FLODRAVIN Ž Elektromos vízkőmentesítő

Nincs szükség több százezer forint értékű vízkezelő rendszerekre ahhoz, hogy elkerüljük a vízkő kialakulását. Egy magyar találmány által nagy frekvenciás impulzusokat bocsátunk a vízcsőre tekert két vezetékre, aminek hatására a hópihe alakú kalciumkarbonát ( vízkő ) kristály szétrobban. Apró részecskéi már képtelenek összetapadni, ezáltal vízkőként lerakodni! Bár valamennyi részecske a vízben marad, továbbra is megjelenik az üveg zuhanykabin falán, de nem kell többé vegyszer, vagy oldószer az eltávolításhoz. Ráadásul a kristály szemcsék pozitív töltésűvé válnak, s töltésüket az eddig lerakódott vízkőrétegből vonják el, gyengítve, majd fokozatosan oldva azt! Készülék hatására a vízkeménység nem csökken, ellenben lágy hatásúvá válik a vizünk.
Mindennemű vezetékre alkalmazható (réz, fém, műanyag) Szerelés a vezeték megbontása nélkül, annak külső felületén történik.

Flodravin Extra 5000, akciónkban: 16.900.- Ft
Megrendelhető: www.flodravin.hu
vagy Telefonon: 06/30/300-33-44
Személyesen: Flodravin Kereskedelem (Farkas Imre)
9024 Győr Nádor u. 11.

Készülék vásárlásakor kérjük ellenőrizze a KERMI (E-96/7336), MEEI (C2139H106) engedélyek meglétét, mert könnyen vásárolhat néhány hónapig működő ellenőrizetlen minőségű terméket!

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Vízkőmententesítés a háztartásban

Olcsó és hatékony megoldások léteznek vízkőmentesítésre, sokszor mégis a drága és nem környezetbarát szerekhez nyúlunk. Mi az a vízkő, hogyan védekezhetünk ellene? Ezekre a kérdésekre adunk választ.


Kemény víz - lágy víz

Manapság divatos az egészségünk és a háztartási gépeink kapcsán a keményvizet, mint a fő bűnbakot emlegetni, ami az egészségünket veszélyezteti, gépeinket tönkreteszi, ezért mindenféle eszközzel...