Teljes komfort féláron!

2008-08-07 22:50:31 | Módosítva: 2008-08-07 22:51:12

A KLUDI ezt a látszólag lehetetlen feladatot is megoldotta! Az ECO-Plus kerámiabetétes vezérlőegységgel ellátott, egykaros csapjai kisebb víz- és energiaszámla mellett teljes komfortot kínálnak. Ez a szinte hihetetlen teljesítmény a KLUDI világon egyedülálló, forradalmian új, víz- és energiatakarékos vezérlőegységének és a legújabb "kaszkád" kifolyóelem együttes alkalmazásának köszönhető. A csap enyhe ellenállást tanúsít, ha Ön könnyelműen túl sok vagy indokolatlanul meleg vizet használna a mosdónál adódó műveletekhez. A technika legújabb eredményeit megtestesítő kaszkád kifolyóelem a kevés vízből is bő, lágy vízsugarat varázsol, bebizonyítva, hogy a kevés sokszor több is lehet.
Az egykaros csapok kezelőkarját esztétikai okokból általában középső, természetes helyzetében szokták hagyni, és a nyitáskor a kart egyszerűen felemelik. A hagyományos csapoknál ilyenkor akaratlanul meleg vizet csapolunk, ennek az energiaszámlán is nyoma lesz. Ezzel ellentétben a modern KLUDI csapok a kar középső helyzetében csak hideg vizet adnak, s így veszik elejét az oktalan energia-pazarlásnak. A helyi viszonyoknak megfelelően beállított, beépített "leforrázás-gátló" az egész család biztonságát szolgálva megakadályozza, hogy a csapból forró víz folyhasson.

Nem kell feltétlenül új csapot vennie, hiszen az ECO-Plus kartus és a kaszkád kifolyó a legtöbb régebbi KLUDI szerelvénybe utólag is beépíthető. A legújabb KLUDI csapok a kifogástalan kényelemérzet és a biztonság garantálása mellett még pénztárcáját is kímélik. Ha jól akar járni, akkor keresse a szaküzletekben és a fürdőszobaszalonokban az ECO-Plus kartussal ellátott KLUDI-Mix Plus, Flair és Pamela mosdócsapokat. Részletes felvilágosításért a 06-80-200-313 ingyenes telefonszámon forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: csaptelep, vízcsap

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Modern csaptelepek

Első gondolatra az ember úgy vélheti, hogy minek fejleszteni egy csaptelepet, hiszen annak egy nagyon egyszerű funkciója van, mégpedig, hogy víz jöjjön ki rajta. Ennél azonban jóval több funkciót...


Kis javítások otthon

Otthonunk állandó használatban van, emiatt szinte állandó karbantartást is igényel. Mindemellett folyton meg is hibásodik valami, mert ami elromolhat, az el is romlik. Haezeket időben nem...