CAME kapumozgatók a KLING-nél

2013-09-19 15:43:33 | Módosítva: 2013-09-19 20:29:32

A Kling Kft. több mint 15 éve forgalmazza az olasz CAME termékcsaládot. Megbízhatóságukra jellemző, hogy a magyar cég örök garanciát nyújt ezekre a kapumozgató berendezésekre!

Az olasz CAME termékek gyártója több mint 35 éves tervezői és gyártói múltra tekint vissza. Termékeinek elismert minősége és megbízhatósága miatt, a világ egyik vezető kapuautomatika-gyártó vállalatává vált. A CAME termékeket megtalálhatjuk az egész világon, hazánkban is már hagyománya van ennek a termékcsaládnak, a KLING meglévő partnerei sokszor új otthonukba, gyermekeik házépítésekor, ipartelep létesítésekor is ragaszkodnak a CAME termékekhez.

Mindenfajta kapuhoz

A CAME termékek a kaputechnika legszélesebb területét fedik le, ennek legnagyobb előnye a termékek integrálhatóságában, közös kiegészítők, rádiórendszerek, jeladók és biztonsági kiegészítők használatának lehetőségében rejlik. Az sem elhanyagolható szempont, hogy egy összetettebb kaputechnikai rendszerhez minden elem egy helyen beszerezhető.


A CAME termékek egyik vállfaja a szárnyaskapu-mozgatás, itt a kapuszárny szélességtől függően 2,3 m-től egészen 5 méterig találunk megfelelő berendezést, akár gyakori nyitásra-zárására is. Amennyiben a helyhiány, vagy a nagy tömegű kapu miatt szerencsésebb a toló kialakítás, 200-800 kg-os tömeghatárok között választhatunk kapumozgató eszközt. A tolókapu a földön elhelyezett vezetővályúban, vagy akár a kerítés belső oldalához rögzített sínben is mozoghat. 


Utóbbi egyik előnye, hogy a sín nem szennyeződhet el, a kapu így extrém körülmények között is mozgásképes marad. Kulturált megoldást nyújt a teljesen vízhatlan, rejtett kapumozgató berendezés. Az IP67-es védelmi szabványoknak megfelelően, bármely külső környezeti viszonyok között tökéletes működést garantál. A kapumozgató motorok 230V-os váltóárammal működnek, de lehetőség van akkumulátoros-napelemes használatra is.

Biztonsági berendezések

A kapumozgató egységbe épített nyomatékérzékelő, vészhelyzet esetén azonnal aktiválja a beállított biztonsági működést. A kapu megállítása közvetlenül a távirányítóval is lehetséges, így mindig kézben tarthatjuk az irányítást. Biztonsági akkumulátor és töltő bekötési lehetőség biztosítja a folyamatos működést, áramkimaradás esetén is. 


Előfordulhat olyan eset, mikor szárnyas kertkapu hajtásokat kívülről kell kireteszelhetővé tenni, mert az adott helyen nincsen személybejárati kisajtó. Áramszünet esetén szintén szükség lehet a kézi nyitásra. Erre nyújtanak megoldást a bowdenes reteszelés-oldó egységek, melyekhez csak a megfelelő kulccsal rendelkező személy férhet hozzá.

Garancia

A CAME termékek híresek megbízhatóságukról, de mint minden mozgó eszköz, ezek is igénylik az időszaki felülvizsgálatot. A kiterjedt szervizháttérnek, és a folyamatos alkatrész-ellátásnak köszönhetően, rövid idő alatt orvosolhatók az esetleges meghibásodások. A cég nagy hangsúlyt fektet a karbantartó partnerek minősítésére is, akiknek éves vizsgán kell számot adniuk tudásukról. Mindezek összességében lehetőséget adnak a KLING az örök garanciára!


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Távvezérelt szárnyas kapuk

Kapunyitó motor választáselőtt számos kérdés merül fel, amit csak megbízható ésrutinos szakember képes megválaszolni. Nincs két egyforma kapu, és motorizált mozgatásukhoz néhány alapfeltételnek meg...


Ajtófékek, ajtóbehúzók

Sűrűn használt ajtók kulturált nyitásához-zárásához elengedhetetlen a megfelelő ajtóbehúzó. Bár ezek ránézésre nagyon hasonlítanak egymásra, rengeteg változat található a Kling kínálatában,...