Teljes komfort féláron!

2008-08-07 22:50:31 | Módosítva: 2008-08-07 22:51:12

A KLUDI ezt a látszólag lehetetlen feladatot is megoldotta! Az ECO-Plus kerámiabetétes vezérlőegységgel ellátott, egykaros csapjai kisebb víz- és energiaszámla mellett teljes komfortot kínálnak. Ez a szinte hihetetlen teljesítmény a KLUDI világon egyedülálló, forradalmian új, víz- és energiatakarékos vezérlőegységének és a legújabb "kaszkád" kifolyóelem együttes alkalmazásának köszönhető. A csap enyhe ellenállást tanúsít, ha Ön könnyelműen túl sok vagy indokolatlanul meleg vizet használna a mosdónál adódó műveletekhez. A technika legújabb eredményeit megtestesítő kaszkád kifolyóelem a kevés vízből is bő, lágy vízsugarat varázsol, bebizonyítva, hogy a kevés sokszor több is lehet.
Az egykaros csapok kezelőkarját esztétikai okokból általában középső, természetes helyzetében szokták hagyni, és a nyitáskor a kart egyszerűen felemelik. A hagyományos csapoknál ilyenkor akaratlanul meleg vizet csapolunk, ennek az energiaszámlán is nyoma lesz. Ezzel ellentétben a modern KLUDI csapok a kar középső helyzetében csak hideg vizet adnak, s így veszik elejét az oktalan energia-pazarlásnak. A helyi viszonyoknak megfelelően beállított, beépített "leforrázás-gátló" az egész család biztonságát szolgálva megakadályozza, hogy a csapból forró víz folyhasson.

Nem kell feltétlenül új csapot vennie, hiszen az ECO-Plus kartus és a kaszkád kifolyó a legtöbb régebbi KLUDI szerelvénybe utólag is beépíthető. A legújabb KLUDI csapok a kifogástalan kényelemérzet és a biztonság garantálása mellett még pénztárcáját is kímélik. Ha jól akar járni, akkor keresse a szaküzletekben és a fürdőszobaszalonokban az ECO-Plus kartussal ellátott KLUDI-Mix Plus, Flair és Pamela mosdócsapokat. Részletes felvilágosításért a 06-80-200-313 ingyenes telefonszámon forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: csaptelep, vízcsap

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Csaptelep gyorsjavítás

Ha úgy találjuk, hogy a mosdókagyló vagy a kádtöltő egykaros csaptelepe túlságosan szorosan jár, akkor még nem kell feltétlenül szerelőért vagy cseréért kiáltani. A legtöbb esetben magunk is...


Fürdőszoba design

Az idei év igazán sokszínűnek tekinthető a fürdőszoba trendeket illetően, hiszen a teljes letisztultságtól kezdve a minimalista stíluson át a színes fürdőszobáig változatos termékpalettáról...