Kapunyitó automatikák a DITEC-től

Egy kényelmes otthon az automatizált kapunál kezdődik. Egyetlen gombnyomásra szabad az út: a legzordabb időjárásban is élvezheti autójának kényelmét, hiszen ki sem kell szállnia, s így nem tartja fel a forgalmat, mialatt Ön nyitja vagy zárja a kaput.

Az olasz DITEC kapuautomatizálási eszközök már 15 éve jelen vannak Magyarországon, viszonteladói hálózatuk az egész országot lefedi. Termékeik egyaránt jól használhatók a lakossági, az ipari és a kereskedelmi szektorban. A DITEC cég a következő megoldásokat kínálja Önnek kényelme érdekében.

CROSS KAPUNYITÓ AUTOMATIKA CSALÁD, TOLÓ KAPUKHOZ
A DITEC a CROSS toló kapu motorok széles skáláját gyártja. Az automatikák 300 kg-tól egészen 3000 kg-os kapukat tudnak megbízhatóan mozgatni. Beépített vezérlővel és integrált, négycsatornás rádióvevővel rendelkeznek. Mechanikájuk önzáró, hogy a kapu zárása biztosítva legyen. A motorokat ellátták kulcsos kioldóval, ezért áramszünet esetén is mozgatható a kapu, természetesen a kiegészítő akkumulátor készlet esetén erre nincs szükség. Kiegészítő eszközök széles skálája választható hozzájuk.

GLOBE GARÁZSKAPU NYITÓ AUTOMATIKA
A Globe motort a magas minőségi követelményeknek megfelelő elemei alkalmassá teszik, hogy bármilyen garázsajtóra felszerelhető legyen, új és már meglévő garázsajtók esetében egyaránt.
Az összes Globe terméket önzáró, 24 V-os DC meghajtómotorral, vezérlő panellel, integrált rádióvevővel, mozgató mechanizmussal, megvezető sínnel, kézi kioldóval és a mennyezetre való felerősítésre szolgáló szerelvényekkel látták el. Végállás ütközők helyett enkódert használ, mely a beüzemelésnél megtanulja a végállás pontokat, és a későbbiekben ezen pontok között mozog változó sebességgel, úgy, hogy a nyomatékot folyamatosan kontrolálja.
Lakossági és ipari környezetben egyaránt használható. Kétféle kivitelben választható: láncos és bordás szíjas változatban. Áramkimaradás esetén is működtethető kiegészítő akkumulátoros szett segítségével.

OBBI NYÍLÓKAPU AUTOMATIKA
Az Obbi kapuautomatikát elegáns és esztétikus megjelenés, valamint megbízható működés jellemzi. A fogaskerekes motort a hagyományos csiga/csigakerekes áttételcsökkentés elvén tervezték. A kapunyitó kialakítása könnyű szerelést biztosít. Mechanikája önzáró, külön zárat nem igényel. Akkumulátoros készlet alkalmazásával szünetmentessé tehető.
Vezérlőjét az igényeknek megfelelően lehet programozni. Végállás kapcsolót nem igényel; a mozgás befejezését nyomatékra vagy időre lehet beállítani. Akadályérzékelésekor a vezérlő megállítja a mozgást, nehogy kár keletkezzen a mozgó kapuszárnyak útjába került tárgyakban (pl. autó) vagy az automatikában.
Az Obbi-t elegáns formája és lekerekített körvonalai alkalmassá teszik a legkülönbözőbb kialakítású, esztétikájú nyílókapukhoz, s ezáltal családi házak környezetben – legyen az modern vagy hagyományos – kiválóan alkalmazható.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: kapunyitó, kapu

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Otthonokosítás utólag

A rádiófrekvenciás és infrás távvezérlők lassan elárasztják otthonunkat. Infrással kapcsoljuk a TV-t, a rádiót, a hifi készüléket, esetleg a klímát, és egyes lámpákat is, de ez utóbbiakat már...


Redőnyrácsok

Üzlet portálok, kirakatok, garázsok és egyéb hasonló jellegű épületrészek időszakos lezárására és egyben behatolás elleni védelmére számos bevált kaputechnikai megoldás létezik. Vannak azonban...