Videó-kaputelefon rendszer

Pillantás a jövőbe

2012-02-22 21:39:18 | Módosítva: 2012-02-27 10:18:31

Az innovációra irányuló folyamatos késztetés nyomán jött létre a Chorus Sorozat videó-kaputelefon rendszere, egy minden igényt kielégítő, jól megtervezett technológiai megoldás.

A GEWISS technológiájának köszönhetően a házban nincs már semmilyen határ; kommunikálhatunk a lakás különböző helyiségei között, és egyszerűbb, kényelmesebb kommunikálni a saját lakásunk külső részeivel, még akkor is, ha éppen nem vagyunk otthon.

A személyek és a lakások teljes biztonságának garantálását szolgáló televíziós felügyelet céljából az új videó-kaputelefon rendszerbe beépíttethetünk megfigyelő kamerákat, amelyekkel a felhasználók megjeleníthetik a képeket a videó-kaputelefon képernyőjén, illetve személyi számítógép segítségével távolról is. Megfigyelhetjük tehát a videó-kaputelefon által közvetített képeket, és messziről is leellenőrizhetjük a ház belső helyiségeit és külső területeit.
A GSM rendszer távolban üzemeltetett új készülékeivel válaszolni is lehet a mobiltelefonra közvetlenül átküldött kaputelefonos hívásokra.

A videó-kaputelefon színes, 3,5"-os, nagyfelbontású LCD kijelzővel és konfigurálható segédbillentyűkkel rendelkezik, amelyek segítségével olyan újabb funkciókat iktathatunk be, mint a kerti fények, és a lépcsőház-világítás, a másodlagos ajtónyitás parancsa stb.

A készülék úgy készült, hogy az összetettebb igényeket is kielégítse. A LAN-vezetékes technológiának köszönhetően a GEWISS megoldás gyors, installálása egyszerű. Rendelkezésre áll süllyesztett, fali, és asztali változatban is, így videó-kaputelefon rugalmas készülék és alkalmas a legösszetettebb kommunikációs igények kielégítésére is. Magába foglal egy olyan süllyesztett, kis méretű kihangosítós kaputelefon beltéri egységet, amely csupán 3 modulnyi helyet foglal el.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kapuk és korlátok dísze

Manapság egyre nagyobb az igény a mívesebb, kovácsoltvas jellegű kapuk, kerítések és korlátok iránt. A tűzi kovácsok által készítettek azonban - többek között - egyediségük, munkaigényességük miatt...


Családi házak kamerás védelme

A betörésvédelmi rendszereknek az egyik jelentős vonalát képviselik a kamerás megfigyelő rendszerek. A biztonságtechnika e területén is nagy választékot találhatunk, hiszen a "kamukamerától" a...