A fürdés szórakoztat

Kärcher nedves-száraz porszívó

A modern porszívók mindenekelőtt magas szívóerejükkel, optimális fordulékonyságukkal és egyre inkább komfortos különlegességeikkel fogják meg az érdeklődőket. Eddig minden rendben is volna. De mi van akkor, ha nem pusztán a szokásos házi porról van szó, hanem nedves szennyeződést vagy akár kiöntött folyadékot kell eltávolítani? Itt kerül bevetésre a legjobb teljesítményű nedves-száraz porszívó, amelyet a KÄRCHER, a világszerte vezető takarítógépgyártó cég ajánl.

A szennyeződés nem egyenlő a kosszal

Ahol csiszolási munkálatokat végezenek, ott forgács keletkezik. És ahol folyadékkal dolgoznak, ott bármikor kiömölhet valami. Egyik sem jelent gondot a KÄRCHER újgenerációs nedves-száraz porszívójának. A száraz szennyeződéstől kezdve a nedves szennyeződésen át egészen a folyadék felszívásáig ez a sokoldalú nedves-száraz porszívó bárhol bevethető - legyen szó akár a lakásról, pincéről, barkácsszobáról, műhelyről, autók utasteréről vagy felújító munkálatok utáni takarításról.

Az alapmodellektől egészen a csúcskategóriáig

A KÄRCHER, ahogy a magasnyomású mosók területén, úgy a nedves-száraz porszívóknál is átfogó készülékválasztékkal rendelkezik. Az alapmodellek 12 literes tartállyal és 1200 Watt teljesítménnyel, a csúcsmodellek pedig 25 literes tartállyal és 1800 Watt teljesítménnyel rendelkeznek. Azonban, ami minden készüléknél megtalálható, tömérdek Know-how, amit a KÄRCHER, évtizedes tapasztalatának köszönhetően, a gyártásban használ fel: így a nedves-száraz porszívók - a finomszűrő automatikus űrítésének és az átfogó tartozékoknak köszönhetően - teljesértékű szőnyeg vagy medence-porszívókká értékelődnek.

Sok kifinomult különlegesség

Osztályonként és kivitelezésenként sok, a gyakorlatban is kipróbált felszereltség könnyíti meg a porszívóval végzett takarítást: léteznek Eco-laposredős szűrőrendszerrel ellátott készülékek - az állandó szívási teljesítmény, illetve a szűrőcsere nélküli tisztítás érdekében - vagy olyanok, amelyek elektromos szerszámok csatalkoztatásához, beépített csatlakozóajlzattal vannak ellátva. Szintén ide tartoznak a fémtartályos modellek, éppúgy mind a nagy hátsókerekekkel ellátott Heavy Duty modellek, amelyek az egyenletlen felületen is alkalmazhatók, szállítókerettel és fújófunkcióval rendelkeznek.

Hasznos segítség a háztartásban.

Egy kis segítség, ami egy háztartásból sem hiányozhat, mint például az A 2004 nedves-száraz porszívó, amely egyebek között tárolórekesszel és egy speciális tartóval van ellátva a tartozékok tárolására, így például a gégecső is mindig kézközelben tárolható. Fordulékonyságának köszönhetően a háztartás bármely területén alkalmazható, az autó vagy a garázs takarításánál is. A nagy teljesítményű patronszűrő és a telítettségjelző, melyek megakadályozzák, hogy a motorba víz kerüljön, teszik a készüléket teljessé.

Kärcher nedves-száraz porszívóiról bővebb információt a www.kaercher.hu oldalon találhatnak.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: Kärcher, porszívó

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Porzsák nélküli porszívók tisztítása

Porzsák nélküli porszívó esetén is keletkezik szemét, csak az nem egy papír vagy textil zsákba, hanem egy műanyag tartályba kerül. Az ürítgetést, porolást így sem ússzuk meg.


Melegpadlók tisztítása

A melegpadlók még több gondoskodást kívánnak mint a keményebb, strapabíróbb kőburkolatok. Előnyeik közismertek, a meleg érzet, amit árasztanak, általánossá teszi használatukat a szobákban, a...