Űrtechnológiával a vízkő ellen

FLODRAVIN Aquatív

2009-12-10 22:27:36 | Módosítva: 2009-12-17 18:51:08

A háztartások egyik legnagyobb és legalattomosabb ellensége, a vízkő. A Flodravin elektromos vízkőmentesítő készülék Magyar találmányként és gyártmányként indult 1996-ban. Merőben új eljárásnak számított, mert a vízben megjelenő vízkő pelyheket a vízoszlopra bocsátott elektromos impulzussal rombolta szét, ami ezt követően már nem tudott vízkőként lerakódni, védve ezzel az egész ház vízvezeték rendszerét, szemben a vízkő ellenes vegyszerekkel, amelyek csak lokálisan kezelték a problémát (mosogató- és mosógépben).

10 éves mérnöki fejlesztőmunka eredményeként született a Flidravin Aquativ vízkőmentesítő készülék, amely magában hordozza az űrtechnológia eszközét, a saját programozású micro chip-et, amely a készüléket egyedülállóvá tette a világon!
A micro chip alkalmazása lehetővé tette a Flodravin számára a számítástechnikai programozást. A programvezérlés az eddig lerakódott vízkő visszabontásához, a legnagyobb vízkő tartalommal és mennyiséggel érkező víz biztonságos kezeléséhez a világon egyedülállóan biztosítja a feltételeket.
Mindezt a micro chip által vezérelt 2 és 30 kHz (azaz 2 000 és 30 000 Hz) frekvencia tartományban működő készülék biztosítja. A Flodravin Aquatív világszínvonalat képvisel, mégis fontos számunkra, hogy az árát tartósan alacsonyan tartsuk.

Ára: 16 900.- Ft az alapkészülék, 17 900.- Ft a dupla vezetékes.
Megrendelhető: Flodravin Nagyker (Farkas Imre EV)
9024 Győr Nádor u. 11.
Telefon: (06-30)-300-3344
Bővebben: www.flodravin.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

FLODRAVIN Aquatív - vízkőmentesítés

A 90-es évek közepén kezdett a világ megoldást keresni a háztartások egyik legnagyobb és legalattomosabb ellensége, a vízkő ellen. Baumann László feltaláló a fenti célra fejlesztette ki a Flodravin...


Hogyan növelhetjük meg csaptelepeink élettartamát?

A kerámiabetétes csaptelepek hosszú ideig és megbízhatóan képesek működni, ha a belsejükbe nem kerül szennyeződés, vízkő. Külsőleg sem mindegy, hogy mivel tisztítjuk őket.