Geberit újdonságok

2012-03-07 22:07:34 | Módosítva: 2014-02-11 11:08:56

Egy mozdulattal helyezhetjük el a fertőtlenítő tablettát Geberit tartályunkba a Blue Plus kiegészítő segítségével. A kellemetlen szagok semlegesítéséről egy beépített szagelszívóval rendelkező WC elem gondoskodik.

Fertőtlenítő tabletta a tartályban

A WC csésze oldalára akasztható fertőtlenítő helyett egyre többen használják a tartályba helyezhető tablettát. A tartályba helyezhető vízkezelő tabletták előnye, hogy - a kerámia belsejébe elhelyezett WC tablettákkal ellentétben - a szem számára rejtve maradnak. Ezen felül frissítő hatásuk egyenletesen, minden öblítés során megvalósul, még a kerámia pereme alatt is.

Mostantól a vízkezelő tablettát a Geberit falba rejtett tartályaiban is alkalmazhatjuk. Mindezt a nyomólap átszerelő készlet teszi lehetővé, melyet ügyesen a lap alá helyezhetünk el. A tablettával kezelt víz a WC kerámia teljes belső felületét átöblíti. A Geberit újdonsága a SIGMA nyomólaphoz párosítható, és szerszám használata nélkül beépíthető, alkotóelemei pedig a speciális szerelőkeret és egy kosár a tabletta részére. A forgalomban lévő tabletták többsége kompatibilis a kosár méretével. Fontos, hogy csak olyan tablettát használjunk, melyet WC-tartályban történő elhelyezésre fejlesztettek ki. Ezek a tabletták klórmentesek, és így nem károsítják a tartály belső alkatrészeit. A vízkezelő tabletta magyarországi áruházláncokban könnyen beszerezhető.

Közvetlen szagelszívás

A mellékhelyiségben keletkező kellemetlen szagok megszüntetésére egy teljesen újszerű megoldással rukkolt elő a Geberit. Egy olyan, beépített szagelszívóval rendelkező WC elemet kínál, ami közvetlenül a kerámiából távolítja el a kellemetlen szagokat! A DuoFresh beszerelése egyszerű, különösebb szakértelmet nem kíván. Működése a beszereléshez hasonlóan egyszerű: az elszívott szagokat a tartályba beépített, aktív szénszűrő szűri meg, a tisztított levegő oldalt, a nyomólap mögül kerül vissza a légtérbe.

Az új készülék külön szellőztető berendezés használata, vagy külső levegő beáramoltatása nélkül is képes működni, melynek köszönhetően a villanyszámlában is érezhető a pozitív hatás, hiszen így számottevő energia takarítható meg.

Beépítéséhez mindössze egy speciális WC elemre van szükség, amelyre gyárilag felszerelték az elszívó csövet, amit a tartályba vezettek. A szükséges WC elem a jól ismert, a cég kínálatában rendszer formájában rendelkezésre áll. A szűrőt is magában foglaló szagelszívó egység a SIGMA 40 nyomólap tartozéka. A későbbi szerelés, átszerelés a moduláris rendszerű felépítésének köszönhetően egyszerűen megoldható. Használata egyetlen gombnyomással lehetséges, a cserélhető aktív szénszűrő könnyen hozzáférhető.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fürdőszoba, WC felújítás korszerű falba rejtett öblítőtartállyal

Hajlamosak vagyunk a lakásunk kevésbé látványos helyiségeinek kialakítása során az egyszerűségre, olcsóságra törekedni. A nappalink, étkezőnk tökéletes rendben pompázik a vendégeink előtt, de...


WC öblítő szelepek

A különálló WC helyiségek általában nem túl tágasak és a fürdőszobában elhelyezett WC csészék is csökkentik e helyiségek szabad területét. Acsészékhez pedig többnyire egy öblítőtartály is tartozik,...