Praktikus Stanley szerszámok

2008-12-01 17:15:20 | Módosítva: 2008-12-01 17:16:13

A szakemberek alapszerszáma a szerelőkulcs, ami a mindennapi életből sem hiányozhat, ha meglazul a kerékpáron egy anya, vagy a csaptelepet kell megszorítanunk. Előfordul, hogy nincs elegendő hely a racsnis kar mozgásához, ilyenkor lehet nagy segítség a STANLEY egyik szabadalmaztatott újdonsága, a rotációs nyéllel ellátott racsnis hajtókar.

Rögzítsük a kívánt méretű dugókulcsfejet a racsnis karhoz, és ha a kar jobb és bal irányú mozgásához nincs elegendő hely, egyszerű mozdulattal – a nyél saját tengelye körüli forgatásával – a racsni ugyanúgy elvégzi feladatát.
Az előbb említett rotációs racsni az új, megkétszerezett, korrózió elleni védelmet nyújtó „Black Chrome” bevonattal van ellátva, ami nemcsak igényes felületkezelést jelent, de lézeres beégetési technikával ellátott jelölései jól olvashatóak, a mély égetés miatt gyakorlatilag eltüntethetetlenek. Felülete könnyen tisztántartható, évek multával is szívesen veszi a kezébe és dolgozik vele az ember.
Az új igényes felületkezeléssel ellátott, csillag-villás és dugókulcsok változatos készletekben kaphatók.
Hamarosan (várhatóan decemberben) nálunk is kapható lesz a tárolásra, szállításra egyaránt alkalmas, zárható raktári tároló.
Vasalatok, csőzárók és egyéb termékek rendezett körülmények között tárolhatók, redőnyszerű zárofedele portól, nedvességtől véd, erős fala és nyele segítségével könnyen hordozható. Falra szerelhető tartójával rendezett raktári elhelyezést biztosít.

www.stanleyworks.hu
(06-1) 2721371

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Stanley LED lámpák

A Stanley márkanév több mint 160 éve összekapcsolódik a szerszámok fejlesztésével a legújabb technológiák alkalmazásával, úgy a gyártásban, mint a termékek terén. A márka minőségi szerszámai...


Minőségi fűrészek a Stanleytől

Bármennyire is tért hódit napjainkban a gépesítés, vannak szerszámok amelyek nem válthatóak le teljesen az egyes munkafeladatok elvégzéséhez, igényes, precíz munkákhoz. Ezek közé tartoznak a...