Az eredeti minőség

HYLA levegőtisztító és takarító berendezés

A takarítógépek területén is beköszöntött a 21 század, a vízszűréses technológiával, ám ugyanúgy, mint a hagyományos készülékeknél, itt is vannak hatékonyabb, jobb minőségű berendezések.

Azt mindannyian tudjuk, hogy a porzsákos porszívók ideje lejárt, hiszen porózus szűrőik még a por szabad szemmel látható részeit sem tudják tökéletesen megszűrni (pedig ez csak a por 3%-a!), nem is beszélve a mikroporról. Ennél sokkal jobbak a vízszűréses porszívók. Itt szűrőként a víz szerepel, amely megköti a por azon részeit, amit a víz képes megkötni.
De mi van a vízben nem oldódó, vagy lekötődő mikroszennyeződésekkel? Ezek szűrésére további szűrőket alkalmaznak, amik már nem különböznek a hagyományos porszívók szűrőitől, tehát innen is távozik a por egy része a kimeneti nyíláson, igaz, jóval kevesebb, mint elődeiknél. Ennek a problémának a megoldása a sokkal fejlettebb, vízszűrés + szeparátor technológia, ahol a nagy fordulatszámon dolgozó szeparátor visszaveri a vízbe az ott nem lekötött szemcséket is. Így - konstrukciótól függően - a kimeneti nyíláson már csak a majdnem teljesen tiszta levegő távozik.
A szeparátor technológiával rendelkező készülékek közül a HYLA az egyetlen, amely világszabadalmi védettséggel rendelkező, öntisztuló szeparátort használ, biztosítva ezzel a sokkal hosszabb működési időt és élettartamot, a mindig kiegyensúlyozott fordulatszámot és nem utolsó sorban a könnyű tisztántartást. Acélszállal megerősített gégecsővel, belsőkábeles elektromos keféjével, mellyel a mélytisztítást és atkátlanítást végzi, energiatakarékos motorjával, számos funkciójával és kiegészítő alkatrészeivel valóban piacvezető az egész világon!
Alkalmazási területei rendkívül szélesek: Levegőtisztítás, párásítás, szagelszívás, levegőillatosítás, aromaterápia, levegőfertőtlenítés, inhalálás, levegőfújás (kompresszor), vákuumozás, asztmás tünetek csökkentése, allergiás megbetegedések megelőzése, mélytisztítás, atkátlanítás, penészgomba megszüntetése, portanítás, vízfelszívás, állatszőr eltávolítása szőnyegekről, virágok lemosása, portalanítása, vizes-takarítás, polírozás, ablakpucolás.

Ha fontos Önnek otthona tisztasága és a családja egészsége, ha valóban a legjobb minőségű, hivatalosan is minősített készüléket keresi, akkor csak a HYLA az Ön igényeinek megfelelő választás! Győzödjön meg a HYLA egyedülálló képességeiről, kérjen ingyenes bemutatót és kipróbálási lehetőséget!

HYLA Központ: 1119 Bp. Andor köz 3.
Tel.: 481-07-76; www.hyla.hu; info@hyla.hu
ISO9001, TUV, SEV+, MEEI, CE, ORKI, és ÁNTSZ szakvélemény és minősítés, amellyel Magyarországon kizárólag a HYLA rendelkezik!

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Vírusölő légtisztítók

A légsterilizáló használatával azt a hatást érezhetjük, mint amikor a dohányos leszokik a cigarettáról. Tiszta levegőt teremt a lakásban még a budapesti belváros szennyezett levegőjű környezetében is.


Autóklíma tisztítása

Ami tíz évvel ezelőtt még luxusnak számított, maelengedhetetlen tartozéka az alsó középkategóriás gépkocsiknak is. Az egyre forróbb nyarak beköszöntével mind többen ismerik meg a...