(nem csak) a karosszéria védelmére

LLumar autófólia

2012-02-14 23:31:16 | Módosítva: 2012-02-14 23:31:43

Az autók fényezésének nem tesz jót a csúszásmentesítés céljából télen használt só vagy akár apró kavicsok. A kisebb sérülések (pl. kavicsfelverődés) eltüntetése érdekében alkalmazott fényezés bizony nem olcsó mulatság.

A karosszériavédő fólia megvédi az autót, amely jó minőségben felhelyezve észrevétlen marad a gépjármű fényezésén. Nemcsak a kavicsfelverődés esetén praktikus, hanem a repülő bogarak okozta – nemcsak mechanikus – sérülésekre is kitűnő megoldás. Sok rovarnak ugyanis olyan a savtartalma, amit ha időben nem távolítanak el a fényezésről, és az többször nedvességet kap, képes megmarni a fényezés felületét, ami idővel csak polírozással lesz javítható.

A karosszériavédő fóliát természetesen nem kell a gépkocsi teljes felületén alkalmazni, csupán a legtámadottabb részeken, így az autó első részén a fényezett felületek védelmére, a kerék körüli területekre és a küszöböknél. Ha a fóliával védett autó sérül meg, mindössze néhány ezer forintos kár keletkezik, nem kell a karosszéria elemet átfényezni, ami sokszor a gépjármű értékének csökkenését jelenti.

Ha a sérülés már csak fényezéssel lenne orvosolható, alternatívát jelenthet az autóbevonó fólia, melynek segítségével nem csak a szokásos színek, de akár karbon, bőr, matt és további számos mintázat közül is választhatunk. Minták a www.autofoliazas.org oldalon.

A karosszéria védelme mellett a LLumar termékskálában megtalálhatók az autó üvegeire felszerelhető fóliák is. Segítségükkel komfortosabbá tehető az utazás a nyári felmelegedés vagy a szemet zavaró erős fény csökkentésével. A biztonsági fóliák használatával jelentősen csökkenthetők baleseteknél az üvegszilánkok okozta sérülések, vagy az ablakon át történő autófeltörés valószínűsége. Kiemelkedő UV visszaverő tulajdonságának köszönhetően csökkenthető a kárpit és a belső elemek elöregedése, valamint az utasok bőrének fokozott UV védelme is biztosított.

A LLumar ajánlatában több mint 60 autófólia közül választhatja ki az igényeinek legmegfelelőbbet. További információt valamint termékbemutató videókat a www.LLumar.hu oldalon talál.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: autó, fólia, karosszéria

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Intelligens otthon

Bizonyos alapfogalmak már bent vannak aköztudatban. Lapunkban is többször írtunk lakás-automatikákról, redőny-, árnyékoló-, fűtés-, világításvezérlésről és automatizálásról. Azintelligens otthon...


Vezeték nélküli épületautomatizálás

Költséges kábelezés, bonyolult tervezés, magas ár – néhány ok, amiért a komplex épületautomatizálási rendszerek nem terjedtek el olyan mértékben, ahogy azt pár éve várni lehetett. A rádiójeles...