CAME kapumozgatók a KLING-nél

2013-09-19 15:43:33 | Módosítva: 2013-09-19 20:29:32

A Kling Kft. több mint 15 éve forgalmazza az olasz CAME termékcsaládot. Megbízhatóságukra jellemző, hogy a magyar cég örök garanciát nyújt ezekre a kapumozgató berendezésekre!

Az olasz CAME termékek gyártója több mint 35 éves tervezői és gyártói múltra tekint vissza. Termékeinek elismert minősége és megbízhatósága miatt, a világ egyik vezető kapuautomatika-gyártó vállalatává vált. A CAME termékeket megtalálhatjuk az egész világon, hazánkban is már hagyománya van ennek a termékcsaládnak, a KLING meglévő partnerei sokszor új otthonukba, gyermekeik házépítésekor, ipartelep létesítésekor is ragaszkodnak a CAME termékekhez.

Mindenfajta kapuhoz

A CAME termékek a kaputechnika legszélesebb területét fedik le, ennek legnagyobb előnye a termékek integrálhatóságában, közös kiegészítők, rádiórendszerek, jeladók és biztonsági kiegészítők használatának lehetőségében rejlik. Az sem elhanyagolható szempont, hogy egy összetettebb kaputechnikai rendszerhez minden elem egy helyen beszerezhető.


A CAME termékek egyik vállfaja a szárnyaskapu-mozgatás, itt a kapuszárny szélességtől függően 2,3 m-től egészen 5 méterig találunk megfelelő berendezést, akár gyakori nyitásra-zárására is. Amennyiben a helyhiány, vagy a nagy tömegű kapu miatt szerencsésebb a toló kialakítás, 200-800 kg-os tömeghatárok között választhatunk kapumozgató eszközt. A tolókapu a földön elhelyezett vezetővályúban, vagy akár a kerítés belső oldalához rögzített sínben is mozoghat. 


Utóbbi egyik előnye, hogy a sín nem szennyeződhet el, a kapu így extrém körülmények között is mozgásképes marad. Kulturált megoldást nyújt a teljesen vízhatlan, rejtett kapumozgató berendezés. Az IP67-es védelmi szabványoknak megfelelően, bármely külső környezeti viszonyok között tökéletes működést garantál. A kapumozgató motorok 230V-os váltóárammal működnek, de lehetőség van akkumulátoros-napelemes használatra is.

Biztonsági berendezések

A kapumozgató egységbe épített nyomatékérzékelő, vészhelyzet esetén azonnal aktiválja a beállított biztonsági működést. A kapu megállítása közvetlenül a távirányítóval is lehetséges, így mindig kézben tarthatjuk az irányítást. Biztonsági akkumulátor és töltő bekötési lehetőség biztosítja a folyamatos működést, áramkimaradás esetén is. 


Előfordulhat olyan eset, mikor szárnyas kertkapu hajtásokat kívülről kell kireteszelhetővé tenni, mert az adott helyen nincsen személybejárati kisajtó. Áramszünet esetén szintén szükség lehet a kézi nyitásra. Erre nyújtanak megoldást a bowdenes reteszelés-oldó egységek, melyekhez csak a megfelelő kulccsal rendelkező személy férhet hozzá.

Garancia

A CAME termékek híresek megbízhatóságukról, de mint minden mozgó eszköz, ezek is igénylik az időszaki felülvizsgálatot. A kiterjedt szervizháttérnek, és a folyamatos alkatrész-ellátásnak köszönhetően, rövid idő alatt orvosolhatók az esetleges meghibásodások. A cég nagy hangsúlyt fektet a karbantartó partnerek minősítésére is, akiknek éves vizsgán kell számot adniuk tudásukról. Mindezek összességében lehetőséget adnak a KLING az örök garanciára!


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kapuautomatizálás

Az ősz beköszöntével egyre hidegebb, csapadékosabb lesz az időjárás. Ilyenkor többször fordul meg a fejünkben, hogy milyen jó lenne, ha nem kellene kiszállni a fűtött kocsiból, kinyitni a...


Ajtófékek, ajtóbehúzók

Sűrűn használt ajtók kulturált nyitásához-zárásához elengedhetetlen a megfelelő ajtóbehúzó. Bár ezek ránézésre nagyon hasonlítanak egymásra, rengeteg változat található a Kling kínálatában,...