FLODRAVIN Ž Elektromos vízkőmentesítő

Nincs szükség több százezer forint értékű vízkezelő rendszerekre ahhoz, hogy elkerüljük a vízkő kialakulását. Egy magyar találmány által nagy frekvenciás impulzusokat bocsátunk a vízcsőre tekert két vezetékre, aminek hatására a hópihe alakú kalciumkarbonát ( vízkő ) kristály szétrobban. Apró részecskéi már képtelenek összetapadni, ezáltal vízkőként lerakodni! Bár valamennyi részecske a vízben marad, továbbra is megjelenik az üveg zuhanykabin falán, de nem kell többé vegyszer, vagy oldószer az eltávolításhoz. Ráadásul a kristály szemcsék pozitív töltésűvé válnak, s töltésüket az eddig lerakódott vízkőrétegből vonják el, gyengítve, majd fokozatosan oldva azt! Készülék hatására a vízkeménység nem csökken, ellenben lágy hatásúvá válik a vizünk.
Mindennemű vezetékre alkalmazható (réz, fém, műanyag) Szerelés a vezeték megbontása nélkül, annak külső felületén történik.

Flodravin Extra 5000, akciónkban: 16.900.- Ft
Megrendelhető: www.flodravin.hu
vagy Telefonon: 06/30/300-33-44
Személyesen: Flodravin Kereskedelem (Farkas Imre)
9024 Győr Nádor u. 11.

Készülék vásárlásakor kérjük ellenőrizze a KERMI (E-96/7336), MEEI (C2139H106) engedélyek meglétét, mert könnyen vásárolhat néhány hónapig működő ellenőrizetlen minőségű terméket!

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

FLODRAVIN Aquatív

A háztartások egyik legnagyobb és legalattomosabb ellensége, a vízkő. A Flodravin elektromos vízkőmentesítő készülék Magyar találmányként és gyártmányként indult 1996-ban. Merőben új eljárásnak...


Kávéfőző tisztítása, karbantartása

Kávéfőzőnk leginkább akkor mondja be az unalmast, amikor leginkább kívánunk egy frissítő vagy éppen felébresztő kávét. Olyankor – látszólag minden előzetes figyelmeztetés nélkül – csak zubog,...