Vandex vízszigetelés

2012-03-07 22:03:57 | Módosítva: 2012-03-25 15:00:03

„A Bitimpex Kft. - többek közt a Dryzone szigetelőkrém importőre - megkezdi a VANDEX (Svájc) termékeinek forgalmazását.

Régi épületeken gyakran jelentkezik só-kivirágzás, nedvesedés, és ezek következtében rongálódik a vakolat. A Vandex továbbfejlesztette vízszigetelő és állagmegóvó anyagait, melyek már évtizedeken keresztül bizonyítottak a víz elleni védelem és épület felújítás terén.

Régi épületeket is megéri felújítani!

Az állagromlás értékcsökkentő, a dohos levegő kellemetlen és egészségtelen. A nedves falak hőszigetelése hatástalan. A káros sók roncsolják a falazatot, a vakolatot, a festést.

A felújítás után az ingatlan értéke megnő, a pincetér ismét és végleg használhatóvá válik. A hőszigetelés hatékony lesz és fűtésköltség-megtakarítás érhető el.

A Vandex épületfelújító rendszer korszerű termékekből áll

A 30 éves tapasztalatnak köszönhetően a Vandex eleget tesz a legújabb műszaki követelményeknek és a hatályos környezetvédelmi szabályozásoknak is.

Elsőként a VANDEX BB 75 vízzáró habarcsot ajánljuk olvasóink figyelmébe. Cementből, kvarchomokból és különböző adalékokból álló összetétele miatt vízzáró. Negatív és pozitív oldali víznyomás ellen is alkalmas. Kezdeti és végső tapadása kiváló, ezért függőleges és vízszintes felületeken is alkalmazható. Kötés után fagy- és hőálló, tartós, ugyanakkor páraáteresztő is. A VANDEX BB 75 ivóvízzel kapcsolatos felhasználásra is tanúsított.

A VANDEX BB 75-ről részletes információt kap a www.nedvesfal-szigeteles.hu oldalon, vagy a Bitimpex Kft. irodájában (1116 Budapest Építész u. 8-12. tel: (06-1) 362-2473). Szállítására előrendelést veszünk fel, de 2012. februárjától kapható a BauMax áruházakban is.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Felújító vízszigetelés

Az ép vízszigetelés rendkívül fontos az épület állagának megóvása érdekében. Ha itt felújításra van szükség, általában ez jelentős költségekkel jár. Nagy az igény olyan megoldásra, amely...


Megéri felújítani!

A régi épületek, pincék állagromlása értékcsökkentő, adohos levegő kellemetlen és egészségtelen. Anedves falak hőszigetelése hatástalan. Asalétromosodás, akáros sók roncsolják afalazatot,...