Az eredeti minőség

HYLA levegőtisztító és takarító berendezés

A takarítógépek területén is beköszöntött a 21 század, a vízszűréses technológiával, ám ugyanúgy, mint a hagyományos készülékeknél, itt is vannak hatékonyabb, jobb minőségű berendezések.

Azt mindannyian tudjuk, hogy a porzsákos porszívók ideje lejárt, hiszen porózus szűrőik még a por szabad szemmel látható részeit sem tudják tökéletesen megszűrni (pedig ez csak a por 3%-a!), nem is beszélve a mikroporról. Ennél sokkal jobbak a vízszűréses porszívók. Itt szűrőként a víz szerepel, amely megköti a por azon részeit, amit a víz képes megkötni.
De mi van a vízben nem oldódó, vagy lekötődő mikroszennyeződésekkel? Ezek szűrésére további szűrőket alkalmaznak, amik már nem különböznek a hagyományos porszívók szűrőitől, tehát innen is távozik a por egy része a kimeneti nyíláson, igaz, jóval kevesebb, mint elődeiknél. Ennek a problémának a megoldása a sokkal fejlettebb, vízszűrés + szeparátor technológia, ahol a nagy fordulatszámon dolgozó szeparátor visszaveri a vízbe az ott nem lekötött szemcséket is. Így - konstrukciótól függően - a kimeneti nyíláson már csak a majdnem teljesen tiszta levegő távozik.
A szeparátor technológiával rendelkező készülékek közül a HYLA az egyetlen, amely világszabadalmi védettséggel rendelkező, öntisztuló szeparátort használ, biztosítva ezzel a sokkal hosszabb működési időt és élettartamot, a mindig kiegyensúlyozott fordulatszámot és nem utolsó sorban a könnyű tisztántartást. Acélszállal megerősített gégecsővel, belsőkábeles elektromos keféjével, mellyel a mélytisztítást és atkátlanítást végzi, energiatakarékos motorjával, számos funkciójával és kiegészítő alkatrészeivel valóban piacvezető az egész világon!
Alkalmazási területei rendkívül szélesek: Levegőtisztítás, párásítás, szagelszívás, levegőillatosítás, aromaterápia, levegőfertőtlenítés, inhalálás, levegőfújás (kompresszor), vákuumozás, asztmás tünetek csökkentése, allergiás megbetegedések megelőzése, mélytisztítás, atkátlanítás, penészgomba megszüntetése, portanítás, vízfelszívás, állatszőr eltávolítása szőnyegekről, virágok lemosása, portalanítása, vizes-takarítás, polírozás, ablakpucolás.

Ha fontos Önnek otthona tisztasága és a családja egészsége, ha valóban a legjobb minőségű, hivatalosan is minősített készüléket keresi, akkor csak a HYLA az Ön igényeinek megfelelő választás! Győzödjön meg a HYLA egyedülálló képességeiről, kérjen ingyenes bemutatót és kipróbálási lehetőséget!

HYLA Központ: 1119 Bp. Andor köz 3.
Tel.: 481-07-76; www.hyla.hu; info@hyla.hu
ISO9001, TUV, SEV+, MEEI, CE, ORKI, és ÁNTSZ szakvélemény és minősítés, amellyel Magyarországon kizárólag a HYLA rendelkezik!

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Nanotechnológiás víztisztító

A világ édesvíz készleteit a mezőgazdaság, az ipar, és a polgári túlhasználás és kibocsátás egyaránt veszélyezteti, mert az emberi tevékenység szennyezi a vízkészleteket. A Szegedi Tudomány...


Fémtárgyak tisztítása otthon

A környezetünkben számos fémből készült tárgyat használunk. A felületük bevonata különféle, vannak köztük csillogó króm bevonatúak, mások meg antikizáltak vagy ún. szálhúzással, vagy vegyileg...