bárhol bevethető - legyen szó akár a lakásról, pincéről, barkácsszobáról, műhelyről, autók utasteréről vagy felújító munkálatok utáni takarításról.

Az alapmodellektől egészen a csúcskategóriáig

A KÄRCHER, ahogy a magasnyomású mosók területén, úgy a nedves-száraz porszívóknál is átfogó készülékválasztékkal rendelkezik. Az alapmodellek 12 literes tartállyal és 1200 Watt teljesítménnyel, a csúcsmodellek pedig 25 literes tartállyal és 1800 Watt teljesítménnyel rendelkeznek. Azonban, ami minden készüléknél megtalálható, tömérdek Know-how, amit a KÄRCHER, évtizedes tapasztalatának köszönhetően, a gyártásban használ fel: így a nedves-száraz porszívók - a finomszűrő automatikus űrítésének és az átfogó tartozékoknak köszönhetően - teljesértékű szőnyeg vagy medence-porszívókká értékelődnek.

Sok kifinomult különlegesség

Osztályonként és kivitelezésenként sok, a gyakorlatban is kipróbált felszereltség könnyíti meg a porszívóval végzett takarítást: léteznek Eco-laposredős szűrőrendszerrel ellátott készülékek - az állandó szívási teljesítmény, illetve a szűrőcsere nélküli tisztítás érdekében - vagy olyanok, amelyek elektromos szerszámok csatalkoztatásához, beépített csatlakozóajlzattal vannak ellátva. Szintén ide tartoznak a fémtartályos modellek, éppúgy mind a nagy hátsókerekekkel ellátott Heavy Duty modellek, amelyek az egyenletlen felületen is alkalmazhatók, szállítókerettel és fújófunkcióval rendelkeznek.

Hasznos segítség a háztartásban.

Egy kis segítség, ami egy háztartásból sem hiányozhat, mint például az A 2004 nedves-száraz porszívó, amely egyebek között tárolórekesszel és egy speciális tartóval van ellátva a tartozékok tárolására, így például a gégecső is mindig kézközelben tárolható. Fordulékonyságának köszönhetően a háztartás bármely területén alkalmazható, az autó vagy a garázs takarításánál is. A nagy teljesítményű patronszűrő és a telítettségjelző, melyek megakadályozzák, hogy a motorba víz kerüljön, teszik a készüléket teljessé.

Kärcher nedves-száraz porszívóiról bővebb információt a www.kaercher.hu oldalon találhatnak.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: Kärcher, porszívó

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Allergiamentesen a Nilfisk porszívóival

A Nilfisk száraz-nedves felszívású porszívóival és hobbi magasnyomású mosóival már sokak találkozhattak a barkácsáruházak polcain. Most a száraz felszívású porszívók színes palettájával kívánja...


Központi porszívó

Csak a fantáziája szabhat határt annak, aki kényelmi felszerelésekkel szeretné otthonosabbá tenni házát. Az egyik ilyen kiegészítő a központi porszívó, ami nem csak kényelmessé, hanem...