Mátraparkett

Olajozott fapadlók!

2013-10-11 10:41:57 | Módosítva: 2013-10-11 11:03:31

Az Egererdő Zrt. Mátraparkett gyöngyösi gyára több mint 40 éve igyekszik kielégíteni a hazai és külföldi partnerei igényeit. A fapadló a maga természetes, melegséget sugárzó megjelenésével a lakóterek, közintézmények, üzlethelyiségek és sportpadlók közkedvelt burkolata, amely egészséges környezetet teremt a használói számára.

 fapadlók első generációinál a viaszolt, olajozott felületek domináltak. A korszerű felületkezelő anyagok elterjedésével teret hódított a lakkozás, mint a felületek vegyi és mechanikai sérülésektől való megóvásának közkedvelt módja. Napjainkban a természetességre való törekvés jegyében ismét terjedőben van az különféle olajok, olajos pácok és színező anyagok használata. Ez az alternatív felületkezelési mód a skandináv országokból indulva hódította meg Nyugat-Európát és jutott el napjainkra a kelet-európai országokba is. 


Sokan a mai napig idegenkednek az olajozott felülettől. A kételyeket eloszlatandó foglaljuk össze egy összehasonlító táblázatban a lakkozott és olajozott felületek legfontosabb tulajdonságait.


A Mátraparkett Grandiose és Style svédpadlói megfelelő használat és ápolás mellett szinte elnyűhetetlenek. A svédpadlók felülete 100%-ban természetes olajjal kezelt, amely bársonyos fényt kölcsönöz a fának, kihangsúlyozva annak természetes szépségét. A színes olajozás az egzóták vizuális élményét viszi otthonába. 


Bővebb információ:

EGERERDŐ Zrt. Mátraparkett
3200 Gyöngyös, Kőkút u. 11.
www.matraparkett.hu
Telefon: (+36-37) 311-178
Fax: (+36-37) 312-561
matraparkett@egererdo.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kerti fatárgyak javítása

A kert tulajdonosok a szabad területet is igyekeznek igényeik szerint kényelmessé tenni különféle kültéri használatra készült bútorokkal. Aműanyag tartóssága vitathatatlan, de sokan inkább a fából...


Szelektív hulladékgyűjtés 2.

Mint minden más, ez is fejben kezdődik. Ha elhatározzuk, hogy: takarékosan bánunk Földünk véges nyersanyag- és energiakészleteivel, és nem terheljük a lerakókat és így a környezetünket olyan...