Miért jók a HOLZMANN gépek?

Barkácsoljunk, de mivel?

2008-11-17 00:07:10 | Módosítva: 2008-11-20 18:51:57

Az építkezők és családi házban lakók közül egyre több emberben merül fel a gondolat, hogy az igen drága faipari munkát, még ha egyszerűbb módon is, de megpróbálja saját maga elkészíteni, legyen szó akár takarólécről, különböző léckerítésekről, polcokról vagy egy kerti padról. Ebben nagy segítséget nyújthatnak a Holzmann gépek.

A cég főleg komoly faipari vállalkozások részére ajánl gépeket nagyon kedvező áron, de a terméklistán megtalálhatók a kisebb teljesítményű, barkácsolásra alkalmas eszközök is, mint pl. a kombinált gyalugépek (220 V, és 380 V is) már 86.000 Ft-tól kaphatók. Bonyolultabb munkákhoz, illetve íves vágásokhoz kitűnően használható szalagfűrészt ajánlunk már 115 000Ft-tól, melyeknek öntvény asztallapja 45 fokig dönthető. Sok barkácsoló álma egy igazi faeszterga, amivel kiteljesítheti kreativitását, már 40.000 Ft-tól kapható. A gépek megtekinthetők honlapunkon, Majosházán a bemutatótermünkben, vagy működés közben asztalos üzemünkben. Szállítás rövid határidővel.


Elérhetőségeink:
Telefon: (06-24) 486-218
Mobil: (06-30) 950-03-41
Web: www.langkft.extra.hu
E-mail: langkft@extra.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kreatív ötletek a szabadban

Otthon, a szabadban töltött idő nem csak akkor lehet hasznos, ha a kert gondozásával töltjük. A barkácsolás igazi kikapcsolódást, feltöltődést jelenthet, akár egyedül végezzük, akár a gyerekeket...


Faesztergálás: használati tárgyak esztergálása

A Magyar Amatőr Faesztergályosok Klubja a Faesztergálás Portálon második alkalommal írta ki pályázatát „Aranyforgács” néven. A 2009/1. pályázat feladata egy üvegbetétes pálinkásüveg és kiegészítő...