Kapunyitó automatikák a DITEC-től

Egy kényelmes otthon az automatizált kapunál kezdődik. Egyetlen gombnyomásra szabad az út: a legzordabb időjárásban is élvezheti autójának kényelmét, hiszen ki sem kell szállnia, s így nem tartja fel a forgalmat, mialatt Ön nyitja vagy zárja a kaput.

Az olasz DITEC kapuautomatizálási eszközök már 15 éve jelen vannak Magyarországon, viszonteladói hálózatuk az egész országot lefedi. Termékeik egyaránt jól használhatók a lakossági, az ipari és a kereskedelmi szektorban. A DITEC cég a következő megoldásokat kínálja Önnek kényelme érdekében.

CROSS KAPUNYITÓ AUTOMATIKA CSALÁD, TOLÓ KAPUKHOZ
A DITEC a CROSS toló kapu motorok széles skáláját gyártja. Az automatikák 300 kg-tól egészen 3000 kg-os kapukat tudnak megbízhatóan mozgatni. Beépített vezérlővel és integrált, négycsatornás rádióvevővel rendelkeznek. Mechanikájuk önzáró, hogy a kapu zárása biztosítva legyen. A motorokat ellátták kulcsos kioldóval, ezért áramszünet esetén is mozgatható a kapu, természetesen a kiegészítő akkumulátor készlet esetén erre nincs szükség. Kiegészítő eszközök széles skálája választható hozzájuk.

GLOBE GARÁZSKAPU NYITÓ AUTOMATIKA
A Globe motort a magas minőségi követelményeknek megfelelő elemei alkalmassá teszik, hogy bármilyen garázsajtóra felszerelhető legyen, új és már meglévő garázsajtók esetében egyaránt.
Az összes Globe terméket önzáró, 24 V-os DC meghajtómotorral, vezérlő panellel, integrált rádióvevővel, mozgató mechanizmussal, megvezető sínnel, kézi kioldóval és a mennyezetre való felerősítésre szolgáló szerelvényekkel látták el. Végállás ütközők helyett enkódert használ, mely a beüzemelésnél megtanulja a végállás pontokat, és a későbbiekben ezen pontok között mozog változó sebességgel, úgy, hogy a nyomatékot folyamatosan kontrolálja.
Lakossági és ipari környezetben egyaránt használható. Kétféle kivitelben választható: láncos és bordás szíjas változatban. Áramkimaradás esetén is működtethető kiegészítő akkumulátoros szett segítségével.

OBBI NYÍLÓKAPU AUTOMATIKA
Az Obbi kapuautomatikát elegáns és esztétikus megjelenés, valamint megbízható működés jellemzi. A fogaskerekes motort a hagyományos csiga/csigakerekes áttételcsökkentés elvén tervezték. A kapunyitó kialakítása könnyű szerelést biztosít. Mechanikája önzáró, külön zárat nem igényel. Akkumulátoros készlet alkalmazásával szünetmentessé tehető.
Vezérlőjét az igényeknek megfelelően lehet programozni. Végállás kapcsolót nem igényel; a mozgás befejezését nyomatékra vagy időre lehet beállítani. Akadályérzékelésekor a vezérlő megállítja a mozgást, nehogy kár keletkezzen a mozgó kapuszárnyak útjába került tárgyakban (pl. autó) vagy az automatikában.
Az Obbi-t elegáns formája és lekerekített körvonalai alkalmassá teszik a legkülönbözőbb kialakítású, esztétikájú nyílókapukhoz, s ezáltal családi házak környezetben – legyen az modern vagy hagyományos – kiválóan alkalmazható.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: kapunyitó, kapu

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kapuk és ajtók automatizálása

Az intelligens otthonokban garázsajtóinkat, garázskapuinkat és egyébajtóinkat is integrálni tudjuk az okosotthon kezelőfelületébe. Nemkell többé keresgélnünk a távirányítót, elegendő elővennünk...


Praktikus újdonságok a Daniellától

Videó kaputelefon ésLED reflektor